Kumaha cara ngadamel langlayangan prismatik homemade

Upami anjeun hoyong proyek pikeun ngalakukeun akhir minggu ieu. Kami parantos mendakan séri ieu 5 video éta aranjeunna ngajelaskeun saléngkah-léngkah sacara detil cara ngadamel langlayangan "prismatik"

Éta langlayangan prismatik kalayan dasar segitiga, sareng pikeun pangwangunanna kami bakal nganggo sedotan kanggo struktur sareng kertas tisu.

Urang mimitian ku bahan anu diperyogikeun pikeun ngadamel langlayangan.

Baca on

Bangbung - Barudak Kertas Langlayangan

Urang bakal nunjukkeun kumaha ngawangun langlayangan kertas saderhana, alus pisan pikeun budak leutik pikeun dilakukeun, boh di bumi atanapi di bengkel.

langlayangan kertas

Ieu teh langlayangan bangbaluh diciptakeun ku Nil Velez

Langlayangan nyaéta lambaran kertas A3 anu dua kali, dibungkus sareng benang ngaput dilampirkeun sareng siap hiber.

Janten, idéalna, pikeun ngagaduhan tanda anu diperyogikeun pikeun pokok, pasihkeun lambar ka murangkalih supados aranjeunna tiasa ngagambar gambar sareng nalika aranjeunna parantos réngsé nyetél éta sareng maénkeunana.

Baca on

Decathlon Wing 185

Upami anjeun maca ieu pastina bakal sabab anjeun parantos ngagaleuh. Abdi nyungkeun hapunten. Anjeun parantos ngalakukeun kasalahan anu sami sareng kuring, tapi ... Baca on