Kumaha cara nyiptakeun panggeuing di Wallapop

Ieu trik basajan, setelan anu saé pisan, tina aplikasi Wallapop kami pikeun ngabéjaan urang nalika produk anyar muncul nu urang pilari. Ku cara kieu urang moal kudu salawasna jadi asup jeung pilari naon anyar.

Ngan Kami nyiptakeun panggeuing anu kami butuhkeun sareng éta bakal ngirim béwara ka kami.fications nalika aranjeunna masangkeun produk anyar nu meets ciri kami geus dipilih dina saringan.

Conto anu jelas nyaéta milarian Nintendo Switch. Urang tiasa ngadamel Wallapop ngabéjaan kami kalayan béwara nalika aya anu ngajual Nintendo Switch, dugi ka harga anu tangtu, kalayan saringan jarak, jsb.

Baca on

El Carmen de Onda Élmu Pengetahuan Alam Museum

Dina 3 Agustus urang nganjang ka Museo del Carmen de Onda. Musieum élmu alam anu pasti ngahudang minat anggota kulawarga bungsu. Éta idéal pikeun nganjang anu bakal tahan sakitar 2 jam sareng hargana € 5 per jalma atanapi pikeun ngatur wisata sakola.

Upami anjeun aya di daérah anjeun tiasa nganjang ka musium sareng Guha San José tina Vall d'Uixó.

Baca on

Nganjang ka guha San José sareng kota Iberia

Tanggal 14 Agustus kami nganjang ieu sareng budak awéwé. Sanaos tujuan anu paling dikenal nyaéta lSalaku Cuevas de San José sareng walungan bawah tanah na, 200m naék gunung anjeun ngagaduhan tempat kota Iberia-Romawi, anu mangrupikeun Asét Minat Budaya. Janten idéal pikeun ngalakukeun kunjungan babarengan. Tangtosna, pikeun kota kuring nyarankeun badé nganggo pituduh upami anjeun hoyong terang.

Éta spektakuler kanggo ngiringan atanapi henteu nganggo murangkalih sareng idéal pikeun dibarengan ku aranjeunna, aranjeunna kéngingkeun sungutna kabuka sapanjang perjalanan 40-menit teras ngamungkinkeun kami ngajelaskeun seueur hal ka aranjeunna.

Di guha aranjeunna henteu kéngingkeun poto, kecuali dina titik anu tangtu sareng kami ngalakukeun éta tanpa lampu kilat. Janten kuring ngan ukur nyésakeun 2 poto kuring sareng sésana anu kuring candak tina halaman wéb resmi.

Baca on

Panas bumi, iklim sareng AC

Iklim, panas sareng AC domestik

Pos ieu lahir salaku hasil tina tulisan Panas teuing cicing diterbitkeun dina National Geographic Juli 2021 sareng diserat ku Elizabeth Royte, dimana anjeun tiasa ningali masalah anu disababkeun ku panas teuing pikeun manusa sareng awakna, masalah paningkatan suhu di Bumi sareng téknologi AC sareng kumaha ningkatkeunna.

Aya masalah serius. Pikeun merangan hawa anu luhur sareng épék na urang peryogi dina és. Tapi éta nyéépkeun sajumlah listrik ageung sareng seueur jalmi, khususna di daérah anu miskin, peryogi pisan éta.

Sakumaha ditingali dina bagian masalah, data na pikasieuneun. Parantos aya prakarsa pikeun milarian cara énggal pikeun niénkeun sareng ningkatkeun épisiénsi alat anu sayogi. Upami anjeun milari proyék énggal pikeun bakti diri, ieu tiasa ngabantosan seueur jalmi.

Judul anu sami anu diungkulan di Ikkaro nyaéta pangwangunan a kulkas anu tiasa dianggo tanpa listrik.

Baca on

Danau hébat Amérika Kalér

danau unggul, tina situ hébat Amérika Kalér

Tulisan ieu catetan anu dicandak Danau Ageung Amérika Kalér, hiji bentuk bumi ageung anu matak narik kuring. Catetan dicandak tina tulisan ku sareng ti dokumenter National Geographic, kuring ngantepkeun pustaka dina tungtungna.

Kuring miharep anjeun mikaresep sareng mendakan mangpaat pikeun sadaya tanggal anu kuring tinggalkeun. Ayeuna nalika kuring maca ngeunaan India asli anu nyicingan daérah ieu kuring bakal tiasa ngartos ageung na.

Novel sareng ésai anu urang nyarioskeun dina blog sareng disetél dina Native North American Comanche na Kuda gélo sareng Custer

Baca on

Téma anyar sareng arah anyar wéb

Arah anyar sareng téma énggal pikeun wéb

Ayeuna enya. Éta mangrupikeun parobihan anu paling ageung di Ikkaro dina 12 taun. Sareng tingali, kuring parantos ngalaksanakeun hal-hal dina wéb sareng dina wéb. Saatos seueur dipikiran, kuring parantos mutuskeun ngarobah Ikkaro kana halaman wéb anu langkung pribadi. Dugi ka ayeuna sadaya anu kuring terbitkeun lulus saringan. Sadayana caket hubunganana. Ayeuna sababaraha hal bakal muncul anu tiasa nyimpang tina biasana. Tapi kuring terang yén sakumaha pentingna topik anu dipilih nyaéta pendekatan, cara nampilkeunana sareng konsistén sareng sésana wéb.

