Kumaha cara ngadamel cincin nganggo patlot warna

Ieu salah sahiji jenius saeutik éta anjeun sakapeung mendakan diri dina wéb sareng yén aranjeunna ngadamel dinten anjeun.

Leres, urang badé diajar ngadamel cingcin buatan krayon kai, sareng éta katingalina kitu, kerén sapertos kieu

Kumaha cara ngadamel cingir buatan bumi ku patlot warna

Anjeun leres-leres resep kana éta. Nya, tingali kumaha carana dilakukeun, éta saderhana pisan. Sanaos dina poto tutorial éta aranjeunna nganggo bubut anu kami tiasa ngalakukeun éta ku cara anu langkung dilakukeun ku urang sanaos urang bakal nanémbalan langkung seueur waktos sareng sababaraha alat multifungsi, bahkan kalayan alat manual.

Ngadamel cincin kai

Hayu hayu urang mimitian. Candak sakotak krayon kai. Urang kedah ngalakukeun a Studi Staedler vs Alpino, Abdi teu gaduh bumi ;-)

Kotak patlot kai pikeun ngawarnaan

Kami milih 12 warna sareng nempatkeun kana sekuen chromatic anu dipikaresep ku kami teras dipotong.
Pensil warna dipilih pikeun nyieun cincin.

Urang kedah tumpukkeun kana 2 lantai sareng lemkeun sasarengan ngarah nalika urang motong héksagon éta babarengan.

Pensil anu ditempelkeun pikeun ngamimitian damel.

Hayu garing sareng urang bade miceun disk sareng bor sareng makuta sirkular. Diaméter makuta kudu anu anjeun hoyong diaméter cincin. Di dieu upami urang peryogi bor sareng makuta, éta henteu gampang pikeun ngagentoskeunana ku naon waé, tapi éta alat anu gampang anjeun mendakan, sadayana ngagaduhan bor atanapi terang saha anu ngagaduhanana sareng anjeun tiasa ngagaleuh makuta Cina pikeun artos sakedik.

Urang bor.

Motong makuta diameter cincin

Teras we motong sakitar cakram anu parantos dipiceun, ieu bakal janten bagian cincin kosong kami pikeun digarap.

Kosong sateuacan damel

Ayeuna sumping bagian anu paling rumit atanapi susah payah, pikeun masihan bentuk akhir tina cincin. Dina tutorial éta dilakukeun ku bubut dina prosés anu sami sareng anu aranjeunna anggo pikeun ngadamel puncak. Ieu bakal janten cara anu optimal, urang ningali poto na.

Ngahurungkeun sapotong kai kanggo masihan bentuk akhir tina cincin

Sakali tos, kami gaduh cakram kami ngantosan sanding (aranjeunna ogé nganggo bubut)

Hurung céng semi-réngsé

Sanding mugia ...

Sanding ring nganggo bubut sareng amplas

Sareng kami bakal kéngingkeun cincin nalika teu aya lapisan varnish.

Sakumaha sateuacanna varnishing

tapi teu sadaya jelema ngagaduhan bubut. Janten upami anjeun hoyong ngadamel cincin anjeun tiasa. Anjeun gaduh alat multifungsi sapertos Dremel sareng upami henteu, anjeun tiasa motong cincin nganggo hacksaw.

Kuring dina taun ngora kuring Kuring ngadamel sababaraha cincin kai padet Janten Anjeun ngahartikeun ketebalan kanggo cincin sareng ku ragaji anjeun ngaleupaskeun kai saolah-olah anjeun ngantepkeun dina bentuk poligonal, teras-teras ngantepkeun kakandelan upami anjeun lepat sareng ngalereskeunana. sareng sakali anjeun ngagaduhan bentuk perkiraan, amplas loooong. Sareng éta sampurna, éta nyiapkeun sababaraha soré dina kahirupan anjeun.

Urang teraskeun. Sakali urang gaduh cincin éta urang kedah ngajagi na pikeun anu pangsaéna pikeun varnish. Urang tiasa ngantepkeun garing ku ngagantungna janten urang henteu kedah ngendongkeunana dina bagian mana waé permukaan luarna.

Ngeringan hurung parantos réngsé

Di dieu anjeun ngagaduhan cincin akhir sareng bahan baku.

Produk awal sareng bérés sasarengan, patlot sareng cincin

Sapertos dinten ayeuna urang ampir tiasa nyarios yén sadayana aya dina YouTube didieu mangrupikeun pidéo anu aranjeunna nunjukkeun prosés pikeun nyieun cincin ieu sareng sareng sababaraha trik. Kaleresan nya éta lumayan mangpaat.


 Sareng hasilna hébat

Cingcin didamel tina patlot warna

Cingcin kuring hanjakalna kuring henteu tiasa ningalikeun, tangkal zaitun sareng tutuponero, éta hébat. Kuring parantos ngadamel anting nganggo patlot warna, tapi henteu kantos aya anu ngémutan kuring nganggo komposisi ieu pikeun cincin.

Naha anjeun tiasa mikir deui ideu?

9 koméntar ngeunaan "Kumaha cara ngadamel cincin nganggo patlot warna"

  1. Kuring yakin yén makuta éta henteu perlu pisan. Kalayan kompas anjeun tandana diaméter luar sareng jero. Kalayan bor anjeun ngadamel liang di jero sareng ku ragaji tukang kayu anjeun motong. Teras anu luarna sami, sok nyésakeun sakedik margin kanggo kasalahan.

    jawaban
    • pantun,

      enya tanpa ragu éta mangrupikeun pilihan sanés anu sanés anu kuring henteu sangka :) sanaos makuta anu goréng biasana murah sareng pikeun potongan anjeun gaduh seueur.

      Ogé, upami urang henteu ngagaduhan bubut, urang tiasa motong cakram kami nganggo 2 makuta diaméter anu béda teras keusik dugi ka réngsé.

      Hatur nuhun pisan kana tip na

      jawaban
      • Malah panginten ayeuna, kuring henteu nganggap bor perlu. Kalayan alat anu kuring henteu terang naon anu disebatna ayeuna, anu sami sareng corkscrew, anjeun tiasa ngadamel liang.
        Anjeun kedah teras-terasan milari jalan pikeun ngalakukeun sababaraha hal sakumaha ékonomis anu mungkin: p

        jawaban
  2. Asli, sanaos, diperyogikeun pikeun ngamangpaatkeun sareng ngadamel langkung seueur cincin tina bilet anu sami sareng patlot.
    Liang jero ogé tiasa didamel nganggo bor spade, anu ngagaduhan agul dina tungtung aci sareng aya diaméter ti mm dugi mm.

    jawaban
  3. Abdi resep tapi kuring alit kuring hoyong ngalakukeun éta tapi kuring henteu terang kumaha kuring henteu ngartos éta :) Kuring badé nyobian

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji