Kumaha cara ngadamel waluh Lebaran

Tadi wengi kuring buru-buru waluh halloween munggaran kuring. Éta henteu rumit pisan sanaos kuring kedah ngalakukeun éta nalika wengi sareng kuring henteu gaduh lampu anu diperyogikeun pikeun nyandak poto anu saé. Waluh anu anjeun badé tingali sok sami sanaos kadang-kadang katingalina jeruk hérang sareng kali-kali éta ngagaduhan nada anu langkung héjo.

Bahan anu diperyogikeun pikeun ngahias waluh Lebaran

Taun ayeuna kuring mésér waluh, nalika aranjeunna nganggo labél Ragam: Lebaran, ogé, éta henteu masihan kami inpormasi seueur, biasana tina naon anu kuring baca (pikeun ningali aya anu tiasa mastikeun) aranjeunna nganggo (Cucurbita PepoCampur cucurbita, Cucurbita maksimumCucurbita moschata) naon ari Waluh Amérika, anu aranjeunna anggo Jack o lantern, nyaéta waluh Lebaran.

Baca on

Kumaha cara ngadamel cincin nganggo patlot warna

Ieu salah sahiji jenius saeutik éta anjeun sakapeung mendakan diri dina wéb sareng yén aranjeunna ngadamel dinten anjeun.

Leres, urang badé diajar ngadamel cingcin buatan krayon kai, sareng éta katingalina kitu, kerén sapertos kieu

Kumaha cara ngadamel cingir buatan bumi ku patlot warna

Anjeun leres-leres resep kana éta. Nya, tingali kumaha carana dilakukeun, éta saderhana pisan. Sanaos dina poto tutorial éta aranjeunna nganggo bubut anu kami tiasa ngalakukeun éta ku cara anu langkung dilakukeun ku urang sanaos urang bakal nanémbalan langkung seueur waktos sareng sababaraha alat multifungsi, bahkan kalayan alat manual.

Baca on

Kumaha cara ngadamel panutup nganggo karét EVA pikeun ngeusi batre telepon sélulér anjeun

Sababaraha kali iraha urang ngeusi batre Kami henteu terang dimana ngantepkeunana sareng kami tungtungna ngendogkeun kana taneuh, atanapi di luhur radiator, dina méja jauh tempat kabelna tetep ngagantung ku bahaya yén saha waé anu ngalangkungan bakal ngalungkeun ka urang.

Abdi badé ngadamel saderhana pisan bisi nyekel smartphone kana carjer sorangan sareng hilap kana masalah ieu.

Dukungan karét EVA atanapi tutup pikeun sélulér

Éta ogé tiasa dilakukeun ku wadah botol kosong, ngadamel sakedik sakedik, tapi hasilna langkung buruk.

Baca on

Daur mulang kaléng tuna

Hebat sareng saderhana karajinan pikeun ngalakukeun sareng barudak. éta ngadaur mulangkeunana atanapi nganggo deui kaléng tuna pikeun kéngingkeun wadah lilin atanapi pot kembang. Kami bakal kéngingkeun hasil anu saé dina sababaraha detik.

cara ngadamel wadah lilin nganggo kaléng tuna

Janten hayu urang turun kana bisnis.

Kami peryogi sababaraha kaléng bekas sareng sababaraha baju baju kai. Kalayan bahan kai éta elegan pisan, tapi ku pinset plastik warna kami ogé bakal kéngingkeun hasil anu saé pisan ;-)

Baca on

Mangpaat cangkir endog karton

Cangkir endog karton mimitina mangrupikeun obyék anu sepele, tapi tiasa dianggo pikeun seueur karajinan sareng kagunaan di jero bumi.

Cangkir endog ka kamar kedap sora

Ieu salawasna geus pamakéan Palasik tina cangkir endog. Alatan bentukna aranjeunna bubu gelombang sora anu saé pisan. Janten upami urang ngagaduhan kamar anu seueur gema sareng urang hoyong ngarékam audio, urang tiasa nganggoana

Kiwari aya bahan anu langkung saé sareng langkung mirah boh pikeun kedap sora kamar sareng pikeun nyiptakeun layar akustik.

Baca on

Kumaha cara ngadamel lencana magnét

Naha anjeun resep tutup botol bir?

Nya hayu urang ngalakukeun éta magnét. Jadina? Pikeun nempatkeunana dina kulkas sareng tiasa ditampilkeunka ngadamel gim magnét contona dam sareng pastina anjeun tiasa mikirkeun sababaraha kagunaan deui.

piring magnét homemade pikeun kulkas

Baca on

Kumaha cara ngadamel konci pos homemade kanggo kantong plastik

Trik anu saé pisan sareng saderhana anu ngamungkinkeun urang ngégél kantong plastik pageuh sareng dina waktos anu sami ngadaur mulangkeunana botol plastik.

Éta saderhana pisan yén teu aya seueur panjelasan anu kedah dilakukeun.

Urang motong tutup botol plastik nalika urang ningali dina gambar.

ngadaur mulangkeunana botol plastik

Baca on