Kumaha cara ngadamel kantin tina waluh

Kusabab usum panas kamari kuring ngeringkeun hiji waluh (labu dipper) , muhun sigana éta labu dipper. Éta sami sareng waluh haji, tapi ku bentuk anu langkung manjang ieu.

Kumaha karajinan labu gayung waluh

Sareng waktuna parantos sumping pikeun ngalakukeun sababaraha hal ;-)

Kusabab kuring ngan ukur ngahemat 1 Abdi hoyong ngagunakeunana salaku hiji kantin mawa cai. Pangwangunanana saderhana pisan. Urang kedah kosongkeun sareng kerok.

Urang mimitian ku motong labu sahingga urang tiasa ngadamel kantin sareng kopina.

Kumaha cara ngadamel kantin tina waluh labu

Di jero urang gaduh sét mémbran spons sareng siki waluh yén urang bakal kedah nyandak.

Waluh Dipper Homemade Waluh

Pikeun ngosongkeun waluh urang mimitian ku ngikis jero sareng kawat anu rada ngagulung kanggo ngikis permukaan sadayana. Nalika urang henteu tiasa ngalakukeun langkung seueur nganggo kawat. Kami nempatkeun kerikil dina jero sareng urang ngocok deui kalayan energetis.

waluh kosong ku kerikil

Prosésna henteu rumit, tapi anjeun kedah sabar. Urang kedah ngalakukeun cukup. Kadang-kadang, nempatkeun kerikil sareng kosongkeun sareng upami anjeun resep anjeun tiasa misahkeun sareng nyimpen siki.

siki waluh labu

Pikeun béréskeun kami bakal ngalakukeun "scrub internal" ku kerikil sareng cai dugi ka ngantepkeun waluh ogé bersih sareng siap nyimpen cairan.

Tapi aya seueur anu sanés ngagunakeun pikeun waluh tiis ieu, sajaba rébuan karajinan, anu anjeun tiasa ngahiasna, janten siga ucing, sirah Pinokio ku irung ageung na atanapi naon waé anu tiasa dipikirkeun, langkung saé dijantenkeun wadah pikeun nyimpen cai, minyak, atanapi rempah di dapur.

Salaku tambahan, anu sendok sareng alat-alat dapur anu sanés.

parabot dapur sareng waluh

malah sababaraha sayang pikeun manuk, pikeun kurung, tapi khususna pikeun ker, nempatkeun di kebon urang. Kuring ngantunkeun anjeun conto ieu sanaos panginten sanés pang geulisna aya: S

sayang didamel sareng waluh

Sareng upami anjeun ti Spanyol sareng hoyong nampi siki waluh labu gratis

Tumuwuh waluh

tutuwuhan waluh

Mangrupikeun spésiés anu subur pisan, kalayan seueur ngahasilkeun sareng anu peryogi seueur cai. Pencét gambar dina galéri sareng anjeun bakal ningali kumaha anjeunna ngalir ngalangkungan pagar. Upami anjeun badé melak éta, milari tempat anu tiasa kusut sareng waluh ngagantung tanpa némpél kana taneuh. Upami henteu, aranjeunna sering patri sareng henteu deui geulis pikeun karajinan.

Upami anjeun resep tulisan ieu anjeun pasti bakal resep kana hiji ngeunaan kumaha cara ngadamel waluh halloween. Step by step sareng nyimpen bibit kanggo melak na engke :)

6 koméntar ngeunaan "Kumaha cara ngadamel kantin nganggo waluh"

  1. -Soal: Salaku tambahan pikeun nyimpen éta dina tempat anu garing sareng tiis, naha perlu dimandian dina sababaraha persiapan pikeun ngahindaran dékomposisi na?

    jawaban
    • Halo, kuring ti Chili ti daérah ñuble, iraha waé kuring tiasa ngadamel kantin waluh pikeun nyimpen anggur sareng sakali di jero waluh parantos dikucurkeun abdi tuang lebah lebur sareng tuang na bari di cairkeun, lilinna bergerak energetik pikeun nutupan éta di jero pikeun ngégél jero sareng gabus na anggur disimpen sareng anu dirampa

      jawaban

Ninggalkeun comment hiji