Métode Kanban

dewan kanban

Upami anjeun émut nalika poko tina JIT (Just-In Time) atanapi metode Toyota, éta pasti bakal ngirining bel konsép Kanban. Pokokna éta mangrupikeun metodeu inpormasi anu tiasa nyayogikeun kontrol anu langkung ageung kana prosés manufaktur, ngajantenkeun produktivitas pabrik ningkat. Utamana nalika aya kerjasama antara sababaraha perusahaan anu nyayogikeun bagian atanapi bahan pikeun produksi.

Sistem ieu ogé katelah sistem kartu, Kusabab éta dumasarkeun kana panggunaan kartu saderhana dimana inpormasi anu diperyogikeun ngeunaan matéri ditampilkeun, saolah-olah éta mangrupikeun panyaksian prosés manufaktur. Nanging, ku digitalisasi perusahaan, dimungkinkeun pikeun ningkatkeun sistem kartu tradisional (saatos éta) pikeun ngagabungkeun sareng sistem digital.

Pengantar sistem Kaban

Kanban Mangrupikeun sistem anu teras-terasan dikenal dina sektor industri dina sababaraha dasawarsa terakhir. Sanaos mimitina lahir pikeun ningkatkeun prosés manufaktur, sakedik-sakedik éta parantos ngembang ka séktor sanés, sapertos industri pangembangan parangkat lunak.

Naon eta?

parangkat lunak metode kanban

Kanban Éta kecap Jepang, sareng hartosna "visual card" (kan = visual + ban = card). Tujuan tina téhnik ieu nyaéta ngatur sababaraha cara cara prosés atanapi tugas réngsé nalika ngahasilkeun sesuatu. Naha éta potongan nyata, atanapi jasa teu berwujud sanésna sapertos pamekaran parangkat lunak sareng jasa sanés.

Éta dumasar kana tilu poin dasar pikeun ngalaksanakeun kontrol prosés ieu:

  • Visualisasi padamelan sareng alur kerja- Éta dumasarkeun kana pamekaran nambahan, ngabagi padamelan kana padamelan saderhana. Kartu ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang ngabayangkeun kaayaan masing-masing tina pancén ieu. Aya tiasa seueur inpormasi anu beragam, tina perkiraan durasi tugas, dugi ka pedaran statusna, tahapan-tahapan anu kedah dilakukeun, jst. Pondokna, tujuanana nyaéta pikeun gaduh ideu anu langkung jelas ngeunaan naon anu dilakukeun, sahingga operator ngagaduhan gambaran anu langkung grapik pikeun sadayana.
  • Nangtukeun wates gaw-di-kamajuan: salah sahiji pilar Kanban dumasarkeun kana watesan WIP (Work In Progress atanapi damel dina prosés). Ku cara kieu, jumlah pancén anu tiasa dilaksanakeun dina unggal fase diwatesan. Ide na nyaéta fokus dina fokus dina ngarengsekeun tugas sareng henteu dina ngamimitiannana. Ku cara kieu, dicegah tina ngamimitian prosés tanpa mimiti réngsé batur. Sanaos sigana saderhana, éta mangrupikeun salah sahiji hal anu paling hese dikalibrasi dina rencana Kanban.
  • Ukur waktuna: dina produksi, waktos artos. Maka, Kanban ogé bakal ngukur sabaraha lami unggal padamelan anu diperlukeun (lead time) tina pamenta dugi ka pangiriman. Anjeun tiasa ogé ngukur waktos ti nalika padamelan tugas dimimitian dugi ka réngsé (waktos siklus). Kalayan waktos timah anjeun tiasa ngukur naon anu diarepkeun pelanggan, bari sareng waktos siklus anjeun tiasa ningali kinerja prosés manufaktur.
  • Gampang maca indikasi: Kalayan hiji pandangan, anjeun parantos ngagaduhan ideu ngeunaan naon anu lumangsung. Éta berkat kartu warna pikeun ngabédakeun jinis padamelan, prioritas, labél, tenggat waktos, waktos, sareng sajabana.
  • Identipikasi bottlenecks sareng ngaluarkeun anu teu penting: hatur nuhun kana laporan waktos, dimungkinkeun pikeun ngaidentipikasi mana anu bottlenecks, nyaéta, tugas-tugas anu langkung beurat atanapi anu peryogi langkung waktos sareng panginten beurat produktivitas. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalakukeun tanpa sagala hal anu teu penting.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, metoda gampang pikeun nerapkeun, anggo, sareng update pikeun perusahaan, tapi kalayan manpaat anu saé pikeun ngatur tugas ku cara anu visual pisan.

