Kalénder Dodecahedron pikeun 2018

2018 kalénder dodecahedron

Upami anjeun milarian kalénder pikeun méja anjeun kanggo 2018, saé sareng murah sareng gampang didamel henteu sapertos template ieu anu tiasa dicitak kanggo ngadamel dodecahedrons. Sakumaha anu parantos anjeun pikirkeun, aya 12 rupa polygon biasa, hiji kanggo unggal bulan :) Dina dintenna urang nyarioskeun kalénder abadi, anu mangrupikeun pilihan anu sanés pikeun ngadamel ogé dina kai, kertas atanapi karton.

Témplat majelis dina artikel dilakukeun ku ieu di handap alat online, intuitif pisan sareng gampang dianggo. Éta perkawis a generator kalénder dodecahedron.

Éta pisan, saderhana pisan. Anjeun milih antara dua jinis dodecahedra anu ditawarkeunana, taun kalénder, basa, upami anjeun hoyong nomer minggu némbongan atanapi henteu sareng format anu dihasilkeunna, anu tiasa janten PDF atanapi postkrip sareng unduhan.

Generator kalénder dodecahedron online

Upami éta ngaleungit hiji dinten, kuring parantos ngeposkeun pdf sareng témplat anu dihasilkeun pikeun taun ieu kalayan sareng tanpa minggu dina bagian-bagian ieu dimana kuring ngajelaskeun kumaha cara ngumpulkeunana.

Kumaha carana ngadamel kalénder dodecahedron biasa

Diwangun ku 12 rupa anu pentagon biasa. Ieu témplat pdf dina A4

Kalénder taunan pdf tanpa minggu
Kalénder tanpa minggu

Kalénder taunan pdf tanpa minggu
Kalénder sareng minggu

Nalika nyetak éta, henteu nyandak folio normal, éta bakalan lemes teuing, angkat ka grammage langkung luhur sapertos 100 - 120 g / m2, kuring parantos milih karton bodas, anu sanaos langkung sesah ngalipet masihan kuring kaku anu saé pisan .

témplat Kalénder $ taunan 2018 dodecahedron

Perhatikeun yén aya dua jinis garis, anu hideung sareng sababaraha titik-titik anu kawates pisan, sagala rupa hideung kudu diteukteuk teras sadaya poin bakal dua kali.

Detil garis dodecahedron dipasang salaku kalénder

Urang motong sareng ngawitan ngalipet. Teu gaduh seueur misteri. Upami anjeun parantos nyandak kardus sapertos kuring, éta bakal sakedik rumit pikeun anjeun tapi kuring pikir hasilna akhirna pantes.

Kumaha cara ngadamel dodecahedron biasa sareng lem babarengan

Ngempelkeunana anu pangsaéna nyaéta iteuk lem, anu peryogi waktos ka garing sareng masihan anjeun maénkeun pikeun ngarobih posisi. Abdi badé tandatangan, dina hal ieu Imedio, yén urang Cina fatal. Nalika anjeun ngamimitian némpelkeun anjeun sadar yén bakal datang waktuna anjeun henteu tiasa pencét kalayan hadé ku ramo sabab henteu sumping sareng anjeun ngaleupaskeun naon anu parantos anjeun témpél. Janten kuring ngabantosan nyalira ku pembuka serat pikeun nyéépkeun kardus dina méja teras pencét ka jero.

Dina wéb aranjeunna nyarankeun pikeun ngeureunkeun bulan Nopémber. Kaleresan kuring henteu sadar sareng kuring parantos nganiaya kabébasan. Kami parantos gaduh kalénder dodecahedral !!

2018 kalénder dodecahedron

Abdi nyéépkeun sababaraha gambar deui anu kuring candak dina galéri,

Rhombic dodecahedron atanapi rhomboid dodecahedron kalénder

Pilihan séjén anu urang gaduh nyaéta ngadamel dodecahedron rhombic anu disebut ogé rhomboid dodecahedron., nyaéta poligon 12 sisi anu sadayana sisina aya rhombus. Dina conto ieu henteu diperyogikeun lem, unggal bulan éta dicitak dina A4 yén urang bakal ngalipet kanggo ngantepkeunna dina cara anu leres sareng éta potongan anu tiasa disarangkeun diantawisna. Éta ogé tiis pisan.

