Pangropéa koréksi

El Pangropéa koréksi Éta mangrupikeun anu dilaksanakeun nalika kagagalan parantos lumangsung. Ieu biasana paling umum di kaseueuran industri, utamina anu alit. Tapi éta sanés hartosna éta anu pangsaéna, sanaos pikeun produsen alit atanapi bengkel, biaya atanapi kompleksitas modél pancegahan sareng duga tiasa ngajantenkeun koréksi anu saé. Nanging, janten alit, karugian kusabab teu aktipitas moal ageung sapertos perusahaan ageung.

Dina modél ieu, henteu ngan ukur ngalereskeun ngarecahna atanapi parobihan bagian anu henteu jalan, panilitian visual atanapi anu sanés ogé biasana dilaksanakeun pikeun nangtoskeun status sistem, beberesih, sareng tugas-tugas pangropéa sanésna upami diperyogikeun, sapertos pelumasan, jst.

La kauntungan didieu jelas, kusabab henteu seueur protokol anu diperyogikeun, alat-alat sareng fasilitas ngan saukur dianggo dugi ka direcahna sareng nalika éta kajantenan, maka tindakan dilakukeun pikeun ngalereskeunana gancang-gancang. Sareng tangtosna kakiranganana ogé jelas. Sareng nyaéta ku henteu nyandak tindakan pencegahan atanapi prediksi, éta tiasa mangaruhan langkung seueur produktivitas atanapi waktos perbaikan ...

Parios 3 jejer penting: rencana pangropéa, Parabot CMMS jeung Jenis pangropéa.

Jenis pangropéa koréksi

Dina pangropéa koréksi, kusabab sifatna, anjeun tiasa ngabédakeun:

  • Direncanakeun: anjeun terang sateuacanna iraha éta bakal dilakukeun. Ku cara kieu, éta tiasa dilakukeun dina waktos anu paling pas atanapi ku pangpangna pangaruh kana produksi. Ku ngarencanakeun, anjeun ogé peryogi kirang waktos, sabab anjeun bakal ngagaduhan staf, alat, suku cadang sareng sagala anu anjeun kedah lakukeun.
  • Teu direncanakeun: Nalika direcahna timbul teu disangka-sangka, anjeun kedah meta mendesak pikeun kéngingkeun teknisi, alat, suku cadang sareng sadayana anu anjeun peryogikeun gancang-gancang. Tapi dina hal ieu, henteu gampang pikeun ngajamin kaamanan, nyingkahan kontaminasi, sareng sajabana, kumargi anjeun milampah nalika nuju di perjalanan.

Jelas, modélna pencegahan y dugaanSanaos aranjeunna usaha sabisa-bisa ulah nepi ka gagal, aranjeunna henteu salawasna hasil. Dampakna dikirangan atanapi diminimalkeun, tapi gancang atanapi gancang saatna datang nalika anjeun kedah bertindak dina cara anu sami sareng anjeun ngalaksanakeun modél koréksi, nyaéta, tanpa ngantisipasi kagagalan ...

Ninggalkeun comment hiji