Karajaan Jo Nesbo

review sarta catetan ngeunaan Karajaan Jo Nesbo

Buku ieu dibikeun ka kuring keur ultah kuring. Abdi sanés pencinta novel pulisi, atanapi thriller. Ti waktos ka waktos abdi resep maca hiji, tapi sanes genre anu paling nyugemakeun kuring. Masih, tangtosna, kuring maca novel.

Saha anu teu kenal Jo Nesbo?

Norwegia, salah sahiji raja thriller, kalayan 25 novel (ayeuna) diantarana aya sababaraha novel juvenile sareng saga komisaris Harry Hole anu mangrupikeun bagian tina novel kajahatan.

Éta sababna anjeunna pantes kasempetan, sanaos kuring henteu ngangkat novel anu cocog pikeun kuring.

Plot jeung argumen

Roy, nu boga hiji SPBU di kota terpencil di Norwégia, ningali kumaha hirupna digoyangkeun ku balikna lanceukna pikeun muka hotél sarta ngaktifkeun deui kota languid.

Ti dieu bayangkeun: urusan cinta, korupsi, rajapati, drama, kacilakaan, jeung rusiah ti baheula. Sadaya bahan anu ditungguan ku pamaca novel kajahatan.

Na acan, sanajan kuring resep eta, aya hiji hal anu geus ruined pangalaman keur kuring.

Hal awon ngeunaan buku ... struktur na

Anu kuring henteu resep, sareng anu saluyu sareng anu dipikaresep ku seueur pamiarsa anu kuring diajak ngobrol, nyaéta struktur novel.

Nesbo, di hiji sisi, ngembangkeun plot dimana anjeunna nyarioskeun ka urang yén hal anu penting pisan kajantenan baheula pikeun ngartos kajadian éta. Nya, langkung ti 600 halaman recurrently balik ka maranéhanana skenario sarua jaman baheula, pikeun nunjukkeun ka urang fakta, tina sudut pandang anu béda, atanapi tina sudut pandang anu sami tapi masihan langkung seueur inpormasi.

Sakali deui, sakali deui, unggal masihan sedekah inpormasi anu ngajantenkeun urang ngartos naon anu lumangsung. Sarta naon mimitina éta metot pikeun kuring, dina tungtungna geus réngsé nepi overwhelming kuring. Mulih deui, ka gawir, ka guha, ka tasik,... deui-deui, deui-deui.

Eta geus tedious keur kuring Abdi henteu resep wirahma karya. Sareng kuring henteu nyangka éta buku anu goréng, ngan ukur kuring henteu resep jinis struktur ieu. Sareng awas, kuring écés yén éta sanés kasalahan, sanés yén Nesbo parantos ngalakukeun anu salah, éta nyiptakeun naon anu dipikahoyong, taliti, sagalana geus diwangun kalayan precision of bedah a, sagalana fits sampurna sarta eta kudu dipikawanoh yen teu gampang pikeun ngahontal.

catetan

Panasaran anu kuring sasari tina bacaan.

És beuki leueur mun geus deukeut kana titik leburna,” ceuk kuring. Anu paling leueur nyaéta tujuh derajat di handap nol. Éta sababna aranjeunna nyobian ngajaga és dina widang hoki dina suhu éta. Anu ngajadikeun urang leueur sanés lapisan cai anu teu katingali sareng ipis anu ngahasilkeun gesekan sareng tekanan, sapertos anu dipercaya sateuacana, tapi gas anu timbul salaku akibat tina sékrési molekul dina suhu éta.

Tokoh utama, Roy, mangrupikeun pencinta ornitologi sareng manuk sareng sapanjang buku anjeunna ngarujuk kana spésiés anu béda-béda anu tiasa ditingali di moors sareng pagunungan Norwegia, salah sahiji anu paling penting sareng anu ngagambarkeun panutup édisi ieu nyaéta Plover Emas (apricaria pluvialis) nyaéta manuk anu muncul dina panutup. Ieu salawasna nice papanggih manuk anyar.

Dicokot tina poto tina Ulrich Knoll

Anjeun terang kami resep pisan Alam

Upami anjeun jalma anu gelisah sapertos kami sareng hoyong kolaborasi dina pangropéa sareng perbaikan proyék, anjeun tiasa ngadamel sumbangan. Sadayana artos kanggo mésér buku sareng bahan pikeun ékspérimén sareng ngalakukeun tutorial

Ninggalkeun comment hiji