Kuring nuju nyiapkeun kamari nalika printer kuring lirén damel janten kuring tinggaleun léngkah sakumaha jelasna, tapi henteu tiasa ngadamel kalénder kuring sorangan :-(

Hal anu kahiji nyaéta témplat, sakumaha anu kuring carioskeun dina pdf ieu aya 12 halaman hiji kanggo unggal bulan. Dina hal ieu, kuring henteu nyarankeun kardus, anjeun kedah ngadamel seueur lipatan sareng anjeun moal tiasa jalan.

Kalénder Rhombic dodecahedron 2018
Citakan kalénder Rhombic

Unggal halaman mangrupikeun modul anu engké urang pas, ieu sababaraha diagram step-by-step kumaha ngabengkokkeun sareng pas.

kumaha doakeun bulan unggal modul dodecahedron

Sugan sakedik langkung rinci hatur nuhun ka Nick Robinson

Kumaha ngabengkokkeun sareng masang modul rhombic tina dodecahedron

Tapi atoh kuring nyarankeun video ieu. Anjeun bakal ningali éta langkung jelas. Éta sami sareng urang tapi gaduh rupa anu lemes.

Jenis Dodecahedra

Saatos ningali dua conto ieu, kuring katohyan ku mamang naha aya langkung seueur cara pikeun ngahasilkeun dodecahedrons salain ti pentagons sareng rhombus. Janten kuring mimiti milari inpormasi ngeunaan dodecahedra sareng parantos kabebeng ku seueur inpormasi di ditu.

Kuring moal ngagali topik ieu, sahenteuna pikeun ayeuna. Tina sagala hal anu katingali, sigana dua jenis ieu mangrupikeun anu tiasa urang anggo pikeun ngahasilkeun kalénder naha salaku dadu, atanapi salaku jinis inohong anu ngantepkeun hal-hal anu ditetepkeun, kalénder, poto, tujuan pikeun dipanggihan, kuring henteu ' t terang, didieu parantos imajinasi sadayana lebet.

Upami anjeun hoyong terang sakedik deui ngeunaan dodecahedra, teuleum ka Google, aya rébuan hal anu tiasa ditingali.

  • Tri-augmented dodecahedron
  • pyritohedron
  • tetartoid,
  • jeung sajabana

Punten mimitian ditaliti tina entri ieu tina wikipedia Inggris

Upami anjeun ngagaduhan patalékan atanapi inpormasi pikeun ngalengkepan Éntri, ulah ragu pikeun masihan koméntar :)

2 Koméntar ngeunaan «Kalénder Dodecahedron pikeun 2018»

  1. Nacho, naon anu kabagjaan pikeun maca anjeun, kuring panginten tulisan anjeun anu mimiti saatos liburan bakal ngeunaan hadiah anjeun ti Raja-raja anu pastina nyandak hal anu pantes disebatkeun.

    Hatur nuhun pisan kana kumawula anjeun kana halaman wéb ieu, kuring nuturkeun anjeun sacara caket sabab maca tulisan anjeun sok pikaresepeun.

    Jaga sareng hatur nuhun kanggo sadayana

    jawaban
    • Héi José, kaleresan kuring parantos nyiapkeun satengahna. Abdi hoyong ngaluarkeunana minggu kamari tapi sadayana parantos rumit pikeun kuring. Taun ayeuna langkung ti hadiah kuring kuring hoyong masihan koméntar ngeunaan sababaraha hal ngeunaan putri-putri kuring :) Hayu urang tingali naha minggu ieu kuring tiasa nyebarkeunana tanpa gagal.

      Hatur nuhun pisan parantos nuturkeun blog :)

      jawaban

Ninggalkeun comment hiji