Kumaha cara ngadamel balon hawa panas buatan bumi

Kami ngédit dumasar pamundut populér, sabab kuring henteu ngémutan ngeunaan éta. Sateuacan ngadamel balon ieu, perhatoskeun tiasa nyababkeun kahuruanUpami anjeun hoyong ékspérimén, anjeun tiasa ngabeungkeutkeun kana tali supados henteu pareum. Ogé émut pikeun ngumpulkeun sésa-sésa sareng henteu ngantepkeun aranjeunna ditilar

Dua video anu saé anu ngajelaskeun kumaha ngadamel balon hawa panas buatan bumi

Anu mimiti nyarios ka urang kumaha ngadamel balon hawa panas nganggo kertas cina

Dina kadua urang tiasa ningali kumaha cara ngadamel balon hawa panas tina kantong sampah.

https://www.youtube.com/watch?v=I0AMdoTxYTE

Ngarasakeun aranjeunna.

1 koméntar ngeunaan "Kumaha cara ngadamel balon hawa panas buatan bumi"

Ninggalkeun comment hiji