Hub Gerak naekeun Lego

Lego Boost Bata Pindah Hub

El Lego Boost robotics kit éta dumasar kana tilu bagian aktip, sakitar sadayana sésana dirakit.

Anu paling penting nyaéta Move Hub anu ngandung motor anu aya 2 sumbu sareng modul Bluetooth pikeun ngahubung sareng tablet atanapi hénpon. Kusabab sadayana di Boost dilakukeun ngalangkungan aplikasi na.

Dua buah anu sanésna nyaéta motor anu kadua sareng jarak sareng sénsor warna.

Baca on

Naon LEGO naekeun

Naon lego boost guide lengkep

LEGO Boost mangrupikeun kit ngamimitian robotics pikeun murangkalih dumasarkeun kana potongan LEGO.. Éta cocog sareng LEGO tradisional sareng Techno, janten anjeun tiasa nganggo sadaya potongan anjeun dina majelis kahareup.

Natal ieu Three Wise Men masihan putri abdi 8 taun naekeun LEGO® Boost. Kaleresan kuring ningali anjeunna sakedik mimiti. Kuring henteu hoyong ngenalkeun putri kuring kana masalah anu rumit, tapi anjeunna parantos lami nyungkeun hal éta sareng kanyataanna nyaéta pangalaman éta saé pisan.

Disarankeun pikeun barudak umur 7 dugi 12 taun. Upami murangkalih anjeun biasa maénkeun sareng LEGO, majelis moal ngahasilkeun masalah. Sareng anjeun bakal ningali yén antara indikasi aplikasi sareng sababaraha penjelasan ti anjeun, aranjeunna bakal langsung diajar nganggo program blok.

Harga na sakitar € 150 anjeun tiasa mésér dieu.

Baca on

Kumaha carana ngadamel spinning top tina CD

Dua puncak puter jogét sapertos pemintal

Kami badé ngawangun luhur putaran buatan bumi tina bahan daur ulang. Dina hal ieu kami bakal nganggo CD lami atanapi DVD anu henteu aya gunana deui. Mangrupikeun kagiatan pikeun ngalakukeun sareng barudak. Saé barudak urang, atanapi di bengkel di sakola, sakola usum panas, jst.

Urang tiasa ngamangpaatkeun kagiatan pikeun seueur hal, ngajelaskeun naon a giroskop sareng fungsi sareng utilitas anu dipibanda atanapi upami éta langkung alit, urang tiasa ngajarkeun aranjeunna nganggo kompas, pikeun motong sareng ngadaur mulangkeunana bahan. Sanés a tipe spinner :) tapi sanaos kitu kuring kaget ku versi marmer pikeun muterkeun langkung ti 1'30 »

Tulisan dipisahkeun kana dua bagian nyaéta dua cara pangwangunan puncak puteran. Dina 3 bagian anu pangpayunna sareng saderhana dianggo, CD / DVD, marmer sareng colokan. Anu kadua nyaéta ngawangun lawas anu didasarkeun kana tulisan Instructables sareng rada rumit pikeun didamel. henteu seueur, tapi kirang cocog kanggo murangkalih alit.

Kuring parantos nyobian ngadamel pidéo ;-)

Baca on

Pitunjuk Spinners

Spinner pacabakan sareng pendidikan

The spinnersÉta kaulinan setan anu nyababkeun sadaya barudak sareng budak gélo sakedap dugi ka bagian ieu (komo guru-guru langkung gélo) ogé parantos dugi ka Ikkaro. Éta diwangun ku awak, biasana didamel tina logam atanapi plastik, napel dina bantalan pusat di mana éta diputer. Gerakan ieu, pikeun sababaraha alesan urang resep.

Aranjeunna janji bakal ngabantosan ADHD, paningkatan konsentrasi, réduksi setrés, sareng sajabana, sanaos teu aya anu kabuktosan. Aranjeunna parantos tiasa lebet kana daptar 20 produk terlaris di Amazon. Demam Spinner parantos ngareuwaskeun sadayana. Aranjeunna malah gaduh saluran on Reddit dimana urang bakal mendakan seueur inpormasi anu pikaresepeun.

Baca on

Cocooan mobile

Kuring henteu terang naha cocooan ieu ngagaduhan nami, tapi éta paling saé pikeun dilakukeun sareng anu alit di bumi.

Éta saderhana pisan sareng aranjeunna pasti bakal mikaresep nyieun cocooan sorangan.

kelenci turun tanjakan pikeun barudak

Dina pidéo anjeun tiasa ningali kumaha jalanna sareng pangaruhna nyiptakeun.

Baca on

Teknologi dina jero endog anu langkung saé

nu Kinder Endog kaget Éta nyaéta pil-pil leutik anu ngaluarkeun anak anu urang teras-terasan bawa ka jero.

Unggal waktos kuring ningali hiji Kuring miharep teu aya bonékaAbdi hoyong anu dirakit sareng anu ngararancang cocooan anu parantos ngainspirasi tulisan ieu pantes disambut.

téknologi kejutan langkung ramah

Baca on

Kumaha cara ngadamel cocooan nganggo pipa PVC

Dupi anjeun kantos dipikir nganggo pipa pvc salaku meccano pikeun ngawangun cocooan anjeun?

Nya, kami nyungkeun sababaraha conto ngeunaan naon anu tiasa dihontal.

cocooan didamel nganggo pipa pvc

Pikeun sadaya ieu urang tiasa nambihan pedang, kacilakaan, péstol, méja, jsb.

Baca on

Ketapel profesional

Aya seueur cara ngadamel katapel sareng hiji dinten urang bakal nyarios tentang kumaha carana ngadamel katapel buatan sendiri. Nalika kuring nyarioskeun katapel profesional ... Baca on