CD Disco Ball

Una bal disko, bal eunteung o bal disko nyaéta obyék anu langkung atanapi kirang cahaya ngagambarkeun spherical ditujukeun ka manehna dina sababaraha arah, ngahasilkeun rébuan titik cahaya anu ngurilingan tembok kamar. Permukaan bal ieu diwangun ku ratusan atanapi rébuan pelat, ampir sadayana sakitar bentuk sareng ukuran anu sami, sareng masing-masing permukaanna sami-sami. Biasana dipasang dina jangkung luhur sirah anu aya, ditunda tina alat anu nyababkeun teras-terasan muter dina sumbu nangtung, sareng cahayana ku pemantul.

Bola disko

Baca on