3D Pen atawa 3D Pensil jeung barudak

pulpén 3d atanapi pensil 3d

Anu mimiti nyaéta éta Kami NOT di dieu pikeun nyieun ngabandingkeun tina pencils atawa nyarankeun pangalusna sarta eusian kabeh ieu kalawan tumbu jualan. Kuring ngan ukur hoyong nyarioskeun ka anjeun ngeunaan pangalaman kuring sareng putri-putri kuring nganggo jinis alat ieu anu dianggap salaku inisiasi pikeun percetakan 3D.

Urang mimitian ku model mirah nu kuring kapanggih diobral on 11-11. Putri-putri kuring parantos lami naroskeun sareng kuring hoyong nyobian éta ogé.

Kumaha gawéna

Téori basajan pisan. Anjeun nempatkeun filamén nu, nyaluyukeun speed, masihan tombol jeung extruder Kaluaran filamén dilebur pikeun anjeun "ngagambar" atawa ngawangun.

Saatos nyobian éta, kuring tiasa ngajamin yén éta henteu sasederhana sapertos ningali pidéo. Kuring henteu weruh lamun éta bakal leuwih gampang pikeun ngahontal hasil alus kalawan merek atawa model sejen, tapi di dieu hese jeung finish teu naon kuring nyangka.

Leres yén pikeun murangkalih éta pikaresepeun pisan sareng upami anjeun hoyong bérés profésional aya pulpén 3D anu langkung saé tibatan siap engké.

Modél anu langkung maju anu sanés gaduh modeu laju, ku kituna anjeun salawasna tiasa masihan laju anu sami pikeun prosés anu béda. Kalayan pulpén sapertos anu ku kuring dianggo, éta henteu tiasa diatur saé. Anjeun pernah nyaho lamun ninggalkeun eta sakumaha ieu.

Bagian sareng panggunaan pulpén 3D

Di hiji sisi, jinis bahan anu tiasa dilebur dikontrol, dina kalam PLA sareng ABS kami kalayan ieu extruder disetel ka suhu anu pas. Ati-ati ku tip anu disetel dina 180 - 200ºC

3D kalam extruder

Teras éta gaduh tombol pikeun ngamimitian nyitak sareng anu narik kaluar filamén sareng tombol sanés pikeun ngarobih filamén sareng anu narik deui.

Tungtungna, aya pamilih speed, nu ngajadikeun palastik kaluar gancang atawa kirang, jeung anjeun kudu diajar ngagunakeun eta kacida alusna.

bagian sarta pamakéan 3d kalam tombol

Conto 2 inohong dijieun ku putri abdi, mobil 2D jeung sunflower 3D

Cheats

Saperti dina printer 3D PLA detaches tina dasarna sarta sakabeh desain ngalir. Pikeun ngahindarkeun ieu, nganggo lacquer Nelly salaku napel murah. Putri kuring resep tuang shellac sateuacan aranjeunna ngalembereh.

Rahasia pensil ieu aya dina laju anjeun masihan aranjeunna. Éta henteu sami pikeun desain 2D, dimana anjeun tiasa gancang, tibatan dina 3D dimana anjeun badé ngangkut filamén dina hawa tanpa condong kana éta. Dina hal ieu anjeun kudu nurunkeun kagancangan nu ngalembereh meh hardens dina waktos anu sareng nu Anjeun mindahkeun pulpén.

model dipikawanoh séjén

Model-model ieu kanggo panggunaan amatir sareng canggih, aranjeunna ngamungkinkeun hasil anu langkung saé sareng kontrol anu langkung tepat dina percetakan.

  • 3Doodler Pro+. Ieu hususna Abdi hoyong nyobian.
  • 3DoodlerCreate
  • ngaliwet
  • Sayé
  • MYNT 3D Pen
  • Uzone 3D

kalam 3D pikeun barudak

Aya model husus pikeun barudak. Sanaos hiji sapertos anu kuring mésér, aranjeunna dianggo saé kalayan 7 sareng 9 taun.

  • 3DoodlerStart
  • Iman 3D
  • Robot NULAXY 3D
  • 3Dsimo Dasar

Pas kuring nyobian modél anu sanés, kuring bakal nyarios sareng ngabandingkeun.

Gambar leuwih

Upami Anjeun gaduh patarosan ngeunaan jenis pensil 3D ieu, ulah ragu ninggalkeun comment hiji.

Ninggalkeun comment hiji