Perhatosan hukum

Pamilik halaman wéb

Ikkaro milik María Ángeles Franco Arce, NIF: 45799359B, kalayan alamatna di, Sagunto, 46500, Valencia, Spanyol.

Anjeun tiasa ngahubungi di:

Perlindungan data pribadi

Jawab perawatan

Detil kontak jalma anu ngurus: María Ángeles Franco Arce kalayan email kontak ikkaroweb (at) gmail (dot) com

Hak panyalindungan data anjeun

Kumaha ngalaksanakeun hak-hak anjeun: Anjeun tiasa ngirim komunikasi tertulis ka kantor María Ángeles Franco Arce atanapi ka alamat email anu dituduhkeun dina judul béwara hukum ieu, kalebet dina dua kasus éta fotokopi KTP anjeun atanapi dokumén idéntifikasi anu sami, pikeun nyungkeun hak-hakna kieu:

  • Hak pikeun nyungkeun aksés kana data pribadi: anjeun tiasa naros ka María Ángeles Franco Arce upami perusahaan ieu ngubaran data anjeun.
  • Hak pikeun nyungkeun koreksi (upami éta lepat).
  • Hak pikeun nyungkeun watesan pangobatan anjeun, dina hal éta aranjeunna ngan ukur bakal dijaga ku María Ángeles Franco Arce pikeun ngalaksanakeun atanapi ngabela klaim.
  • Hak pikeun bantahan kana perlakuan: María Ángeles Franco Arce bakal lirén ngolah data ku cara anu anjeun nunjukkeun, kacuali alesan anu kuat atanapi latihan atanapi pertahanan klaim anu mungkin aranjeunna kedah teras diolah.
  • Hak pikeun portabilitas data: upami anjeun hoyong data anjeun diolah ku perusahaan anu sanés, María Ángeles Franco Arce bakal mempermudah portabilitas data anjeun ka jalma anyar anu tanggung.
  • Hak pikeun mupus data: sareng kacuali imperatif hukum aranjeunna bakal dihapus saatos dikonfirmasi anjeun.

Model, bentuk sareng inpormasi lengkep ngeunaan hak anjeun: Halaman resmi Badan Spanyol pikeun Perlindungan Data

Kamungkinan mundur idin: Upami anjeun parantos kéngingkeun idin pikeun tujuan khusus, anjeun ngagaduhan hak pikeun narik éta iraha waé, tanpa mangaruhan légalitas pangobatan dumasar kana idin sateuacan ditarikna.

Kumaha ngawadul ka Otoritas Kontrol: Upami anjeun nganggap yén aya masalah sareng cara María Ángeles Franco Arce nanganan data anjeun, anjeun tiasa ngarahkeun klaim anjeun ka Manajer Kaamanan María ángeles Franco Arce (dituduhkeun di luhur) atanapi ka otoritas panyalindungan data anu saluyu, janten Badan Spanyol pikeun Perlindungan Data, anu dituduhkeun dina kasus Spanyol.

Hak pikeun dipohokeun sareng aksés kana data pribadi anjeun

Sepanjang waktos, anjeun bakal ngagaduhan hak pikeun marios, cageur, anonimisasi sareng / atanapi mupus, sacara lengkep atanapi sabagian, data anu disimpen dina Halaman Wéb. Anjeun kedah ngirim email ka contacto@actualidadblog.com sareng nyungkeun éta.

Ingetan Data

Data anu teu dipegatkeun: Data anu teu dipisahkeun bakal disimpen tanpa periode ngahapus.

Data palanggan kana eupan ku e-mail: Ti ayeuna pangguna ngalanggan dugi ka langganan.

Data palanggan pikeun buletin: Ti ayeuna pangguna ngalanggan dugi ka langganan.

Data pangguna anu diunggah ku María Ángeles Franco Arce ka halaman sareng propil dina jaringan sosial: Ti ayeuna pangguna nawiskeun ijin dugi ka ditarik deui.

Rusiah sareng kaamanan data

María Ángeles Franco Arce ngayakeun ngagunakeun data, ka hormat karusiahanana sareng ngagunakeunana saluyu sareng tujuanana, ogé pikeun nurut kana kawajibanna pikeun ngajaga éta sareng nyaluyukeun sagala léngkah pikeun nyegah perobihan, karugian, pangubaran atanapi aksés anu teu sah, saluyu sareng ketentuan Keputusan Diraja 1720 / 2007 21 Désémber, anu nyatujuan Peraturan pangembangan Hukum Organik 15/1999 13 Désémber, ngeunaan Perlindungan Data Pribadi.

Anjeun ngajamin yén data pribadi anu disayogikeun ngalangkungan formulir éta leres, anu wajib dikomunikasikan pikeun ngarobih naon waé ka aranjeunna. Kitu ogé, anjeun ngajamin yén sadaya inpormasi anu disayogikeun saluyu sareng kaayaan anjeun anu nyata, éta mutakhir sareng akurat.

Salaku tambahan, anjeun kedah tetep ngapdet data anjeun sepanjang waktos, ngan ukur tanggung jawab henteu leresna atanapi palsu data anu disayogikeun sareng karusakan anu tiasa disababkeun ku María Ángeles Franco Arce salaku anu gaduh halaman wéb ieu, atanapi ka pihak katilu alatan kana panggunaan cenah.

Pelanggaran kaamanan

María Ángeles Franco Arce ngalaksanakeun tindakan kaamanan anu cukup pikeun ngadeteksi ayana virus, serangan gaya kasar sareng suntikan kode.

Nanging, anjeun kedah waspada yén ukuran kaamanan sistem komputer dina Internét henteu sadayana dipercaya sareng, kumargi kitu, María Ángeles Franco Arce moal tiasa ngajamin henteuna virus atanapi elemen sanés anu tiasa nyababkeun robahan dina sistem komputer (software sareng perangkat keras) tina Pamaké atanapi dina dokumén éléktronik sareng file anu aya didinya.

Sanaos kitu, pikeun nyobaan ngajamin kaamanan sareng karusiahan data pribadi anjeun, halaman wéb ngagaduhan sistem panjagaan kaamanan anu aktip anu ngalaporkeun unggal kagiatan pangguna sareng kamungkinan ngalanggar kaamanan data pangguna.

Dina hal ngadeteksi lolongkrang, María Ángeles Franco Arce ngayakeun ngawartosan ka pangguna dina waktos maksimal 72 jam.

Inpormasi naon anu kami kumpulkeun ti pangguna sareng naon kami nganggo pikeun

Sadaya produk sareng jasa anu ditawarkeun dina halaman wéb ngarujuk kana bentuk kontak, bentuk koméntar sareng formulir pikeun ngadaptar pangguna, langganan buletin sareng / atanapi meser mésér.

Halaman wéb ieu salawasna meryogikeun idin ti pangguna pikeun ngolah data pribadi na pikeun tujuan anu dituduhkeun.

Anjeun gaduh hak pikeun nyabut idin sateuacanna anjeun iraha waé.

Catetan kagiatan ngolah data

Wéb sareng hosting: Halaman wéb ngagaduhan énkripsi SSL TLS v.1.2 anu ngamungkinkeun ngamankeun data pribadi ngalangkungan formulir kontak standar, anu disayogikeun dina sérver anu María Ángeles Franco Arce parantos ngiring di Banahosting.

Data anu dikumpulkeun ngalangkungan wéb: Data pribadi anu dikumpulkeun bakal tunduk kana pamrosésan otomatis sareng dilebetkeun kana file anu saluyu sareng anu ngagaduhan María Ángeles Franco Arce.

  • Kami bakal nampi IP anjeun, anu bakal dianggo pikeun mastikeun asal-usul pesenna pikeun nawiskeun inpormasi pikeun anjeun, panangtayungan tina koméntar SPAM sareng pikeun mendakan kalainan anu mungkin (contona: pihak anu sabalikna tina kasus anu sami nyerat dina halaman wéb tina IP anu sami), sahingga salaku data anu aya hubunganana sareng ISP anjeun.
  • Kitu ogé, anjeun tiasa nyayogikeun kami data anjeun ngalangkungan email sareng cara komunikasi anu sanés anu dituduhkeun dina bagian kontak.

Formulir Balesan: Dina wéb aya kamungkinan yén pangguna kéngingkeun koméntar dina publikasi situs. Aya cookie anu nyimpen data anu disayogikeun ku pangguna supados aranjeunna henteu kedah ngalebetkeun deui dina unggal kunjungan énggal sareng ogé alamat email, nami, halaman wéb sareng alamat IP anu dikoléksi internal. Data na disimpen dina server Occentus Networks.

Pendaptaran pangguna: Aranjeunna henteu kénging kajantenan sacara jelas dipénta.

Formulir pameseran: Kanggo ngaksés produk sareng jasa anu ditawarkeun di toko online kami, pangguna ngagaduhan formulir pameseran tunduk kana kaayaan kontrak anu dieusian dina kabijakan kami dimana kontak sareng inpormasi pamayaran bakal diperyogikeun. Data na disimpen dina sérver Banahosting.

Kami ngumpulkeun inpormasi ngeunaan anjeun nalika prosés checkout di toko kami. Inpo ieu tiasa kalebet, sareng sanés ngan ukur ieu, nami, alamat, email, telepon, detil pamayaran sareng anu sanésna anu diperyogikeun pikeun ngolah pesenan anjeun.

Manajemén data ieu ngamungkinkeun urang pikeun:

  • Kirimkeun anjeun inpormasi penting ngeunaan akun / order / jasa anjeun.
  • Bales kana pamundut anjeun, keluhan sareng pamundut kanggo pambayaran.
  • Pamrosésan mayar sareng hindarkeun transaksi curang.
  • Konpigurasikeun sareng atur akun anjeun, pasihkeun jasa teknis sareng palanggan, sareng verifikasi idéntitas anjeun.

