Tambaga tambaga pikeun kéong

nyegah keong tina naék tangkal

Kéong sareng kongkés leutik mangrupikeun panyakit anu paling parah anu kuring ayeuna di kebon. Éta masalah anu parah kusabab aranjeunna maéhan pepelakan.

Ogé kalayan sistem padding anyar anjeun kedah ati-ati sabab sigana yén aranjeunna resep pisan sareng badé baranahan pisan.

Aya cara, produk sareng téhnik anu béda pikeun merangan aranjeunna. Dinten ieu kuring datang pikeun nyaritakeun hiji téhnik pikeun nyegah kéong tina naék tangkal atanapi pepelakan gagang jangkung sareng ideu pikeun ningkatkeun sareng ngagunakeunana ku sababaraha cara. Mangrupikeun sasapu pikeun nyegah aranjeunna tina naék kana pepelakan.

Ideu saderhana. Keong siga anu teu resep kana tambaga sareng hoream nyebrang éta. Janten urang ngan ukur bakal ngagugulung tatangkalan ku tambaga pikeun nyegah nanjak. Anjeun henteu nerapkeun listrik atanapi naon waé. éta ngan saukur yén aranjeunna henteu resep kontak tambaga.

Cara ieu henteu maéhan kéong, ogé henteu ngaleungitkeun, anjeun kedah ngaleungitkeun, tapi nyegah tangkal anjeun henteu dieusian sareng didahar.

Kieu carana kuring ngagaduhan tangkal plum alit anu dicangkok.

Pikeun dipasang éta kami ngan ukur peryogi tambaga. Sigana tambaga ngusir kéong, aranjeunna henteu resep kontak sareng logam ieu. Kuring parantos nganggo 1,5m kabel 6mm anu kuring tinggalkeun tina pamasangan oven. Langkung saé nganggo kabel nganggo seueur untaian supados tiasa nutupan seueur daérah.

kawat tambaga pikeun bubu kéong

Kami mesék aranjeunna sareng siap dianggo. Pilihan sanés anu kuring badé nyobian nyaéta pita perekat tambaga, anu mangrupikeun lambaran tambaga anu aya dina bentuk pita siga anu masking tape atanapi pita listrik, sareng nganggo perekat diri. (Abdi ngantosan éta dugi ka kuring sareng kuring bakal ngalakukeun tés)

kawat tambaga pikeun ngeureunkeun kéong

Sareng di dieu urang tiasa ningali hasilna akhir. Sakitar 4 séntiméter tangkal ditutupan. Kuring parantos nyobian mastikeun yén kuring henteu mencét tangkal na.

Anjeun parantos ningali kumaha tangkalna, kuring ngabersihkeun tina cangkang sareng ngantepkeun kana taneuh supados aranjeunna tiasa balik deui sareng mariksa naha éta leres.

Sareng panghalangna matak héran

kumaha jalanna kéong

Moal aya anu ngaliwat

tong ngantep kéong anjeun tuang pepelakan anjeun

Ayeuna anjeun kedah ngaleungitkeunana, tapi teu aya anu kajantenan.

Langkung tés

Seueur patarosan anu muncul anu kuring bakal jawab nalika kuring ningali kumaha mekar.

  • Naha bakal kaleungitan pangaruhna kana waktos nalika karat?
  • Naha éta bakal nyekek tangkal upami urang henteu ngaluarkeunana?
  • Naha aya bahan anu langkung mirah anu mana éta urang tiasa ngahontal pangaruh anu sami?
  • Naha téknik ieu tiasa dianggo tapi deet?
  • Kumaha pita perekat tambaga nyalira?

Di momen saatos saminggu masih épéktip.

Ninggalkeun comment hiji