Abdi hoyong wéb sanés janten tungtung tapi nganggo salaku sarana, salaku alat. Abdi hoyong ngeureunkeun postingan hal-hal anu parantos réngsé pikeun ngamimitian ngagunakeunana pikeun ngumpulkeun inpormasi pikeun hal-hal anu kedah dilakukeun. Tina ideu anu muncul, tés anu gagal.

Naha kuring moal nyaritakeun pangalaman atanapi ceramah anu kuring pernah sareng batur upami kuring parantos sasari hal anu menarik? Ti saprak kuring ngajantenkeun Ikkaro hiji-hijina halaman wéb pribadi kuring, sadaya kontéksna robih. Kuring bakal meunang dina senang.

Tungtungna kami sadayana anu kami lakukeun, sagala rupa anu kajantenan ka kami sareng dipikaresep ku kami sareng hadé pikeun ngagambarkeun éta di dieu. Kuring parantos ngahijikeun sababaraha halaman wéb sareng téma anu kuring parantos bubarkeun sareng anu parantos diintegrasikeun dina Ikkaro.

Baca on

Hadiah khusus ti raja

Rubik 2x2, priamidal, 4x4 sareng dodecahedron cube kit

Kuring biasana ngabagi hadiah raja-raja dina blog, éta ampir kabiasaan. Kabeneran aranjeunna ninggalkeun kuring hal-hal anu kuring resep, tanpa nanyakeun pikeun aranjeunna sareng anu nimbulkeun ngobrol dina blog. Ayeuna ku dua budak awéwé umur 3 sareng 5 taun salian kado kuring, budakna mimiti pikaresepeun pisan.

Taun ayeuna kuring mutuskeun henteu nyebarkeun entri, teras kaget kuring sabab kuring pikir éta henteu pikaresepeun, sababaraha urang naros ka kuring ngeunaan hal éta. Sareng tulisan ieu ngeunaan aranjeunna, ngeunaan jalma-jalma ieu anu ngadorong kuring ku koméntar sareng emailna. Hapunten perkawis telat dina panerbitanana, tapi kusabab masalah pribadi anu béda-béda éta henteu tiasa sateuacanna.

Hayu urang buka kalayan babak anu paling pikaresepeun.

Baca on

Kalénder Dodecahedron pikeun 2018

2018 kalénder dodecahedron

Upami anjeun milarian kalénder pikeun méja anjeun kanggo 2018, saé sareng murah sareng gampang didamel henteu sapertos template ieu anu tiasa dicitak kanggo ngadamel dodecahedrons. Sakumaha anu parantos anjeun pikirkeun, aya 12 rupa polygon biasa, hiji kanggo unggal bulan :) Dina dintenna urang nyarioskeun kalénder abadi, anu mangrupikeun pilihan anu sanés pikeun ngadamel ogé dina kai, kertas atanapi karton.

Témplat majelis dina artikel dilakukeun ku ieu di handap alat online, intuitif pisan sareng gampang dianggo. Éta perkawis a generator kalénder dodecahedron.

Éta pisan, saderhana pisan. Anjeun milih antara dua jinis dodecahedra anu ditawarkeunana, taun kalénder, basa, upami anjeun hoyong nomer minggu némbongan atanapi henteu sareng format anu dihasilkeunna, anu tiasa janten PDF atanapi postkrip sareng unduhan.

Baca on

Abdi 85 ″ LCD Writing Tablet LZS8,5 (Papan Boggie)

Ieu carita kumaha ngahaja kuring réngsé ku LCD Writing Tablet. Kuring ngotéktak, sapertos unggal dinten sareng kuring ningali tawaran dina Gearbest kanggo anu kuring pikir mangrupikeun tablet grafik digital, kami sapertos Wacom tapi dina € 8. Dalapan euro !!! Sakumaha goréngna éta, éta pantes dilakukeun 4 hal anu kadang kuring émut. Janten kuring ngagaleuh.

Tinjauan tina 85 "LCD scrt tablet tablet lzs8,5 kuring

Reuwasna sumping nalika kuring nampi éta sareng kuring ningali yén éta saé pisan sareng éta henteu ngagaduhan sambungana ka mana waé, atanapi pikeun ngamuatna atanapi naon waé. Janten kuring balik kana file sareng enya ... kuring gaduh LCD Writing Tablet, anu buru-buru saur nami éta nyasabkeun kuring. Sababaraha nyebatna Papan Boggie, sanaos ieu mérek anu ngagambarkeun produk.

Baca on

The Knolling

Milarian Knolling kuring dimimitian tanpa kuring terang tina gambar ti Todd MacLellan sareng bukuna Hal-hal Anu Dipisahkeun: Pitunjuk Teardown pikeun Modern Hidup Gambar anu ngabeledug éta ngajantenkeun kuring murag asih, sareng milari inpormasi lengkep ngeunaan panulis anu kuring kenal Knolling salaku padika organisasi, tapi ogé salaku bentuk seni, pikeun nyiptakeun kaéndahan tina objék sapopoé.

Knolling ngabeledug kana karya seni tina buku Todd Mclellan's Things Come apart

Saatos mangtaun-taun ngabubarkeun obyék sareng ngantepkeun potongan-potongan sagalana pikeun milih bébas, éta tiasa janten cara anu pikaresepeun sareng éndah pikeun dibéréskeun. Éta parantos ngayakinkeun kuring.

Baca on