Salaku tambahan, urang ogé tiasa ngumpulkeun inpormasi ieu:

  • Lokasi sareng data patalimarga (kalebet alamat IP sareng browser) upami anjeun mesen, atanapi upami urang kedah ngira-ngira pajak sareng biaya pengiriman dumasar kana lokasi anjeun.
  • Kaca produk dilongok sareng kontén ditingali nalika sési anjeun aktip.
  • Komentar anjeun sareng ulasan produk upami anjeun milih ngantunkeunana.
  • Alamat pangiriman upami anjeun nyungkeun biaya pengiriman sateuacan mésér nalika sési anjeun aktip.
  • Cookies penting pikeun ngalacak eusi karinjang anjeun nalika sési anjeun aktip.
  • Email sareng kecap akses akun anjeun pikeun ngamungkinkeun anjeun aksés kana akun anjeun, upami anjeun ngagaduhan.
  • Upami anjeun nyiptakeun akun, kami nyimpen nami, alamat sareng nomer telepon, pikeun ngagunakeunana dina paréntah ka hareup.

Wangun langganan buletin: María Ángeles Franco Arce ngagunakeun jasa newsletter Sendgrid, Feedburner atanapi Mailchimp anu nyimpen data email, nami sareng panarimaan langganan anjeun. Anjeun tiasa ngalanggan ti newsletter iraha waé ngaliwatan tautan khusus anu aya di handapeun unggal kiriman anu anjeun tampi

email: Panyadia jasa email kami nyaéta Sendgrid.

Olahtalatah instan: María Ángeles Franco Arce henteu nyayogikeun jasa ngalangkungan olahtalatah instan, sapertos WhatsApp, Facebook Messenger atanapi Line.

Panyayogi jasa pamayaran: Ngaliwatan wéb, anjeun tiasa aksés, ngalangkungan tautan, kana halaman wéb pihak katilu, sapertos PayPal o belang, pikeun mayar kanggo jasa anu disayogikeun ku María Ángeles Franco Arce. Sakedap waktos staf María Ángeles Franco Arce ngagaduhan aksés kana detil bank (contona, nomer kartu kiridit) anu anjeun pasihkeun ka pihak katilu anu nyarios.

Eusi semén tina halaman wéb sanés

Tulisan dina wéb tiasa kalebet kontén anu dilebetkeun (misal video, gambar, tulisan, jst). Eusi anu dilebetkeun tina halaman wéb sanésna kalakuanana dina cara anu sami sareng upami anu nganjang parantos nganjang kana halaman wéb anu sanés.

Situs wéb ieu tiasa ngumpulkeun data ngeunaan anjeun, nganggo cookies, masang lacak pihak katilu, sareng ngawaskeun interaksi anjeun sareng kontén anu dilebetkeun, kalebet ngalacak interaksi anjeun sareng eusi anu dipasang upami anjeun gaduh akun atanapi nyambung kana halaman wéb éta.

Jasa sanésna: Jasa tangtu anu disayogikeun ngalangkungan halaman wéb tiasa ngandung kaayaan anu khusus sareng dibekelan khusus ngeunaan panyalindungan data pribadi. Penting pikeun maca sareng nampi éta sateuacan nyungkeun jasa anu dimaksud.

Tujuan sareng legitimasi: Tujuan ngolah data ieu ngan ukur pikeun nyayogikeun anjeun inpormasi atanapi jasa anu anjeun nyungkeun ti kami.

jejaring sosial

Ayana dina jaringan: María Ángeles Franco Arce ngagaduhan propil dina sababaraha jaringan sosial utama dina Internét.

Tujuan sareng legitimasi: Perlakuan anu María Ángeles Franco Arce bakal dilaksanakeun kalayan data dina unggal jaringan anu disebut tadi, paling henteu, jaringan anu ngamungkinkeun jaringan sosial pikeun profil perusahaan. Janten, María Ángeles Franco Arce tiasa ngawartosan pengikutna, nalika hukum henteu ngalarang, ku naon waé jaringan sosial ngamungkinkeun kagiatanana, presentasi, tawaran, ogé nyayogikeun layanan palanggan anu dipersonalisasi.

Ékstraksi data: Bisi sanés María Ángeles Franco Arce nimba data tina jaringan sosial, kecuali upami idin pangguna pikeun ngalakukeunana sacara jelas sareng sacara khusus diala.

Hak: Nalika, kusabab sifat jaringan sosial, anu épéktip pikeun ngalaksanakeun hak panyalindungan data pengikut ieu tunduk kana modifikasi profil pribadi ieu, María Ángeles Franco Arce bakal ngabantosan anjeun pikeun nungtun ieu dugi ka kasempetan Anjeun.

Prosesor di luar UÉ

Email. Ladénan email María Ángeles Franco Arcese urang nyayogikeun jasa Sendgrid.

