Kumaha cara ngadamel bal maénbal Piala Dunia 2018, 2014 sareng 2010

Kana paménta sobat kuring Edgardo ngaku dina facebook (a rengat tina boomerangs) Kuring ngantepkeun anjeun sababaraha pidéo sareng sakedik inpormasi ngeunaan kumaha bal soccer soccer dunya didamel.

Bola Piala Dunia Afrika Kidul pikeun Piala Dunia FIFA 2010, dingaranan Adidas jabulani. Didamel ku Adidas sareng dirarancang sareng dikembangkeun dina Universitas Loughborough, di Inggris. Kecap Jabulani hartosna dina Zulu: ngagungkeun

bal dunya 2018, 2014 sareng 2010

Bal diwangun ku 8 panél tilu diménsi anu kabeungkeut sacara termal, diwangun tina étiléna-vinil asétat (EVA) sareng poliuretan thermoplastic (TPU) pikeun nyieun bal anu buleud sampurna.

Baca on

Kumaha cara ngadamel amplas

Naha anjeun panasaran terang kumaha bahan sareng objék didamel? Tingali kana Kumaha carana ngalakukeunana

Dinten ieu kami nyangking kumaha cara ngadamel kertas pasir.

Gulungan kertas ageung dibungkus, sareng éta dilangkungan kana printer anu nyetak dina hiji sisikian sisikian gelas pasir éta, contona P80

Dina roller anu sanés, lem diterapkeun kana samping anu henteu dicitak. Pikeun mikat bijil (kristal) kana kertas anu ditempelkeun, éta dieusi listrik sareng narik aranjeunna janten seueur anu nyangkut dina lem.

Baca on

Kumaha bal ballball didamel

Ayer Otrebor diangkat kami dina forum patarosan ngeunaan kumaha cara ngadamel bola paintball buatan sendiri. Kami henteu acan ngarengsekeun patarosan anjeun tapi kami arepkeun tulisan ieu masihan anjeun sababaraha ideu sareng anjeun tiasa ngabagi ka kami

Kami parantos milari inpormasi, boh dina basa Spanyol atanapi Inggris, sareng anu leres nyaéta kami henteu mendakan solusi homemade. Bola ieu langkung kompleks tibatan nembongan na priori.

bal painball homemade

nu bal Éta didamel ku produk biodegradable sareng kadaharan, urang tiasa tuang éta sareng teu aya anu bakal kajadian ka urang.

Kapsul didamel tina gelatin sareng kombinasi produk pangan sanésna, rahasia. Pedalaman kalayan ngawarnaan tuangeun sareng poliétilén glikol, biasa dianggo pikeun sirop.

Baca on