Kumaha cara ngadamel boomerang kertas

Tilu pidéo pikeun ngajarkeun cara ngadamel boomerang mini kertas.

Saderhana pisan, tapi jalanna, sanaos kuring kedah ngingetan yén sesah milari cara miceunana supados mulih. Entong ngarepkeun hasilna sapertos boomerangs kai atanapi iklan sanésna, tapi salaku kaulinan acak dina rapat atanapi murangkalih maénkeun éta saé pisan.

Kuring ngahontal kisaran sakitar 30 - 40 cm. Janten anjeun tiasa nyobian naha anjeun tiasa méréskeunana ;-)

Kuring nyéépkeun anjeun sababaraha pidéo deui, sanaos kalayan salah sahiji na éta bakal cekap, kumargi kagiatanana saderhana pisan dilaksanakeun, sanaos henteu seueur anu kéngingkeun kertas boomerang balik deui ka anjeun.

Baca on

Boomerang Blueprints ku Pierre Kutek

Tautan ieu sapertos pangaruh pisan di dunya boomerang anu saur kuring pantes dipasang pikeun nyorotna.

Anu ngamimitian sapertos kuring, atanapi panasaran kedah ningali-tingali. Ahli booming pasti terang éta, tapi éta sumber rujukan umum.

Éta wéb tina Piér Kutek dimana urang tiasa mendakan database rencana boomerang kalayan ratusan rencana anu sayogi

pesawat boomerangs

Taya ragu Kompilasi pangabutuh nembak boomerangs anu anjeun tiasa mendakan dina internét.

Baca on

Boomerang nganggo CD atanapi DVD

Aranjeunna nyarios yén kabodoan pisan wani…. sareng buktina ieu usaha kuring pikeun ngawangun boomerang nganggo cd, Anu tétéla janten kagagalan lengkep.

Tapi hatur nuhun kana nami kuring anu parantos muka blog, Boomeralia nyarankeun pisan, urang tiasa ningali rencana sareng prototipe boomerang nganggo CD

Sareng kuring nyandak hak maénkeun CD / DVD

Ieu mangrupakeun Stanislaus booming, Kuring masih henteu terang saha anjeunna sareng anu kuring hoyong rujukan

boomerang sareng cd

Baca on

Ngawangun boomerang 1

Abdi parantos lami hoyong ngadamel boomerang kuring sorangan. Aya halaman wéb sareng rencana lengkep sareng panjelasan ngeunaan bahan anu badé dianggo sareng cara pangwangunan.

Tapi sakumaha biasana, kuring kedah ngabuktoskeun naon anu kuring parantos lebetkeun kana sirah kuring, sareng ngalaman sanaos seueur jalma parantos nyarankeun ngeunaan éta.

Abdi henteu badé nyebarkeun tulisan ieu, tapi kumaha carana kasalahan ogé gumantung, ieu teh usaha ngawangun boomerang buntut bodas.

Ideu na saderhana pisan. Abdi gaduh boomerang, Kuring ngadamel kapang ti dinya teras kuring ngeusianana ku lem bodas.

liat sareng boomerang kai

Baca on

Kumaha cara miceun boomerang

Sanaos dina blog ieu eusina asli atanapi ditambahan ku kami, kami ngaluarkeun pengecualian pikeun ngirim tulisan ieu ngeunaan cara maledog boomerang anu kuring pikir penting pikeun sadayana anu badé ngamimitian dina hobi / olahraga ieu.

Kieu yeuh….

Tulisan sareng poto anu dicandak tina boomeralia. ti mana aranjeunna ngawenangkeun baranahan tulisan.

Grabbed sakumaha anjeun resep salami bagian datar aya di luar. Henteu janten masalah sekop, naha éta nganggo dua ramo atanapi ku sadayana panangan. Anjeun kedah tiasa

  • Nyorong maju pisan
  • Pasihan rotasi anu cekap, hal anu paling penting sareng sesah nyaéta nyitak rotasi éta

Urang bakal grab nu boomerang sakumaha anu urang pikahoyong, salami bagian anu rata aya di luar sareng bagian anu melengkung anu paling caket kana rupa urang. Naon cekelan anu urang damel tiasa dianggo salami urang masihan kakuatan anu cekap. Boomerang ditéwak ku bagian cembung nuju anu némbak. Bagian datarna sok ka luar. Skétsa ieu nyaéta leungeun katuhu

kumaha cara miceun boomerang
Sudut Angin

Baca on

Ngawangun sareng ngalayang boomerang

Hayu urang coba ngawangun boomerangSanaos dasar, éta ngagaduhan penerbangan anu sampurna sareng bakal ngajarkeun urang perkawis aerodinamika anu tiasa urang terapkeun dina proyék sanés.
Naon ari boomerang a? Dasarna éta mangrupikeun jangjang anu kusabab bentukna, profil sareng jinis peluncuran anu urang lakukeun, urang tiasa ngapungkeun sareng balik deui ka kami. Naha ieu kajantenan? Ku cara modeling propil jangjang anu cekap, urang tiasa ngahasilkeun tekanan anu handap dina bagian luhur sareng langkung luhur dina bagian handap, sahingga nyiptakeun naon anu disebut épék angkat "éta saolah-olah urang ngarobah paripolah gravitasi". Sadaya masalah ieu bakal langkung saé diurus dina artikel sanés anu tiasa disebat Naha pesawat ngapung?

Baca on