Jaringan Sosial María Ángeles Franco Arce ngamangpaatkeun jaringan sosial Amérika YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Flipboard anu dijantenkeun transfer data internasional, sifatna analitis sareng téknis dina hubungan halaman wéb, aya dina sérver na dimana María Ángeles Franco Arce ngubaran data anu, ngalangkunganana, pangguna, palanggan atanapi navigator nganteurkeun ka perusahaan María Ángeles Franco Arce atanapi bagikeun ku éta.

Panyadia pamayaran. Supados anjeun tiasa mayar PayPal o belang, María Ángeles Franco Arce bakal ngintunkeun data anu leres-leres diperyogikeun pikeun prosesor pamayaran ieu kanggo pangiriman pamayaran pembayaran anu saluyu.

Inpormasi anjeun dijagaan numutkeun kabijakan privasi sareng cookies kami. Ku ngaktipkeun langganan atanapi nyayogikeun inpormasi pamayaran anjeun, anjeun ngartos sareng nampi kabijakan privasi sareng cookies kami.

Anjeun bakal ngagaduhan hak pikeun aksés, ngabenerkeun, ngahapus, ngawatesan, portabilitas sareng mopohokeun data anjeun.

Ti saprak anjeun ngadaptar salaku pangguna dina halaman wéb ieu, María Ángeles Franco Arce ngagaduhan aksés ka: Username sareng email, alamat IP, alamat pos, ID / CIF sareng inpormasi pamayaran.

Bisi wae, María Ángeles Franco Arce ngagaduhan hak pikeun ngarobih, iraha waé sareng tanpa aya bewara sateuacanna, tapi ngawartosan, presentasi sareng konfigurasi halaman wéb salaku béwara hukum ieu.

Komitmen sareng kawajiban sareng pangguna kami

Akses sareng / atanapi panggunaan halaman wéb ieu atribut pikeun saha waé anu ngalaksanakeun éta kaayaan pangguna, nampi, ti saprak ayeuna, sapinuhna sareng tanpa reservasi, béwara hukum ieu aya hubunganana sareng jasa sareng kontén halaman wéb.

Nalika ngagunakeun halaman wéb ieu, pangguna satuju henteu ngalaksanakeun kalakuan anu tiasa ngarusak gambar, kapentingan sareng hak María Ángeles Franco Arce atanapi pihak katilu atanapi anu tiasa ngarusak, nganonaktifkeun atanapi overload portal atanapi anu tiasa nyegah, dina sagala kaayaan. pamakean normal wéb.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Kawijakan privasi kami ngajelaskeun kumaha urang ngumpulkeun, nyimpen atanapi nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun ngalangkungan jasa atanapi halaman anu béda dina situs ieu. Penting pikeun anjeun ngartos inpormasi naon anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami nganggo éta saprak aksés ka situs ieu ngakibatkeun ditampa ti kabijakan privasi kami.

cookies

Akses kana éta tiasa ngalibetkeun panggunaan cookies. The cookies Éta mangrupikeun sajumlah inpormasi anu disimpen dina browser anu dianggo ku masing-masing pangguna sahingga server émut inpormasi anu pasti anu tiasa dianggo engké. Inpo ieu ngamungkinkeun anjeun dikenalkeun salaku pangguna anu khusus sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahemat karesep pribadi anjeun, ogé inpormasi téknis sapertos kunjungan atanapi halaman khusus anu anjeun buka.

Pamaké anu teu hoyong nampi cookies atanapi hoyong diwartosan sateuacan aranjeunna disimpen dina komputer anjeun, anjeun tiasa ngonpigurasikeun panyungsi anjeun pikeun tujuan ieu.

Kaseueuran panyungsi ayeuna ngamungkinkeun pangaturan cookies dina 3 cara anu béda:

  1. nu cookies aranjeunna henteu kantos ditampi.
  2. Paramban naros ka pangguna naha éta kedah nampi masing-masing cookie.
  3. nu cookies anu sok ditampi.

Browser ogé tiasa nyertakeun kamampuan pikeun nangtoskeun naon anu langkung saé cookieskedah ditampi sareng anu henteu. Khususna, pangguna biasana tiasa nampi salah sahiji pilihan ieu:

  1. nolak teh cookies tina domain tangtu;
  2. nolak teh cookies ti pihak katilu;
  3. narima cookies salaku henteu terus-terusan (aranjeunna dihapus nalika pangotéktak ditutup);
  4. ngamungkinkeun sérver pikeun nyiptakeun cookies pikeun domain anu sanés.

Cookie DART

  • Google, salaku panyadia pasangan, ngagunakeun cookies pikeun ngaladénan iklan dina wéb.
  • Anjeun tiasa nganonaktifkeun pamakean cookie DART tina sistem iklan Google ku ngakses Puseur privasi Google.

Salaku tambahan, panyungsi ogé tiasa ngijinkeun pangguna pikeun ningali sareng ngahapus cookies masing-masing.

Anjeun gaduh langkung seueur inpormasi ngeunaan cookies di: Wikipedia

web Beacons

Situs ieu ogé tiasa janten host beacons web (ogé katelah bug wéb). The beacons web Éta biasana gambar leutik tina hiji piksel hiji piksel, katingali atanapi henteu katingali, disimpen dina kode sumber halaman wéb hiji situs. The beacons web ngawula sareng dianggo ku cara anu sami pikeun cookies. Salaku tambahan, di beacons web Aranjeunna biasana dianggo pikeun ngukur patalimarga pangguna anu nganjang ka halaman wéb sareng tiasa kéngingkeun pola pangguna hiji situs.

Anjeun gaduh langkung seueur inpormasi ngeunaan beacons web di: Wikipedia

katilu

Dina sababaraha kasus, urang ngabagi inpormasi ngeunaan anu datang kana situs ieu sacara anonim atanapi agrégat sareng pihak katilu sapertos pangiklan, sponsor atanapi auditor pikeun hiji-hijina tujuan pikeun ningkatkeun palayanan urang. Sadaya tugas pamrosésan ieu bakal diatur numutkeun peraturan hukum sareng sadaya hak anjeun ngeunaan panangtayungan data bakal dihormat saluyu sareng peraturan ayeuna.

Situs ieu ngukur patalimarga kalayan solusi anu béda anu tiasa anjeun anggo cookies o beacons web pikeun nganalisis naon anu lumangsung dina kaca kami. Kami ayeuna nganggo solusi ieu pikeun ngukur patalimarga situs ieu. Anjeun tiasa ningali inpormasi lengkep ngeunaan kabijakan privasi masing-masing solusi anu dianggo pikeun tujuan ieu:

Situs ieu ogé tiasa janten host iklan, afiliasi, atanapi jaringan iklan sorangan. Iklan ieu ditampilkeun ku server iklan anu ogé dianggo cookies pikeun nembongkeun eusi iklan anu aya hubunganana sareng pangguna. Masing-masing server iklan ieu ngagaduhan kabijakan privasi nyalira, anu tiasa dikonsultasi dina halaman wébna nyalira.

nu cookies Éta mangrupikeun file anu didamel dina peramban pangguna pikeun ngarékam kagiatanana dina Halaman Wéb sareng ngamungkinkeun navigasi anu langkung cairan sareng pribadi.

cookie nami Tujuan inpo leuwih
Google Analytics __utma
__utmb
__utmc
__utmz
Éta ngumpulkeun inpormasi anonim dina navigasi pangguna ngalangkungan halaman wéb pikeun terang asal-usul kunjungan sareng data statistik anu sami. Kami ayeuna henteu nganggo cookies ieu. - Pusat Privasi Google
-Plugin Google Analytics opt-out
Google Adsense, Klik dua kali, DART __gad Ngumpulkeun inpormasi ngeunaan navigasi pangguna pikeun ngaladénan iklan - Kawijakan privasi Google Adsense
Automattic, Quantcast sareng Disqus __qta
mc
disqus_unique
testCookie
Éta ngumpulkeun inpormasi anonim dina navigasi pangguna ngalangkungan halaman wéb pikeun terang asal-usul kunjungan sareng data statistik anu sami. - Kawijakan Privasi Quantcast
Addthis __atuvc Cookie __atuvc dianggo ku sistem bagi sosial Addthis pikeun mastikeun yén pangguna ningali loket pangsa sosial terpadu dina tombol sosial halaman wéb anu leres diénggalan. - Kawijakan privasi Addthis

Pikeun nganggo Halaman Wéb ieu henteu kedah dipasang cookies. Pamaké henteu tiasa nampi aranjeunna atanapi ngonpigurasikeun panyungsi na pikeun meungpeuk aranjeunna sareng, upami pantes, ngaleungitkeunana.

Aya ogé cookies anu saluyu sareng jaringan sosial anu dianggo ku halaman wéb ieu ngagaduhan kawijakan cookie nyalira.

Ayeuna situs ieu nyayogikeun iklan pikeun:

Iklan Anu Disponsoran, Tautan Afiliasi, sareng Iklan

Kami nawiskeun kontén anu disponsoran, iklan sareng / atanapi tautan apiliasi. Inpormasi anu aya dina tautan afiliasi ieu atanapi iklan anu dilebetkeun disayogikeun ku pangiklan nyalira,  Kami henteu tanggel waler pikeun kamungkinan kalepatan atanapi kasalahan anu aya dina iklan, ogé kuring henteu ngajamin ku naon waé pangalaman, integritas atanapi tanggung jawab pangiklan atanapi kualitas produk sareng / atanapi jasa na.

Jasa kaanggotaan:

Amazon Apiliasi Perhatosan Hukum

Kuring ogé ngawartosan yén diantara tautan afiliasi anu anjeun tiasa mendakan dina blog ieu tina program afiliasi Amazon (anu kuring langganan), janten kuring ngagaduhan tugas pikeun nginpokeun ka anjeun ku bewara ieu ti Amazon Affiliates, anu ringkesna ngajelaskeun yén kuring henteu tanggel waler pikeun salah épék anu aya dina inpormasi anu dipidangkeun dina halaman wéb Amazon (nami produk , pedaran, harga, kasadiaan, sareng sajabana):

 

"Harga sareng kasadiaan produk akurat sakumaha tina tanggal / waktos anu dituduhkeun sareng tiasa dirobih. Sakur inpormasi harga sareng kasadiaan anu dipidangkeun dina situs Amazon dina waktos pameseran bakal diterapkeun dina mésér produk ieu."

 

"Sababaraha eusi anu muncul dina situs ieu asalna tina Amazon Services LLC. Eusi ieu disayogikeun 'sakumaha aya' sareng tunduk kana modifikasi atanapi pamiceunan iraha waé. "

Tanggung jawab hukum pikeun eusi

Situs ngandung téks anu disiapkeun pikeun tujuan inpormasi atanapi inpormatip anu panginten henteu ngagambarkeun kaayaan panerapan atanapi yurisprudensi anu ayeuna sareng anu ngarujuk kana kaayaan umum, janten eusina henteu tiasa diterapkeun ku pangguna pikeun kasus-kasus khusus.

Pendapat anu dikedalkeun di aranjeunna henteu merta nunjukkeun pandangan María Ángeles Franco Arce.

Eusi tulisan anu diterbitkeun dina situs henteu tiasa dianggap, dina naon waé, diganti pikeun nasihat hukum.

Pamaké henteu kedah meta dina dasar inpormasi anu dikandung dina situs tanpa nganggo heula naséhat profesional anu saluyu.

Hak harta intelektual sareng industri

Ngaliwatan Kaayaan Umum ieu, henteu aya hak milik intéléktual atanapi industri anu ditransferkeun kana portal atanapi kana salah sahiji elemen komponénna, réproduksi, transformasi, distribusi, komunikasi masarakat, nyayogikeun ka umum, ékstraksi, panggunaan deui, anu jelas-jelas dilarang pikeun Pamaké diteraskeun atanapi panggunaan alam naon waé, ku cara naon waé atanapi prosedur, salah sahiji diantarana, kacuali dina kasus dimana sacara hukum diijinkeun atanapi diidinan ku anu ngagaduhan hak anu cocog.

Pangguna terang sareng nampi yén sadaya halaman wéb, ngandung tanpa karakter lengkep téks, gambar, desain, parangkat lunak, eusi (kalebet struktur, seléksi, susunan sareng presentasi anu sami), matérial audiovisual sareng grafik, dijagaan ku mérek, hak cipta sareng hak sah anu sanés didaptarkeun, saluyu sareng perjanjian internasional anu Spanyol mangrupikeun partéy sareng hak milik anu séjén sareng hukum Spanyol.

Upami pangguna atanapi pihak katilu nganggap yén parantos ngalanggar hak cipta intelektualna anu sah kusabab aya eusi anu pasti dina situs éta, aranjeunna kedah ngabéjaan kaayaan ieu ka María Ángeles Franco Arce nunjukkeun:

  • Data pribadi tina anu ngagaduhan pihak anu ngahudang hak anu disangka ngalanggar, atanapi nunjukkeun perwakilan dimana anjeunna ngalakukeun bisi klaim kasebut dibere pihak katilu sanés ti pihak anu kataji.

Nunjukkeun eusi anu dijagaan ku hak-hak intelektual sareng tempatna dina situs, akreditasi hak-hak intelektual anu dituduhkeun sareng deklarasi anu jelas di mana pihak anu resep tanggung jawab kana kajujuran inpormasi anu disayogikeun dina béwara.

Peraturan sareng resolusi konflik

Kaayaan panggunaan situs ayeuna anu diatur dina unggal-unggal hal anu paling parah ku hukum Spanyol. Bahasa tulisan sareng interpretasi bewara hukum ieu nyaéta basa Spanyol. Bewara légal ieu moal diajukeun masing-masing pikeun unggal pangguna tapi bakal tetep tiasa diaksés ngalangkungan Internet dina wéb.

Pangguna tiasa ngalebetkeun ka Sistem Arbitrase Konsumén anu María Ángeles Franco Arce bakal janten bagian pikeun méréskeun kontropérsi atanapi klaim anu timbul tina téks ieu atanapi tina kagiatan naon waé María Ángeles Franco Arce, kecuali pikeun ngabéréskeun konflik-konflik éta anu nyababkeun ngembangkeun hiji kagiatan. anu meryogikeun kaanggotaan, bisi éta pangguna kedah ngahubungi badan anu pakait tina pakaitna palang anu cocog.

Pangguna anu ngagaduhan status konsumén atanapi pangguna sakumaha anu ditetepkeun ku peraturan Spanyol sareng cicing di Uni Éropa, upami aranjeunna ngalaman masalah sareng pameseran online anu dilakukeun ka María Ángeles Franco Arce, pikeun nyobaan ngahontal kasepakatan luar pengadilan angkat ka Platform Resolusi Sengketa Online, Dijieun ku Uni Éropa sareng dikembangkeun ku Komisi Éropa dina Peraturan (EU) 524/2013.

Disayogikeun yén pangguna sanés konsumén atanapi pangguna, sareng nalika teu aya aturan anu nungtut sanésna, pihak-pihak satuju pikeun nyungkeun ka Pengadilan sareng Pengadilan Ibukota Madrid, sabab ieu mangrupikeun tempat kacindekan tina kontrak, tegesna waial yurisdiksi sanés anu tiasa pakait sareng aranjeunna.

Naon anu urang ngarepkeun ti pangguna

Akses sareng / atanapi panggunaan ieu pikeun saha waé anu ngalaksanakeun kaayaan Pamaké, nampi, ti saprak ayeuna ayeuna, sapinuhna sareng henteu aya reservasi, béwara hukum ieu, ogé kaayaan anu khusus anu, dimana pantes, ngalengkepan éta, dina hubungan anu pasti. jasa jeung eusi portal.

Pangguna parantos diinformasikeun, sareng nampi, aksés kana halaman wéb ieu henteu hartosna, dina sagala cara, mimiti hubungan bisnis sareng María Ángeles Franco Arce. Ku cara kieu, pangguna satuju ngagunakeun halaman wéb, jasa sareng konténna tanpa ngalanggar panerapan anu ayeuna, iman anu saé sareng tatanan umum. Pamakéan halaman wéb pikeun tujuan haram atanapi ngabahayakeun, atanapi éta, ku cara naon waé, tiasa nyababkeun karusakan atanapi ngahambat pungsi normal halaman wéb dilarang. Ngeunaan eusi situs web ieu, dilarang:

  • Baranahan, distribusi atanapi modifikasi na, sapinuhna atanapi sawaréh, kacuali éta ngagaduhan otorisasina ti anu sah na.
  • Sagala pelanggaran hak panyadia atanapi anu gaduh sah.
  • Dipaké pikeun tujuan komérsial atanapi pariwara.

Tumbu kaluar

Halaman halaman wéb nyayogikeun tautan kana halaman wéb sareng kontén anu sanés anu dipimilik ku pihak katilu, pabrik atanapi panyuplai.

Hiji-hiji tujuan tautan éta nyaéta pikeun nyayogikeun pangguna kamungkinan pikeun ngaitkeun tautan sareng terang produk kami, sanaos María Ángeles Franco Arce henteu tanggung jawab dina sagala hal pikeun hasil anu tiasa diturunkeun ka pangguna ku ngaksés tautan anu kasebut.

Pangguna anu badé netepkeun naon waé alat tautan téknis tina halaman wébna ka portal kedah kéngingkeun otorisasina tinulis ti María Ángeles Franco Arce.

Ngadegkeun tautan henteu nunjukkeun naon waé ayana hubungan antara María Ángeles Franco Arce sareng nu gaduh situs dimana tautanana diadegkeun, ogé henteu ditampi atanapi disahkeun ku María Ángeles Franco Arce ngeunaan kontén atanapi jasa na.

Remarketing

Fungsi tina remarketing atanapi ti pemirsa AdWords anu sami ngamungkinkeun urang pikeun ngahontal jalma anu sateuacanna nganjang ka halaman wéb urang sareng ngabantosan aranjeunna ngalengkepan prosés penjualanna.

Salaku pangguna, nalika anjeun ngalebetkeun halaman wéb kami, kami bakal masang cookie pemasaran ulang (éta tiasa tina Google Adwords, Criteo atanapi jasa sanés anu nawiskeun pemasaran ulang).

  • Cookie ieu nyimpen inpormasi pangunjung, sapertos produk anu aranjeunna parantos nganjang atanapi upami aranjeunna ninggali karanjang balanja.
  • Nalika pangunjung angkat halaman wéb kami, cookie pemasaran ulang teraskeun dina peramban aranjeunna.

Kaayaan sanés panggunaan halaman wéb ieu

Pamakéna migawe pancén pikeun ngagunakeun rajékan halaman wéb sareng jasa anu tiasa diaksés ti éta, saluyu sareng Hukum, adat istiadat anu hadé sareng bewara hukum ieu.

Kitu ogé, éta ngalakukeun, kecuali sateuacanna, nyatakeun sareng otorisasina tinulis ti María ángeles Franco Arce pikeun ngagunakeun inpormasi anu aya dina halaman wéb, khusus pikeun inpormasi anjeun, henteu sanggup langsung atanapi henteu langsung ngalaksanakeun eksploitasi komérsial kontén anu anjeun ngagaduhan aksés .

Situs ieu nyimpen file data anu aya hubunganana sareng koméntar anu dikirim ka situs ieu. Anjeun tiasa ngalaksanakeun hak-hak aksés, koréksi, pembatalan atanapi oposisi ku ngirim email ka alamat ikkaroweb (at) gmail (dot) com.

Situs ieu, domain anu pakait sareng kapamilikan kontén milik María Ángeles Franco Arce.

Halaman wéb ieu ngandung hyperlink anu nyababkeun situs wéb sanés anu dikelola ku pihak katilu di luar organisasi kami. María Ángeles Franco Arce henteu ngajamin ogé anjeunna henteu tanggung jawab pikeun kontén anu dikumpulkeun dina halaman wéb éta.

Kacuali otorisasi anu jelas, sateuacan sareng tertulis tina María Ángeles Franco Arce, réproduksi dilarang pisan, kecuali pikeun panggunaan pribadi, transformasi, sareng sacara umum naon waé bentuk éksploitasi anu sanés, ku prosedur naon waé, tina sadayana atanapi sabagian eusi situs web ieu.

Dilarang pisan pikeun ngalaksanakeun manipulasi atanapi robahan halaman wéb ieu tanpa idin ti María Ángeles Franco Arce. Hasilna, María Ángeles Franco Arce bakal nampi tanggung jawab naon waé anu diturunkeun, atanapi anu tiasa timbul, tina parobihan atanapi manipulasi éta ku pihak katilu.

Hak hak latihan ARCO

Anjeun tiasa ngalaksanakeun, ngeunaan data anu dikumpulkeun, hak anu diaku dina Hukum Organik 15/1999, aksés, menerkeun atanapi ngabatalkeun data sareng oposisi. Kusabab kitu, kuring nginpokeun ka anjeun yén anjeun tiasa ngalaksanakeun hak-hak ieu ku nyungkeun permintaan anu tertulis sareng ditandatanganan anu anjeun tiasa kirimkeun, sasarengan fotokopi KTP anjeun atanapi dokumén idéntifikasi anu sami, ka alamat pos María Ángeles Franco Arce atanapi ku email , napelkeun fotokopi KTP ka: ikkaroweb (at) gmail (dot) com. Sateuacan 10 dinten urang bakal ngabales pamundut anjeun pikeun mastikeun palaksanaan hak anu anjeun parantos pénta pikeun laksanakeun.

Kaluaran jaminan sareng tanggel waler

María Ángeles Franco Arce henteu masihan jaminan nanaon ogé anjeunna henteu tanggung jawab, dina sagala hal, pikeun karusakan naon waé anu tiasa disababkeun ku:

  • Kurangna kasadiaan, pangropéa sareng operasi efektif tina situs web atanapi jasa sareng kontén na;
  • Ayana virus, program jahat atawa ngabahayakeun dina eusi;
  • Panggunaan haram, lalai, bohong atanapi sabalikna tina Perhatosan Hukum ieu;
  • Kurangna legalitas, kualitas, réliabilitas, gunana sareng kasadiaan jasa anu disayogikeun ku pihak katilu sareng didamel pikeun pangguna dina situs wéb.

María Ángeles Franco Arce henteu tanggung jawab dina kaayaan naon waé pikeun karusakan anu tiasa timbul tina panggunaan halaman wéb anu haram atanapi salah.

Platform Éropa pikeun resolusi sengketa online

Komisi Éropa nyayogikeun platform résolusi sengketa online anu sayogi dina tautan ieu: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Konsumén bakal tiasa ngalebetkeun klaimna ngalangkungan platform résolusi sengketa online

UU sareng Bidang Hukum

Sacara umum, hubungan antara María Ángeles Franco Arce sareng pangguna jasa telematika na, aya dina halaman wéb ieu, tunduk kana panerapan sareng yurisdiksi Spanyol.

Kami bakal teras tiasa dihubungi: Kontak kami

Upami pangguna naon waé aya patarosan ngeunaan kaayaan hukum ieu atanapi koméntar ngeunaan portal, mangga buka kontak (at) actualitasblog (dot) com.

Kawijakan privasi kami ngajelaskeun kumaha urang ngumpulkeun, nyimpen atanapi nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun ngalangkungan jasa atanapi halaman anu béda dina situs ieu. Penting pikeun anjeun ngartos inpormasi naon anu kami kumpulkeun sareng kumaha kami nganggo éta saprak aksés ka situs ieu ngakibatkeun ditampa ti kabijakan privasi kami.

Ditampa sareng idin

Pamaké nyatakeun yén anjeunna parantos diinpormasi ngeunaan kaayaan panyalindungan data pribadi, nampi sareng nyatujuan kana pangobatanana ku María Ángeles Franco Arce, dina ragam sareng pikeun tujuan anu dituduhkeun dina kabijakan privasi ieu.

Surat komérsial

Luyu sareng panerapan anu aya ayeuna, María Ángeles Franco Arce henteu ngalaksanakeun prakték SPAM, janten anjeunna henteu ngirim email komérsial anu saacanna dipénta atanapi diidinan ku pangguna. Hasilna, dina masing-masing bentuk dina wéb, Pamaké kamungkinan masihan ijin anu jelas pikeun nampi Newsletter / buletin kami, henteu paduli inpormasi komérsial anu dipénta pas waktuna.

1 koméntar ngeunaan «Perhatosan hukum»

Koméntar ditutup.