Keramik Laut

Sea Pottery, naon éta, jinis, kumpulan sareng inpormasi lengkep

Ku Sea Pottery kami ngartos sadaya potongan keramik atanapi ubin anu, sapertos Laut Kaca, dikikis ku laut, ku situ atanapi walungan, sanaos anu paling umum nyaéta mendakanana di basisir. Upami anjeun henteu terang naon éta Laut Kaca tingali pituduh kami.

Di sagigireun Sea Pottery, aranjeunna ogé nyebat Stoneware Sea Pottery. Kuring henteu terang nami di Castilian, panginten tarjamahna nyaéta keramik laut atanapi keramik laut, keramik laut tina grés. Kombinasi naon waé sigana valid, tapi kuring mikir yén dina kasus ieu langkung saé tetep nganggo nami Inggris.

Éta sanés topik anu dibahas pisan sareng urang jarang mendakan inpormasi dina Internét. Leres, aya potongan anu tiasa dipésér dina situs sapertos Etsy atanapi eBay, tapi henteu seueur jalma anu nunjukkeun koléksiana atanapi usaha naon waé pikeun diklasifikasikeun atanapi dinormalisasi.

Kagum kuring nalika tina potongan-potongan tembikar alit ieu aranjeunna tiasa mendakan objék aslina dimana éta milikna sareng dianggo salaku alat arkéologis dugi ka ayeuna sareng langkung paham kana sajarah produksi lokal. Aranjeunna nyarioskeun hubungan khusus dina potongan-potongan anu aya dina danau hébat. Di dieu di Spanyol, sareng khususna di daérah kuring, caket pisan ka pabrik panggedena dunya pikeun jenis bahan ieu, saur kuring yén idéntifikasi objék kuno moal janten saderhana.

Klasifikasi sareng jinisna

Dina Asosiasi Kaca Laut aranjeunna nyarioskeun ngagolongkeunana dumasar kana kapadetan sareng suhu némbakan liat dina:

  • Crockery. Suhu low firing anu ngakibatkeun bahan porous sareng bahan anu kirang padet.
  • Stoneware. Suhu masak sedeng luhur. Bahan non-porous, ipis sareng kompak tapi henteu ngagaduhan tampilan vitreous sapertos porselin
  • Keramik. Suhu masak anu luhur. Kasar pisan sareng vitreous, warnana bodas.

Ku gaduh gambar, pola sareng warna anu bénten, potongan anu saé pisan sareng pikaresepeun disimpen ku bunderan buleud sareng keramik ngagem.

Kuring parantos ngamimitian koleksi alit sabab kuring yakin yén anjeun tiasa kéngingkeun potongan anu menarik pisan sareng kumpulan kageulisan anu hébat.

Kuring nyésakeun sababaraha poto potongan-potongan anu dipendakan dugi ka ayeuna

Kumpulan abdi

Kumpulan tembikar Laut lengkep

Kuring cukup untung cicing caket segitiga ubin sareng kuring henteu terang naha éta ngabédakeun upami kuring mendakan potongan "Potter Laut" cekap, henteu kedah di tempat panas dimana kuring yakin bakal aya langkung ti biasana .

Éta sanés potongan anu saé, atanapi kuring ogé teu acan nyandak poto anu pangsaéna (acan) tapi kalayan waktos kuring yakin yén anu langkung saé tiasa dihontal. Tujuanana kuring pikeun ngumpulkeun ieu pikeun kéngingkeun objék anu saé. Salah sahiji cara pikeun ngadeukeutan seni. Teu aya deui.

Potongan porselen teu aya, anu bodas anu anjeun tingali dina gambar umum sabab parantos diduruk sareng teu aya anu tiasa ditingali dina poto. Kuring bakal nyiapkeun softbox alit kanggo gaduh poto anu saé.

Sumber sareng sumber daya

1 panginten ngeunaan «Sea Pottery»

  1. I. Daérah karajaan laut jaman baheula, gelas laut, sareng batu anu mangrupakeun permata mineral sareng sajabana. koleksi gerabah laut kuring ageung. Kumaha kuring mendakan iraha éta asalna sareng upami éta berharga.

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji