Kumaha cara ngadamel kartu Natal buatan sendiri

The Navidad !!!

Waktosna kanggo nyiapkeun proyek anu urang hoyong anggo dina sababaraha minggu. Sareng barang anu peryogi pisan nyaéta kartu natal pikeun kulawarga jeung babaturan.

Sareng teu aya anu langkung saé ngirim kartu natal homemade, buatan tangan ku kami sareng upami urang gaduh murangkalih di bumi, didamel ku bantosan anjeun.

Janten urang ngantepkeun pilihan kartu Natal, janten anjeun tiasa kéngingkeun ideu ;-)

Kartu Natal 3D

Pop-up, 3D sareng kartu saderhana

https://www.youtube.com/watch?v=KVRcSRk3stU

Kartu Pop up anu sanés (dina basa Inggris) tapi kuring resep pisan kana téhnikna

https://www.youtube.com/watch?v=U0KTFp4rTAg

Kami milari inpormasi pikeun nyiapkeun a kartu natal musik homemadeHayu urang tingali naha aya waktos kanggo nyebarkeunana sateuacan Natal :)

Ninggalkeun comment hiji