AntennaPod, pamuter Podcast open source

Pamuter podcast sumber terbuka AntennaPod

AntennaPod mangrupikeun Pamuter Podcast open source. Éta mangrupikeun aplikasi gratis, open source sareng iklan gratis kalayan desain anu bersih sareng elegan sareng sadaya fitur anu kuring peryogikeun dina pamuter Podcast / manajer langganan.

Sareng pamaén anu kuring parantos nguji bari sareng anu saé pikeun kuring. Kuring make eta kalawan F-Droid dina Android, najan anjeun ogé tiasa mendakanana dina Play Store.

Dugi ka ayeuna kuring nganggo iVoox sareng kuring parantos ngarobih langkung ti 100Mb pikeun AntennaPod langkung ti 10MB. iVoox, salian ti iklan, terus nabrak kuring, anu matak teu kaampeuh. Ieu mangrupakeun alternatif hébat kana loba pamaén komérsial.

Ku cara kieu, éta tiasa dianggo pisan lancar pikeun kuring, kuring henteu gaduh iklan sareng kuring nganggo pilihan Open Source sareng F-Droid. Di momen sagalana geus kaunggulan.

Baca on

Aplikasi F-Droid pangsaéna

aplikasi software bébas f-droid pangalusna

Kami parantos ningali naon F droid, kaunggulan na naha urang kedah ngagunakeun eta. Dina artikel ieu abdi hoyong mere nyaho sababaraha aplikasi pangalusna na. Ieu jelas yén ieu pisan subjektif sabab aplikasi pangalusna bakal hiji nu meets salah sahiji kabutuhan urang. Tapi ieu sababaraha anu kuring pikir tiasa ngabantosan anjeun.

Ku kituna abdi bade ninggalkeun aplikasi nu kuring anggap paling metot ti gudang ieu aplikasi Free Software. Anjeun moal mendakan alternatip pikeun sababaraha, sareng pikeun anu sanés anjeun parantos dipasang aplikasi anu sami. Ieu mangrupikeun waktos anu saé pikeun meunteun upami anjeun resep mindahkeun aplikasi anu anjeun anggo ka aplikasi Parangkat Lunak Gratis anu sanés.

Baca on

Naon F-Droid

f-droid toko muter software bébas

F-Droid mangrupikeun gudang parangkat lunak, toko aplikasi, alternatif pikeun Play Store. Éta mangrupikeun Play Store parangkat lunak Gratis. F-Droid mangrupikeun parangkat lunak gratis sareng aplikasi anu urang tiasa mendakan di jero nyaéta Software Gratis atanapi Open Source (FOSS). Urang tiasa mendakan kode anjeun dina GitHub marios éta sareng ngarobih kana anu dipikahoyong upami urang hoyong.

Sareng sakali anjeun terang naon éta, hal anu anjeun bakal heran naha anjeun kedah pasang upami anjeun gaduh Play Store.

NO aplikasi bajak laut. Pikeun éta anjeun gaduh alternatif sanés. F-Droid mangrupikeun komitmen kana parangkat lunak Gratis sareng éta waé.

Baca on

Kumaha carana masang aplikasi APK dina Android

Kuring ngamangpaatkeun éta buleud ngalereskeun héndsét Kuring ngalakukeun pikeun ngajelaskeun sareng ngadokumentasikeun seueur tindakan anu babaturan sareng kulawarga sering dipénta ku kuring. Dina hal ieu kuring ngajelaskeun kumaha carana masang aplikasi APK dina Android.

Kuring langsung kana intina, upami anjeun hoyong terang naon éta APK sareng nalika anjeun kedah masangkeunana, angkat ka akhir tulisan.

Bisi kuring Kuring badé pasang deui Play Store anu tiasa dianggo parah dina telepon sélulér anu bakal kami anggo tanpa SIM pikeun bapa mertua kuring maén. Abdi henteu tiasa mukakeunana, bahkan henteu ngareset pabrik sareng langkung gancang pikeun kuring masang aplikasi langsung tibatan ningali naon anu kajantenan pikeun smartphone atanapi flash-na.

Baca on