Kaulinan kai tradisional pikeun acara outdoor sareng pésta

Maze kai ageung anu kedah dialihkeun ku 2 jalmi

Kuring parantos pendak dua kali dina taun ieu kaulinan klasik sareng kagiatan numpang pikeun barudak nalika acara di festival kampung. Éta mangrupikeun kaulinan anu didamel tina kai, hal anu dasar pisan sareng saderhana tapi aranjeunna resep. Sababaraha maén nyalira sareng anu sanés pikeun ngalakukeunana sapasang atanapi salaku hiji tim

Abdi hoyong pasang sababaraha usum panas pikeun tiasa maénkeun sareng putri sareng dulur-dulur kuring, ngamangpaatkeun leuweung anu urang gaduh anu rusak ku di luar ruangan. Tulisan ieu mangrupikeun kompilasi pikeun anu kuring tiasa poto-poto sareng anu kuring émut. Aya hiji dinten dimana seueur pisan jalma anu kuring henteu tiasa nyandak poto. Dina sadaya gim urang tiasa ngadamel seueur variasi boh dina aturan atanapi variasi dina konstruksi. Catetan salaku panginget.

Anjeun tiasa ngagaduhan gymkhana anu saé kalayan ieu. Kuring misahkeun gim janten 2, anu ngagaduhan skill sareng anu janten kagiatan motor sareng kasaimbangan.

Baca on

Aturan Jenga

Aturan Jenga (Kumaha Maén Jenga)

Anu jenga atanapi yenka

Jenga Dimaénkeun ku 54 blok kai, anu panjangna 3 kali lébarna. Blok-blokna ditumpuk ngawangun menara. Tiap lantai aya tilu blok, sareng lantai luhur ditempatna jejeg. Maka di akhirna aya 18 lantai. Tapi ieu katingalina langkung saé sareng gambar.

Upami anjeun resep gimna, pastina anjeun ogé bakal resep Bausack

jenga kaulinan ku hasbro

Sakali munara diwangun, jalma anu ngawangun menara ngamimitian kaulinan. Di dieu gerakan-gerakan diwangun ku cara nyandak blok tina lantai naon waé teras nempatkeunana kalayan rapih dina luhur menara. .

Baca on

Nyetak & Midangkeun, nyiptakeun kaulinan dewan sareng budaya DIY

Sababaraha minggu ka tukang dina twitter kuring mairan yén aranjeunna parantos mendakan kuring seni Print & Play, sareng ti saprak éta kuring parantos ngalakukeun panilitian pikeun ningali naon anu ditawarkeun dunya ieu sareng upami pikaresepeun pikeun ditambihkeun kana Bagéan Kaulinan

Kaulinan dewan, Print & Play sareng hubunganana sareng DIY

The Print and Play Kuring parantos ngalirkeun kaulinan dewan sacara umum sareng kuring parantos murag asih, kuring henteu ngabayangkeun éta di buruan dewan aya alam semesta nyalira khusus pikeun DIY.

Anu paling kaget kuring nyaéta sajumlah ageung patarosan sareng mamang anu dipimilik ku jalma nalika nyiptakeun potongan-potongan anu kuring tiasa ngabéréskeun sareng / atanapi mamatahan. Nyiptakeun potongan ku bahan murah, dianggo bahan anu béda-béda, jst. Kuring parantos lami maca sareng nyerat perkawis ieu, anjeun ngan ukur kedah nerapkeun kana nyiptakeun kaulinan dewan.

Baca on

Kubus Rubik 2 × 2 kanggo didamel ku barudak

Sababaraha minggu ka tukang, David, guru SD, nyerat ka kuring naroskeun naha kuring tiasa ngabantosan aranjeunna Desain kubus 2 × 2 rubik kanggo murangkalih.

Kubus rubik 2x2

Aranjeunna hoyong ngadamel proyék matématika pikeun barudak sakitar kubus Rubik . Abdi langsung ngintunkeun anjeunna barang kanggo ngawangun batu rubik magnét sareng daduéta 2 × 2 jeung 3 × 3 tapi kabutuhanna béda sareng aranjeunna sumping sareng tempat anu saderhana.

  • Umur 10 taun kedah tiasa ngawangun éta, janten urang hilap kana pakakas sareng prosés anu rumit sareng bahaya
  • sareng éta kedah mirah, mirah pisan

sanaos sadayana kedah nyarios, aranjeunna ngan ukur hoyong kubus anu tiasa dimanipulasi minimal.

Solusi kuring ieu 2 × 2 kubik kardik sareng kertas magnét Sareng upami anjeun damel pikeun kelas éta hargana € 1,5 per kubus sakitar, upami anjeun ngan ukur hoyong ngalakukeun hiji anjeun angkat dugi ka € 3 atanapi € 4

Baca on

MIT - bibel lockpicking

Kami ngalampirkeun tarjamahan tina MIT, dokumén anu dianggap salaku Alkitab Lockpicking.

Sanaos upami anjeun langkung resep anu langkung saé disada, éta mangrupikeun dokumén penting pisan keur inisiasi pikeun tukang konci. Éta téh poko anu narik perhatian kuring. Upami anjeun nyarioskeun juru konci éta ditampi sacara lengkep, tapi upami kecap lockpicking némbongan, sigana anjeun bakal ngalakukeun kajahatan. Tapi urang bakal ngobrol ngeunaan ieu dina dinten anu sanés ;-)

kumaha konci jalan

Kalayan dokumén ieu anjeun bakal diajar

Baca on

Kaulinan Pulsa Teguh

Dinten ayeuna kabeneran kuring mendakan buku Desain sareng Téknologi ESO ku James Garratt ti Akal Ediciones. ... Baca on