DC-03 glider kertas pangsaéna sadunya

Kami nampilkeun Pesawat Kertas DC-03 dianggap pesawat kertas pangsaéna di dunya.

Tapi tangtosna, salaku anu pangsaéna, awon atanapi saé relatif, éta gumantung kana tujuan anu urang ngudag, kuring resep ngomong yén éta glider kertas pangsaéna sadunya. Nya, dina bidang ieu sigana teu gaduh saingan.

pesawat kertas pangsaéna di dunya

 

Baca on