Kumaha cara ngaraoskeun Bapak Kentang

Hayu urang cobian karajinan saderhana anu bakal janten cocooan karesep barudak alit di bumi.

Éta mangrupikeun kentang Mr. kanggo témbok raksasa, didamel kalayan dirasasa.

Kami bakal ngagarap kertas anu dirasakeun ku velcro sareng lem. Saperti nalika ngagambar ageung pisan bentukna Kentang henteu cocog sareng urang, urang parantos ngalaksanakeun trik.

Kami parantos nyetak gambar Mr. Potato, kami nyandak kana mesin fotokopi sareng kami ngajantenkeun aranjeunna ngagedékeun dugi ka ukuran A1, masing-masing tiasa ngajantenkeun sakumaha gedéna.

Motong éta kami bakal ngagaduhan citakan anu sampurna. Gambar na henteu piksel, kertas saleresna katingali sapertos ieu kusabab éta parantos digedéan pisan, tapi kumargi urang ngan peryogi garis besar, urang bakal ngagaduhan masalah.

Sareng urang badé ngalakukeun sadaya potongan ku cara anu saderhana ieu, motong témplatna, tandana dina diras teras dipotong :)

Anjeun ningali 2 awak kusabab urang leres-leres ngadamel pasangan, Bapak sareng Ibu kentang. Janten, ngabongkar pembesaran kami dina kertas, kami ngaluarkeun sadaya aksésoris, topi, panon, gelas, poni, ...

Sareng hiji-hijina wates pikeun nyiptakeun asesoris anyar nyaéta imajinasi urang.
Jinis panon séjén.

Topi

Sareng sagala anu tiasa dipikirkeun :)
Kami henteu nyarios éta, tapi émut yén anjeun kedah nempatkeun sapotong velcro dina tonggong potongan, éta kaitkeun sareng unhooks pisan anu raos, janten éta bakal tiasa dianggo sampurna.
Pasang lalaki kentang buatan anjeun dina témbok sareng tingali kumaha barudak anjeun maén sareng lalaki kentang langkung ageung tibatan aranjeunna :)
Hiji tip anu terakhir nyaéta anjeun tiasa nempatkeun Tuan Kentang dina latar bodas anu dirasakan. Ku kituna, potongan-potongan anu dikaluarkeun tiasa tetep nyangkut kana "témbok" tanpa ngaganggu jalanna.

Ninggalkeun comment hiji