Kumaha carana ngadamel helikopter kertas buatan bumi

Langkung ti helikopter saur kuring éta autogyro kertas. Tapi kuring kagoda. Urang tiasa nyarios yén éta dumasar kana siki maples, tapi éta parantos aya anggapan kuring.

siki maple autogyro

Perhatosan, yén menit mimiti pidéo konyol, tapi anjeun tiasa nahan éta pikeun muka sareng maju-gancang.

Ninggalkeun comment hiji