Kit Starter ka Proyék Arduino Super Starter Kit UNO R3 ku Elegoo

Elegoo Arduino Uno R3 Starter Kit

Sababaraha poé katukang Abdi mésér Arduino Starter Kit, tina mérek Elegoo, tawaran 30 €. Kuring gaduh sababaraha sénsor sareng komponenana anu kuring parantos mésér, tapi kuring leungit sababaraha anu ditawarkeun dina Kit sareng katingalina sapertos ide anu saé pikeun mésérna sareng ningali naha jenis produk ieu pantes. Aranjeunna ngagaduhan 4 kit starter, anu dasarna nyaéta Super Starter anu mangrupikeun iket anu kuring mundut teras dua deui anu ngagaduhan komponén anu langkung seueur, tapi anu leres mah kuring nyandak anu ieu kusabab tawaran. Abdi parantos hoyong nyandak anu nganggo frekuensi radio.

Maca sababaraha tinjauan dewan Elegoo aranjeunna nyarios kalayan saé, tapi aya jalma anu ngangluh ngeunaan kasaluyuan dewan anu mangrupikeun klon Arduino UNO R3. Pangalaman kuring parantos positip pisan, piring na parantos sampurna, cocog sareng Arduino IDE tanpa ngalakukeun nanaon, cukup colokkeun sareng maénkeun. Kuring parantos ngamuat ngacieupan, Kuring parantos ngadamel sababaraha modifikasi. Kuring parantos nyobian sababaraha komponén kalayan gancang sareng sadayana tiasa dianggo kalayan saé (Diuji nganggo Ubuntu 16.10 sareng kubuntu 17.04)

Unboxing kit arduino tina elegoo clone of arduino

Kuring ngantunkeun pidéo semacam unboxing anu parantos kuring laksanakeun sahingga anjeun tiasa ningali kotak sacara langsung, naon anu dibéréna sareng kumaha cara ngaturna.

Kuring ngantep inpormasi lengkep di handap ieu.

Dina akhir tulisan kuring ngajelaskeun ka anjeun nalika kuring ningali jinis-jinis kit ieu pikaresepeun.

Bahan, komponén sareng sénsor kalebet dina Kit

kit lengkep sareng bagian arduino sareng sensor sareng éléktronika

Ieu sadayana nyanggakeun. Abdi hoyong, sensor Dengdekkeun, ICs, modul kakuatan, sareng LCD henteu pernah salah. Salaku tambahan kana sisipan anu sanés nalika anjeun ngan ukur gaduh hiji sareng proyek, éta ragrag pondok.

  • 1 dewan Elegoo UNO R3 (Arduino UNO R3 clone)
  • 1 LCD 1602
  • 1 Papan pamekaran ékspansi pikeun prototipe
  • 1 modul kakuatan
  • 1 Supir Motor pikeun stepper ULN2003
  • 1 motor stepper
  • 1 motor servo SG90
  • 1 5V relay
  • 1 modul panarima infra red (IR)
  • 1 Joystick analog
  • Suhu sensor sareng asor 1 DHT11
  • 1 Sénsor Ultrasonik HC-SR04
  • 1 DC motor 3-6 V kalayan kipas
  • 2 Buzzers Aktif sareng Pasip masing-masing
  • Sensor Dengdekkeun (bola) atanapi saklar
  • 1 74HC595 shift ngadaptar
  • 1 sirkuit terpadu L293D pikeun kontrol motor
  • 5 tombol push, (kancing)
  • 1 poténsiméter
  • 1 tampilan 1 digit sareng 7 ruas
  • sejen 4 digit jeung 7 bagéan
  • Jauh IR Infrabeureum
  • A papan roti (Breadborad)
  • Kabel usb
  • 10 Kabel Awéwé Dupont Jalu
  • 65 jumper
  • 1 kabel batré 9V kana piring
  • Batré 1 9V
  • 120 résistor tina nilai anu béda
  • 25 LED lima warna
  • 1 RGB LED
  • Thermistor 1
  • 2 panerus dewi 1N4007
  • 2 fotocél
  • 12 transistor NPN PN2222
  • 1 CD (Kalayan CD éta ngagaduhan kode unggal pelajaran sareng perpustakaan. Salian buku manual, ogé dina basa Spanyol, unggal pelajaran sareng proyek anu aranjeunna jalankeun. Kami ogé tiasa ngaunduh tina halaman wéb)

Daptar proyék anu kedah dilakukeun sareng Arduino anu ditawarkeun ku kami dina tutorial na

Arduino starter kit, bagian sareng komponenana

Merk nawiskeun kami CD anu ngandung sadaya kode, perpustakaan sareng manual Arduino. Dina manual urang tiasa unduh gratis tina halaman wébna (sanaos kami henteu mésér produkna) sumping indikasi panggunaan klon Arduino, kumaha nyambungkeunana, kumaha ngagunakeun IDE, ngajawab masalah komunikasi naon waé, sareng pc, jsb. Teras ngajarkeun urang pikeun berinteraksi sareng sensor anu béda ngalangkungan pelajaran. Unggal topik mangrupikeun pelajaran sareng anu leres nyaéta aranjeunna dijelaskeun kalayan leres. Upami anjeun ngamimitian kuring nyarankeun yén anjeun unduh.

Pelajaran manual Arduino nyaéta:

  1. Blink on Elegoo Uno R3, anu klasik ku nyebrotkeun led on board
  2. LED ngarobih kacaangan led ngarah résistor béda
  3. Peraturan LED RGB tina LED RGB anu sapertos gaduh 3 LED dina hiji. didieu aranjeunna ogé ngajelaskeun naon ari PWM
  4. Tikét digital. Kumaha ngahurungkeun LED sareng mareuman tombol push, nyaéta tina input digital éksternal
  5. Aktipkeun buzzer. Saeutik ngeunaan buzzers aktip tur pasif
  6. Saklar Dengdekkeun bal. Kumaha carana ngagunakeun sénsor ieu pikeun ngadeteksi perobihan dina condong.
  7. Servo
  8. Sensor ultrasound, dina hal ieu HC-SR04
  9. Suhu sareng sensor kalembaban DHT11
  10. Joystick analog
  11. Modul panarima IR pikeun ngamimitian dina infra red
  12. Layar LCD, kumaha nyambungkeun sareng nganggo dina alfanumérik. LCD1602 parantos dianggo
  13. Térmométer. Térmistor, poténsiometer sareng LCD dianggo
  14. Kontrol dalapan LED ku 74HC595, janten anjeun teu kedah nganggo 8 pin dina papan
  15. Ngagunakeun monitor sérial
  16. Photocell
  17. 74HC595 sareng tampilan ségméntal pikeun nunjukkeun nomer 0 - 9
  18. Kontrol tampilan 7-bagéan opat-digit
  19. Kumaha carana ngontrol motor DC nganggo transistor
  20. Kumaha cara nganggo relay
  21. Kontrol motor stepper
  22. Kontrol motor stepper ku kadali jarak jauh

Aranjeunna gaduh iket anu unggul sareng langkung seueur proyek sapertos Radio Frékuénsi sareng aranjeunna ogé masihan kami manual gratis

Tungtungna naon? Éta patut?

Kuring mendakan iket anu manpaat pikeun saha waé anu henteu terang dunya ieu, anu henteu ngagaduhan proyek khusus dina pipikiran tapi hoyong mimitian nguji naon anu tiasa dilakukeun ku Arduino, Kusabab éta nyayogikeun anjeun sensor sareng bagian anu cekap sahingga anjeun henteu kedah milarian, ngagaleuh, sareng ngantosan bahanna sumping. Mangrupikeun cara pikeun henteu ngahesekeun kahirupan. Kalayan salah sahiji pakét ieu nalika anjeun nampi éta anjeun tiasa turun damel sareng aranjeunna ogé murah.

Kuring ogé ningali éta gunana pisan dianggo dina pendidikan. Paket kanggo murangkalih anu tiasa ngalakukeun proyék sareng sagala variasi anu kajantenan.

Upami anjeun parantos lami di ieu sareng gaduh bahan dasar, kuring henteu ningali éta pikaresepeun, kacuali anjeun mendakan tawaran sareng ningali éta langkung mirah tibatan mésér potongan-potongan anu anjeun peryogikeun sacara misah, tapi éta moal normal .

Tungtungna kuring kéngingkeun kahoyong ningali deui Kit Raspberry Pi sareng robotika sareng pak inisiasi Arduino tina mérek sanés.

5 koméntar ngeunaan «Kit Starter pikeun Arduino Super Starter Kit UNO R3 Project ku Elegoo»

  1. Wilujeng énjing Nacho sareng kuring ngagaleuh produk anu sami sareng anjeun tapi kuring henteu tiasa maca tutorial dina basa Spanyol. Kuring muka sareng kaluar dina basa Inggris sareng kuring henteu terang kunaon.
    gaduh upami anjeun tiasa masihan kuring kabel. Nuhun

    jawaban
  2. Hai Nacho, kuring mésér kit anu sami. Tapi kuring henteu tiasa nyambungkeun supir pikeun ngadeteksi arduino, anjeun bakal ngagaduhan halaman pikeun ngaunduh supirna.
    Hatur nuhun. Marco Polo

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji