Korsi goyang "bebas tangan" dina 10 menit.

Kalayan sakeupeul potongan Kuring parantos ngempelkeun sakedik kanggo korsi goyang ngaguruh dirina sorangan.

Ieu pidéo kumaha jalanna.

Éta ngan ukur massa ékséntrik anu muterkeun napel dina suku tempat tidur gantung.

Sakali dirakit, kuring parantos mastikeun yén tempat tidur gantung sakedik, janten kuring milarian jisim anu langkung ageung atanapi anu tiasa ngimbangan langkung seueur.

Daptar bahan anu dianggo sapertos kieu:

Motor ku perédit. counterweight logam, L pikeun pangrojong motor, samberan panjang, kacang-kacangan, flensa, strip listrik, batré, kabel, saklar, pita perekat nyumput, pita bolu sisi dua sisi.

Mimiti, motorna dibereskeun sareng gearbox kana sudut pangrojong, ngamangpaatkeun liang benang anu dipibanda.

Aci teras dipasang dina sekrup nganggo sambungan strip listrik. Ieu leyuran anu saé pisan pikeun ngiluan dua poros nalika urang henteu peryogi révolusi anu luhur, atanapi yén poros sampurna dipuseurkeun.

Teras kasaimbangan logam dilebetkeun kana sekrup, nganggo dua flensa. Kacangan kedah dikonci sasarengan, supados henteu muter.

counterweight ditutupan ku pita.

Saklar, kabel sareng motor na dipasang, sareng ku cara nganggo pita perekat spongy sareng pasangan kabel sanésna deui diiket kana suku gantung anu mastikeun yén éta henteu keuna kana kasaimbangan nalika muter dimana waé.

Counterweight nyaéta silinder beusi padet, bagian tina hinge industri. Anjeun tiasa nganggo lambar logam kandel ngaco atanapi diamankeun ku kacang, kalayan beurat dina hiji tungtung.

Abdi naroskeun motor nganggo reducer tina halaman Cina anu biasa, biayana 7 euro, sareng aya anu béda rpm.

Bahan sésa biasa.

Sanaos motorna gaduh voltase nominal 12 V, dina ékspériménna tiasa dianggo kalayan 9 V. (dua aki 4.5 V dina séri). Mesinna ngan saukur ngalir laun.

[disorot] Tulisan ieu asalna ditulis ku Belmon pikeun Ikkaro [/ disorot]

9 koméntar ngeunaan "Korsi goyang" tangan gratis "dina 10 menit."

Ninggalkeun comment hiji