Catetan Guinness Anyar pikeun waktos hiber pesawat kertas

Éntri diropéa pikeun 27-11-2017

Kuring nambihan catetan anyar anu kahontal dina hiber pesawat kertas dina sababaraha taun ieu.

Catetan jarak jauh dikibaran

Jinis hiber séjén, di dieu rékorna 69 m kahontal ku pasangan. John Collins pembina kapal terbang sareng panulis rupa-rupa buku ngeunaan ngawangun pesawat terbang kertas sareng Joe Ayoob, anu ngaluncurkeunana, quaterback di AF2 (Arena Football 2), hayu urang bal maén bal Amérika.

Di dieu anjeun gaduh peluncuran.

https://www.youtube.com/watch?v=wedcZp07raE

Catetan waktos hiber

Ayer 4 Januari 2010, insinyur Jepang Takuto Toda, ngéléhkeun éta Catetan Guinness waktos hiber tina pesawat kertas.

Pesawatna parantos hiber detik 26,1 detik 29,2

Aya penerbangan pesawat anu langkung lami, sapertos rékor dunya 27,4 detik, tapi gunting sareng kasét dianggo ngadamel pesawat.

Janten ieu teh catetan dunya anyar anyar penerbangan pesawat kertas sareng bahan tradisional, ukur nganggo kertas.

pesawat kertas catetan catetan guiness

Sareng pidéo rékamanana. Hal anu paling pikaresepeun nyaéta kumaha peluncuran éta dilumangsungkeun, sabab anjeunna katingalina sapertos contortionist. Hiberna henteu kacatet pisan.

27,2

ps: //www.youtube.com/watch? v = RwaS7gkgaKM

29,2

Sabaraha lami anjeun ngapungkeun kertas glider anjeun?

Ngeunaan Takuro Toda

Dina omongan TED ieu anjeunna nyarioskeun kumaha anjeunna ngamimitian ngadamel kapal terbang kertas nalika anjeunna di rumah sakit tanpa tiasa ngalih sareng seueur deui hal anu pikaresepeun (terjemahan dina basa Inggris)

Fuentes:

Kumaha carana ngadamel pesawat catetan dunya

Upami anjeun hoyong ngalakukeun hiber pangpanjangna tina

5 koméntar ngeunaan «catetan Guinness Anyar ngeunaan waktos hiber tina pesawat kertas»

  1. Kuring parantos ngaaksés halaman ieu sababaraha waktos ka pengker, tapi henteu dugi ka ayeuna kuring ngajalajah éta kalayan langkung jéntré sareng anu saleresna nyaéta aranjeunna parantos pencét rasa kuring. Kuring gaduh karep khusus pikeun sagala rupa anu tilepan kertas sareng langlayangan.

    Hatur nuhun ka Nacho

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji