Capsicum chinense

Dina chinense capsicum kami mendakan rupa-rupa cabé cabé. Anu paling dikenal nyaéta lada habañero, la cabé, anu ají panca sareng ají limo. Di dieu pikeun waktos urang badé nyarioskeun perkawis Habaneros anu salah sahiji anu urang ngokolakeun.

Kulawarga Sonalaceae

Habaneros

Kuring badé nyorot cabé habanero pikeun janten anu kuring tumuh ayeuna. Khususna Habanero Chocolate sareng Carolina Reaper

  • Coklat habanero
  • habanero beureum
  • Panen Karolina

Dina waktos ayeuna kuring nuju ngala dua anu munggaran, khususna coklat habanero anu aranjeunna nyarankeun pikeun aroma na. Lada, cabé anu kuat, tapi tanpa janten langkung luhur kusabab urang tiasa kéngingkeun sareng Carolina Reaper sareng ku raos anu sengit.

Kuring parantos ningali siki beureum, coklat, oranyeu, koneng sareng bodas siki.

Pikeun ningali patarosan anu jero ngeunaan budidaya sareng ékspérimén sareng cabé habanero

Daptar Capsicum Chinense

https://www.ethno-botanik.org/Capsicum/Habanero-Capsicum-chinense-es.htm

pintonan Skala Skoville

Ninggalkeun comment hiji