Aplikasi F-Droid pangsaéna

aplikasi software bébas f-droid pangalusna

Kami parantos ningali naon F droid, kaunggulan na naha urang kedah ngagunakeun eta. Dina artikel ieu abdi hoyong mere nyaho sababaraha aplikasi pangalusna na. Ieu jelas yén ieu pisan subjektif sabab aplikasi pangalusna bakal hiji nu meets salah sahiji kabutuhan urang. Tapi ieu sababaraha anu kuring pikir tiasa ngabantosan anjeun.

Ku kituna abdi bade ninggalkeun aplikasi nu kuring anggap paling metot ti gudang ieu aplikasi Free Software. Anjeun moal mendakan alternatip pikeun sababaraha, sareng pikeun anu sanés anjeun parantos dipasang aplikasi anu sami. Ieu mangrupikeun waktos anu saé pikeun meunteun upami anjeun resep mindahkeun aplikasi anu anjeun anggo ka aplikasi Parangkat Lunak Gratis anu sanés.

Tungtungna anjeun bakal nempo yén loba batur, anjeun manggihan eta di Play Store.

Salaku ceuk urang dina artikel ti F-droid, éta lain toko aplikasi masif, atawa kalawan bebas aktip bajakan. Éta mangrupikeun komitmen pikeun Perangkat Lunak Gratis, Open Source sareng privasi sareng éta dina pilar ieu anjeun kedah ngadasarkeun diri nalika milih naha ngagunakeunana atanapi henteu.

Aranjeunna 13 dina panungtungan Pembaruan artikel (22-3-2022)

AntennaPod

Pamuter podcast sareng manajer langganan. Kalayan sagala pungsionalitas diperlukeun pikeun ngaganti solusi komérsial hébat. Alternatif pangalusna nu Kuring geus diusahakeun tur éta geus jadi pamuter kuring. Kénca anteneu pod review

AntennaPod

fennec

Browser dumasar kana Firefox pikeun Android sareng dumasar kana kaamanan sareng privasi. Fennec sok dikaitkeun salaku browser Mozilla urang, tapi Kaula teu yakin kana sambungan antara Yayasan Mozilla jeung proyék.

fennec

VLC

Ieu teh pamuter multimedia tara kaunggulan kiwari. Teu kudu loba omong ngeunaan manéhna. Bakal salawasna meunang anjeun kaluar tina kasulitan ku maca jeung mintonkeun sagala format audio jeung video nu Anjeun hoyongkeun.

VLC

Newpipe

Éta mangrupikeun panempo pidéo YouTube. Cai mibanda sababaraha hal metot. Éta henteu ngalacak nanaon, urang henteu kedah nyiptakeun akun pikeun nuturkeun saluran, nyiptakeun kumpulan pidéo, jsb sareng urang tiasa ngaunduh pidéo tina YouTube.

Newpipe

feeder

Pamaca feed gratis sareng Open Source. Alternatif gratis anu saé pikeun Feedly sareng Google Reader anu paling émut.

feeder

FairEmail

100% klien email OpenSource museurkeun kana privasi. Éta ngan ukur klien surat, sanés panyadia. Éta tiasa nyingkronkeun sareng Gmail sareng Yahoo tapi henteu sareng jasa Microsoft.

FairEmail

KeePassDX

Pangatur kecap akses. Éta mangrupikeun alternatif parangkat lunak gratis pikeun 1Password atanapi Lastpass. Éta mangrupikeun aplikasi anu kuring pasang F-Droid sareng mutuskeun pikeun nyobian éta.

KeePassDX

singkronisasi

Aplikasi anu dianggo pikeun nyingkronkeun file antara alat. Alternatif pikeun Dropbox atanapi Drive nalika datang ka sinkronisasi.

Kuring mimiti ngagunakeun éta pikeun nyingkronkeun file KeePass kuring sareng gaduh pangkalan data sandi anu sami dina smartphone sareng browser PC kuring sareng ayeuna kuring nganggo éta pikeun ngirim poto sareng file anu sanés di antara alat.

singkronisasi

file Manager

Pangatur file mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu paling seueur di toko F-droid, anjeun ngan ukur kedah ngalakukeun hiji pilarian pikeun ningali seueur pilihan.

Dina hal ieu, kuring bakal nyarankeun File Manager Pro, tapi tingali sadayana anu sanés pikeun ningali anu mana anu paling cocog sareng kabutuhan sareng rasa anjeun.

Pangatur file Pro

Aegis Authenticator

Aplikasi auténtikasi 2FA pikeun ngaksés akun kami aman dina generasi tokends pikeun verifikasi dina 2 léngkah. IS alternatif pikeun Google Authenticator sareng Authy

Aegis

Jeung OTP

Ieu mangrupikeun authenticator 2-hambalan anu sanés. Sapertos Aegis tapi masing-masing gaduh ciri khususna.

Jeung OTP

OsMand +

Browser Open Source, alternatif pikeun Google Maps, gratis sareng fokus kana privasi. Gawé dina data proyék OpenStreetMap. Éta nyerang kuring yén éta mangrupikeun aplikasi anu dianggo ku operator anu ngalihkeun kami ka Paris.

OsMand +

catetan quillnote

Nyokot catetan sareng daptar tugas dina format Markdown. Éta ngagaduhan seueur pilihan anu bakal dipikanyaah ku peminat. Catetan sora bisa ditambahkeun. Grup kana kumpulan, catetan tag, nyieun daptar tugas, panginget pikeun acara, jsb.

catetan quillnote

QR sareng pamaca barkod

Kiwari ieu penting dina mobile mana wae, Anjeun kudu maca QR pikeun sagalana, komo ningali menu réstoran. Abdi badé nyorot 2,

QR Barcode scanner

QR Scanner (Ramah Privasi)


Pilari sababaraha jenis aplikasi husus? Upami anjeun kedah nutupan kagiatan atanapi fungsionalitas naon waé, anjeun tiasa tinggalkeun koméntar sareng kuring bakal nyobian ngabantosan anjeun milarian aplikasi parangkat lunak gratis anu paling cocog sareng anu anjeun pikahoyong.

Sareng sami upami anjeun terang anu pikaresepeun pisan tinggalkeun koméntar sareng kami bakal ngadamel daptar sorotan.

1 koméntar dina "Aplikasi F-Droid pangsaéna"

  1. Meureun teu mainstream. Kuring mendakan aplikasi anu pangsaéna dina F-droid nyaéta termux. Éta alesan kuring dipasang F-droid.

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji