Google Kolaborasi atanapi Google Colab

Google kolaborasi dina Jupyter Notebook para pamekar google

Kolaborasi, disebat ogé google colab Mangrupikeun produk tina Panilitian Google sareng dianggo nyerat sareng ngaji Python sareng basa sanésna tina panyungsi urang.

Naon éta

Kuring ninggalkeun anjeun pituduh pikeun beginners nu sampurna complements artikel ieu

Colab mangrupikeun Jupyter anu diayakeun, dipasang sareng ngonpigurasikeun, sahingga urang henteu kedah ngalakukeun nanaon dina komputer urang tapi ngan saukur dianggo tina panyungsi, dina sumber dina awan.

Gawéna sami sareng Jupyter, anjeun tiasa ningali tulisan kami. Éta mangrupikeun Notebook atanapi notebook dumasar kana sél anu tiasa janten téks, gambar atanapi kode, dina léngkah Python ieu, kusabab teu sapertos Jupyter Colab dina waktos ayeuna ngan ukur kernel Python anu tiasa dianggo, aranjeunna nyarioskeun ngalaksanakeun engké anu sanés sapertos Sunda, Scala, jst. , tapi henteu aya tanggal anu nyatakeun.

Mangrupikeun cara anu gancang pisan pikeun nguji kode tanpa kedah ngonpigurasikeun peralatan urang sareng lebet kana dunya mesin Learning, Deep Learning, kecerdasan buatan sareng sains data. Ogé idéal pikeun guru sabab dumasar kana Jupyter urang tiasa ngabagi proyék sareng jalma sanés sapertos urang nganggo Jupyter Hub.

Urang tiasa nganggo fungsionalitas python naon waé, urang tiasa nganggo TensorFlow, Keras, Numpy, hayu urang buka sadayana perpustakaanna.

Ieu nawiskeun kami jasa GPU sareng TPU gratis,

https://www.youtube.com/watch?v=fbohlNYtCFo

Aranjeunna mangrupikeun bagian tina grup pangembang https://colaboratory.jupyter.org/welcome/

Jasa ieu gratis tapi urang peryogi akun Gmail. Data notebook disimpen dina Google Drive urang. Sareng urang tiasa nyimpen sareng ngamuat buku catetan tina Github ogé. Salian ti ngimpor proyek anu asalna ti Jupyter atanapi ogé ngeksporna. Gawe sareng file .ipynb

ékspor notebook colab

Jelas yén sumberdaya Hardware terbatas. Anjeun moal tiasa ngadamel proyek anu peryogi seueur perhitungan. Upami anjeun resep sistem ieu sareng badé nganggo éta pikeun proyék-proyék canggih, anjeun sok tiasa mayar vérsi Pro atanapi Pro +. Abdi bade pokus ka anu gratis.

Dina dintenna mah kuring parantos nyarios ngeunaan kumaha salah sahiji cara ngagunakeun Jupyter ti

Kursus Mesin Google Learning Crash diwangun dina Colab sareng kuring nuju réngsé. Moal lami deui kuring bakal nyaritakeun kumaha

Upami anjeun resep kana Pembelajaran Mesin, tingali kursus naon anu tiasa dilakukeun

Naha nganggo Colab? Kauntungan

Kusabab éta cara anu gancang pisan sareng gampang pikeun nyetél kursus sareng inpormasi ngeunaan program dina Python sareng bagikeun ka jalma sanés atanapi ka murid upami anjeun janten guru.

Bisi kuring ngagaduhan masalah kasaluyuan antara TensorFlow sareng CPU kuring, janten ayeuna kuring bakal ngagunakeunana pikeun ngalakukeun conto sareng tés anu béda sareng TensorFlow sareng Keras.

Areng

Nya, urang ngan ukur tiasa nganggo Pyhton

Sareng yén kami nganggo produk Google anu sanés sareng urang teraskeun tuang sareng langkung gumantung kana raksasa téknologi "Tong Jahat"

Beda antara Colab sareng Jupyter

Sakumaha urang nyarios

  • Colab nyaéta layanan anu di-host, Jupyter anu di-host, samentawis Jupyter nganggo éta dina komputer anjeun
  • Colab, sanaos gratis upami anjeun hoyong kakuatan komputasi anjeun kedah buka vérsi anu mayar
  • Dianggo, anjeun tiasa ngabagi buku catetan sareng jalma
  • Di Colab anjeun ngan ukur tiasa nganggo Python, sedengkeun di Jupyter anjeun tiasa masang sadaya jinis Kernels, R, Bash, javascript, jst.

Ninggalkeun comment hiji