Hub Gerak naekeun Lego

Lego Boost Bata Pindah Hub

El Lego Boost robotics kit éta dumasar kana tilu bagian aktip, sakitar sadayana sésana dirakit.

Anu paling penting nyaéta Move Hub anu ngandung motor anu aya 2 sumbu sareng modul Bluetooth pikeun ngahubung sareng tablet atanapi hénpon. Kusabab sadayana di Boost dilakukeun ngalangkungan aplikasi na.

Dua buah anu sanésna nyaéta motor anu kadua sareng jarak sareng sénsor warna.

LEGO naekeun batu bata atanapi potongan khusus

Kusabab kuring parantos mendakan sakedik inpormasi ngeunaan bata ieu, kuring ngantunkeun sadayana anu kuring mendakan di dieu sareng kuring pikir pikaresepeun tiasa ngagunakeunana ogé.

Upami anu anjeun pikahoyong nyaéta terang iket sareng ningali naon anu ngeureunkeun kuring, ngukir kuring Pitunjuk dorongan LEGO

Pindahkeun Hub Warna Code LED

Mindahkeun kode warna hub

The Hub Hub ngagaduhan tombol héjo sareng LED anu nunjukkeun kaayaan anu béda, tapi kuring henteu mendakan inpormasi ieu tiasa diaksés dina aplikasi. Janten, saatos milarian, antara halaman wéb resmi sareng GitHub, kuring ngantepkeun anjeun kompilasi naon hartosna unggal kode warna.

  • Cahaya bodas ngagenclang ku lampu kilat pondok. Éta modeu pareo. Mencet tombol héjo nyobian nyambung ngalangkungan Bluetooth salami 20 detik
  • Cahaya bodas ngagenclang ku kedip-kedip panjang. Alatna disetél deui
  • Lampu biru permanén. Bluetooth parantos disambungkeun sareng sadayana tiasa dianggo kalayan saé
  • Lampu oranyeu ngagenclang. Batréna handap. Dina hal ieu aya 6 batré AAA (LR03 dina 1,5V)
  • Lampu hurung beureum, héjo, biru. Aplikasi tina tablet atanapi héndsét parantos maksa ngabaruan firmware Pindahkeun Hub. Warna sakiceup bakal silih ganti. Numutkeun halaman resmi pembaruan firmware kedahna henteu langkung ti 15 menit.

Sabemos que salah sahiji titik lemah tina kit LEGO ieu nyaéta dokuméntasi na. Kuring miharep éta pas batréna dipasang sareng sayogi sareng tiasa diaksés.

Kumaha ngareset Mov Hub

Sakumaha anu dibahas dina bagian tukang poster anu aya dina kotak, gangguan éléktromagnétik anu kuat tiasa ngaganggu operasi normal produk. Upami kitu, ngareset produk sareng neraskeun nganggo normalna.

Hayu urang atur deui. Sareng pikeun ieu dina gambar urang didesek pencét jeung tahan tombol Hub héjo salami 10 detik.

Kumaha terang upami alat kuring cocog sareng LEGO Boost

Kumaha ngarobih batréna

Di handapeunana aya panutup sareng sekrup. Anjeun kedah ngaleupaskeun serat sareng miceun blok anu disertakeun tilu pasang aki AAA, nyaéta, 6 aki-aki.

kumaha ngarobih batréna ka hub mindahkeun dorongan lego

Sigana hébat dina gambar

Batré, batré ngalih hub

jejer séjén

Émut yén kami parantos nyebarkeun trik pikeun maksakeun sambungan Bluetooth, nalika anjeun teu hoyong pasangan.

Programming jeung perpustakaan

Upami anjeun hoyong langkung jero kana hacking Move Hub sareng ngamangpaatkeun poténsialna, kuring ngantepkeun anjeun perpustakaan ieu dina Python, Javascript, Node.js anu kuring mendakan di Github

Upami anjeun hoyong ide anu langkung seueur, ulah sono postingan ku Gagasan pikeun ngamangpaatkeun LEGO Boost.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta masihan langkung seueur nyalira tibatan anu ditingali dina awalna

Ninggalkeun comment hiji