Tukang kai manuk

Kumaha cara ngadamel pakan manuk pikeun kebon sareng balkon

Dina artikel ieu kami ngumpulkeun béda model feeder manuk. Duanana modél komérsial anu anjeun tiasa ngagaleuh sareng anu sanés buatan bumi anu anjeun tiasa ngadamel di bumi.

Éta mangrupikeun kagiatan anu pikaresepeun sareng atikan pikeun dilakukeun naha anjeun pecinta alam siga nu boga budak. Upami anjeun resep alam, anjeun tiasa ngaraosan manuk, kagiatanana sareng lagu-laguna. Henteu janten masalah upami anjeun cicing di rumah susun. Tangtosna, di kebon anjeun bakal langkung resep, tapi ku nempatkeun feeder dina jandela anjeun ogé tiasa ngabantosan sareng nikmati.

Di sisi anu sanés, upami anjeun gaduh murangkalih, éta mangrupikeun cara anu idéal pikeun nalungtik manuk anu béda-béda anu aya di daérah anjeun, naon anu didahar, anu mana anu tiasa urang tuang, jsb, jsb. Beungeut murangkalih nalika anjeunna ningali yén manuk badé tuang di feederna mangrupikeun kabagjaan anu mutlak.

The feeders bisa complemented kalawan kotak sayang pikeun manuk keur breed. Tapi ieu mangrupikeun topik anu langkung rumit sareng anu bakal urang bahas sacara rinci dina tulisan anu sanés.

Baca on

Kumaha cara ngadamel bonéka busa

Upami anjeun resep wayang kulit atanapi marionette, didieu urang ngantepkeun tutorial anu parantos kami mendakan kumaha cara ngadamel boneka karét busa.

Éta dua bagian anu saé pisan.

Baca on

Kumaha cara ngadamel lilin sareng cetakan lilin

Tulisan ieu ngeunaan video anu kuring pikaresepeun ngamimitian nyieun lilin.

Mangrupikeun tulisan anu lami sanaos kalayan pidéo anu pikaresepeun. Dinten ayeuna aya kabeungharan inpormasi ngeunaan éta.

Naha anjeun hoyong diajar ngadamel lilin nyalira?

Tangtu ngadamel lilin

Kumaha cara ngadamel lilin cetakan lilin.

Baca on

Kumaha cara ngadamel sendal buatan imah II

Sababaraha dinten ka pengker urang ningali kumaha ngadamelna sendal buatan imah nganggo ban.

Dinten ieu kami ningali modél sanésna sendal ban. Éta katingalina rada langkung homemade, tapi katingalina raoseun pisan :-)

sendal buatan imah didamel ban

Urang mimitian ku nyirian suku urang pikeun ngadamel sababaraha sendal kalayan ukuran anu pas.

Baca on

Kumaha cara ngadamel segel lilin kai

Kuring resep proyék ieu kusabab kesederhanaanana sareng sabab saha waé anu tiasa ngalaksanakeunnana di bumi.

éta kumaha cara ngadamel segel lilin kai buatan bumi.

segel lilin kai

Di dieu anjeun tiasa ningali gancang kana bahan anu urang peryogikeun.

alat pikeun ngadamel segel lilin

Dimimitian tina diaméter silinder kai anu badé dianggo, urang tiasa ngarancang desain kami segel.

Baca on

Ngadamel bolong ku lambaran kaléng

Sababaraha dinten ka pengker kuring mendakan Instructable ieu, dimana aranjeunna nunjukkeun ka kami kumaha carana bolong ku piring tina soda aluminium.

ranté abad pertengahan buatan sendiri

Hal anu mimiti aya dina pipikiran nyaéta ngajantenkeun kuring mail ranté sapertos abad pertengahan.

Baca on

Daur mulang buku telepon

Dinten ieu kami ninggalkeun bentuk anu saé pikeun daur ulang buku telepon atanapi halaman bodasDi sagigireun éta, tangtosna, alungkeun kana wadah kertas daur ulang.

éta ngarobah buku telepon janten tukang sihir pensil sareng perlengkapan kantor.

pensil daur ulang sareng panata kalam

Prosésna saderhana, urang nyandak buku telepon, halaman konéng, halaman bodas, jst, sareng urang motong éta gumantung kana ukuran anu dipikahoyong.

Buku Telepon

Baca on

Ngadamel asbak daur ulang atanapi wadah lilin nganggo soda

Pamakéan saderhana anu tiasa urang pasihkeun kaléng tina soda. Sakumaha urang tingali dina gambar urang tiasa nganggo salaku asbak atanapi salaku wadah lilin sanaos pastina anjeun tiasa mikir deui seueur utiliti.

Ideu sareng gambar na parantos dikirim ka kami raket sareng numutkeun koméntar na, hasilna saé pisan diala ku kaléng manjang sareng sempit sapertos anu bula beureum. Hatur nuhun pisan.
asbak didamel nganggo kaléng soda atanapi coke

Baca on