Kumaha cara nyiptakeun panggeuing di Wallapop

Ieu trik basajan, setelan anu saé pisan, tina aplikasi Wallapop kami pikeun ngabéjaan urang nalika produk anyar muncul nu urang pilari. Ku cara kieu urang moal kudu salawasna jadi asup jeung pilari naon anyar.

Ngan Kami nyiptakeun panggeuing anu kami butuhkeun sareng éta bakal ngirim béwara ka kami.fications nalika aranjeunna masangkeun produk anyar nu meets ciri kami geus dipilih dina saringan.

Conto anu jelas nyaéta milarian Nintendo Switch. Urang tiasa ngadamel Wallapop ngabéjaan kami kalayan béwara nalika aya anu ngajual Nintendo Switch, dugi ka harga anu tangtu, kalayan saringan jarak, jsb.

Kuring ngajelaskeun kumaha carana ngonpigurasikeun automation.

Kumaha ngaktipkeun panggeuing

Mimiti urang lebetkeun aplikasi sareng klik dina profil urang, ikon di katuhu handap ditandaan dina gambar.

Aktipkeun panggeuing dina wallapop

Urang buka bewara

tingali bewara

Sarta dina menu salajengna urang kudu ngaktipkeun Pilarian Tandadina bagian pilarian abdi.

milarian panggeuing dina wallapop

Ayeuna urang ngan ukur kedah nyiptakeun sareng nyimpen pamilarian anu urang hoyong dibéjaan.

Kumaha cara nyiptakeun waspada

Urang balik deui ka layar awal jeung neangan naon urang hayang, contona buah prambus Pi, tur pilih saringan urang hoyong, lokasi, harga, jsb. Mun anjeun teu nyaring nanaon, anjeun bakal meunang sagala produk nu datang nepi ka nami buah prambus pi

Sareng ayeuna pisan, penting pisan. klik dina Simpen Search, tombol nu nembongan di bagean handap layar

kumaha carana nyimpen pilarian dina wallapop

Urang geus boga pilarian ieu ngonpigurasi. Ti ayeuna urang henteu kedah hariwang deui milarian warta ngeunaan produk ieu. Bakal ngabéjaan urang ngeunaan warta anu muncul. Aranjeunna tingali sateuacanna ningali kumaha pasar sareng upami aya anu dipikaresep ku anjeun.

Kumaha ningali, ngédit sareng ngahapus béwara kami

Upami urang hoyong ningali panggeuing anu kami parantos ngonpigurasi sareng ngédit atanapi ngahapus aranjeunna, urang kedah angkat Favoritos di bagean handap layar terus ka Maluruh di luhur sarta aranjeunna sadayana bakal muncul didaptarkeun.

ningali, ngédit sareng ngahapus béwara dina aplikasi Wallapop

automation Ieu tremendously mangpaat. Kuring make eta lolobana pikeun libros Abdi milarian, janten kuring henteu kedah terang nalika aranjeunna ngagantung anu énggal.

Tutorial anu pikaresepeun pisan nyaéta nyiptakeun panggeuing di Google. Upami anjeun resep jinis eusi ieu, koméntar kana éta sareng kuring bakal nampi anu salajengna. Aranjeunna tina pitulung hébat pikeun ngaoptimalkeun pamakéan aplikasi tur unhook kami, sabab ngamungkinkeun urang teu kudu terus jadi sadar wasting waktu.

Ninggalkeun comment hiji