Kumaha dewan atanapi dewan sapertos kieu?

dewan Kanban

Dewan Kanban mangrupikeun alat anu praktis pisan pikeun sacara visual ngarobih atanapi ningalikeun tugas atanapi alur kerja. Éta tiasa janten panel atanapi papan tulis digital atanapi fisik, dibagi kana kolom sareng jajar. Kartu sareng inpormasi ngeunaan tugas-tugasna bakal ditempelkeun dina éta.

Masing-masing tina éta komponén ngagaduhan tujuan, contona:

  • kolom: di aranjeunna anjeun tiasa ningali fase prosésna. Salaku conto, kolom tiasa:
    • Dipénta: tugas anu ditunda, nyaéta, anu kedah dilakukeun.
    • Dina Kamajuan - Tugas anu parantos aya dina prosés, aya dina prosés tapi teu acan réngsé.
    • Sumbangkeun: tugas-tugas éta anu parantos réngsé.
    • Batur: tiasa aya anu sanés upami diperyogikeun, komo éta masing-masing di luhur dibagi kana sababaraha bagian. Salaku conto, Dipénta tiasa gaduh kolom Siap Mimitian, atanapi anu parantos siap dimimiti, sedengkeun anu ngantosan, tapi teu acan tiasa dilakukeun, bakal dipisahkeun dina kolom anu sanés. Atanapi dina kolom In Progress, upami éta mangrupikeun pamekar parangkat lunak, éta tiasa dibagi kana Pengembangan, Debugging, jst.
  • Barisan: ngagambarkeun léngkah-léngkah anu béda-béda atanapi tugas-tugas khusus anu kedah dilaksanakeun.
  • kartu: unggal pancén anu kedah dilebetkeun dina alur kerja bakal ngagaduhan kartu na dina kolom sareng baris anu saluyu.

Historia

kanban panyipta

Sejarah Kanban aya hubunganana sareng metode Toyota, kanyataanna, éta Toyota anu mimiti dilaksanakeun Prosés ieu. Éta kajantenan taun 40an, dibarengan ku JIT, atanapi langkungna, salaku bagian tina éta. Paradigma sered anyar fokus kana paménta konsumén sareng henteu kana metode tradisional anu digunakeun dugi ka ayeuna ngahasilkeun maksimal teras nyobian ngajualna di pasar.

Kanban ngahiji sacara mulus sareng ieu Métode Manufaktur Lean, atanapi produksi langsing. Sareng éta sababna Taiichi Ohno, insinyur industri Toyota, nerapkeun sistem ieu pikeun épisiénsi anu langkung ageung.

En Abad ka-XNUMX, industri parangkat lunak sadar yén Kanban ogé tiasa janten padika anu valid pikeun aranjeunna. Aranjeunna tiasa ningkatkeun cara proyék dikembangkeun sareng kumaha produk atanapi jasa akhir ditepikeun. Hal anu sami kajantenan sareng seueur séktor sanés industri, sareng sanés ngan ukur industri motor, anu parantos ningali paningkatan berkat nyoko kana modél énggal ieu.

Salajengna, sapanjang sajarah, eCara Kanban sorangan parantos mekar sareng ningkatkeun, angkat tina papan hideung atanapi panel fisik dimana post-na sareng tugas-tugas ditempelkeun, dugi ka panel digital énggal anu dilaksanakeun ngalangkungan parangkat lunak.

Ayeuna anjeun tiasa mendakan Parangkat lunak Kanban Como KabanTool, Senen, Favro, Confluence, Salah, Paymo, pesawat, SpiraPlan, Produktip, Bitrix24, taskworld, jsb. Janten éta bakal ngabantosan seueur pisan palaksanaan anjeun, tanpa kedah peryogi metode analog anu langkung sopan.

Prinsip Kanban

Métodologi Kanban dumasar kana séri prinsip dasar Naon éta aranjeunna:

  • Kualitas: teu aya margin pikeun kasalahan, sadaya anu dilakukeun kedah dilakukeun leres ti mimiti usaha. Ieu ngajantenkeun unggal prosés langkung lami, tapi ngahindaran karugian anu timbul tina perbaikan salajengna.
  • episiensi: henteu ngan ukur biaya perbaikan dikirangan, limbah ogé dikirangan sareng produksi difokuskeun pikeun ngalakukeun anu leres sareng anu diperyogikeun (prinsip YAGNI), mastikeun yén sagala anu diperyogikeun ngagaduhan perhatian anu leres.
  • kalenturan: ngamungkinkeun agility langkung ageung dina prosés, ngutamakeun tugas anu paling diperyogikeun dina waktos ayeuna.
  • eupan balik: Kanban sanés ngan saukur dilaksanakeun, éta ogé kedah ngomean sareng ningkatkeun prosés pikeun ngahontal tujuan anu ditetepkeun ku perusahaan.

Kaunggulan Kanban

Cara Kanban ngagaduhan kauntungan anu jelas. Tapi upami anjeun peryogi data nguatkeun, aya percobaan ku BBC Worldwide London anu ngahijikeun metode ieu, ningali waktos pangirimanna dikirangan ku 37% sareng konsistén dina pangiriman ningkat ku 47%. Sanés data anu henteu tiasa dipertimbangkeun.

nu kauntungan atanapi kauntungan Hal-hal anu paling penting anu tiasa didaptarkeun sadayana perusahaan anu nganggo metodologi Kanban nyaéta:

  • Perbaikan kinerja- Penyesuaian alur kerja sareng kalenturan ngamungkinkeun produktivitas ningkat.
  • episiensi: ku ngamungkinkeun bentuk anu langkung visual pikeun tugas-tugas dina kamajuan, kirang waktos janten boros dina produksi, ngamungkinkeun unggal operator terang naon anu kedah dilakukeun iraha waé, sareng naon anu janten prioritasna.
  • organisasi- Dasbor Digital atanapi fisik Kanban ngaktipkeun organisasi real-time langkung saé pikeun damel.

Kumaha nerapkeun strategi Kanban di perusahaan?

Metoda Kanban henteu ngan ukur ngalebetkeun dasbor di perusahaan fisik atanapi digital anu tiasa nempelkeun post-it. Usaha palaksanaanna rada langkung rumit tibatan éta. Serangkaian poin kritis kedah dipertimbangkeun pikeun prosés janten suksés:

  • Nangtukeun alur kerjaKanggo ngalakukeun ieu, dasbor anu dipersonalisasi kedah didamel pikeun jinis tugas anu dilaksanakeun di perusahaan, sareng éta nyarios dasbor gampang diakses ku sadaya padamel. Kedah aya kolom pikeun masing-masing nagara bagian. Salaku conto, anjeun tiasa gaduh tilu sapertos conto umum anu kuring nyutatkeun di luhur, atanapi langkung: ngantosan, dina prosés, tés, jsb. Anjeun bahkan kedah meryogikeun sababaraha papan, hiji pikeun masing-masing kagiatan anu dilakukeun di perusahaan (utamina upami éta tugas rumit).
  • Siklus produksi- Unggal kartu kedah ngandung inpormasi anu diperyogikeun ngeunaan tugasna. Salaku conto, pedaran, perkiraan jam, prioritas, jst. Janten anu penting, penting pisan pikeun nunjukkeun tugas ku cara anu paling jelas sahingga tim kerja henteu nyéépkeun waktos.
  • Rengse sateuacan anjeun ngamimitian: Sakumaha kuring disebatkeun, éta mangrupikeun ideu konci Kanban. Upami perusahaan anjeun ngamimitian sababaraha tugas anyar, pikeun nerapkeun metode ieu anjeun kedah hilap deui. Anjeun teu tiasa gaduh seueur padamelan anu lumangsung kalayan tingkat parantosan anu rendah, anjeun kedah milarian tingkat parantosan anu luhur. Mimiti anjeun kedah ngarengsekeun padamelan anu dimimitian salaku prioritas pikeun ngamimitian anu énggal pikeun tahap anu sami. Salaku conto, anjeun tiasa nangtoskeun yén maksimal 3 tugas bakal kahontal dina tahap uji coba, 5 kanggo kolom pangwangunan, sareng 7 pikeun kolom perencanaan.
  • Aliran konstan sareng fléksibel: anjeun kedah gaduh kontrol kana aliran padamelan sareng nuturkeun pikeun adaptasi sareng kabutuhan, tanpa ngaganggu aliran ieu. Sistem kedah ngijinkeun kalenturan anu cekap pikeun ngarobih prioritas sacara real time upami diperlukeun.