Naon anu kedah ditingali kanggo mésér printer 3D

Upami éta kontak anu pangpayunna anjeun ngagaduhan dunya percetakan sareng printer 3D Boh kusabab anjeun kedah nganggo salah sahiji atanapi kusabab anjeun badé mésér éta sareng anjeun henteu terang leres naon anu kedah dipilari, kuring ngantepkeun anjeun dasar sareng ciri utama anu anjeun kedah perhatoskeun pikeun ngabandingkeunana sareng milarian terang printer naon anu dipikaresep ku anjeun.

Rep Rap Prusa i3 3D Printer
sumber: RepRap

Janten réalistis ayeuna Printer 3D sanés kanggo pangguna tungtung, nyaéta, pikeun masarakat umum. Teu sapertos alat atanapi alat anu sanés, anu ku sakedik kanyaho atanapi minat anjeun tiasa ngagunakeunana. Di dieu anjeun peryogi boh sababaraha élmu atanapi sahenteuna sababaraha masalah pikeun nguntungkeun tina alat.

Baca on