Kumaha cara ngadamel keuyeup kertas

Parantos lami ti saprak urang teu gaduh kagiatan Origami, janten dinten ieu urang bawa anjeun kumaha cara ngadamel keuyeup kertas. Kami utamina mendakan dua jinis modél keuyeup. Pilih anu anjeun paling resep. Kuring ngantunkeun sababaraha pidéo masing-masing

diropéa. Kuring geus robah video aslina anu kuring dipasang dina 2010. Aya loba deui video hadé kiwari, sarta aranjeunna pakait jeung tipena béda keuyeup kertas. Janten kuring parantos ngapdet tulisan sareng sababaraha anu kuring resep. Ngarasakeun aranjeunna

Tapi kuring ngingetan yén tingkat kagiatan ieu sedeng-luhur, janten ulah asa-asa ;-) Dina pidéo anjeun tiasa mendakan léngkah-léngkah lengkep pikeun modél na. Upami anjeun ngaco atanapi henteu gaduh léngkah anu jelas, anjeun tiasa ngeureunkeun pidéo na. Éta bantosan pisan.

Keuyeup lempeng kana suku

Jenis keuyeup ieu dicirian ku ngagaduhan awak sareng sirah sacara vertikal, didukung dina opat suku. Awak jejeg kana taneuh.

https://www.youtube.com/watch?v=2gobZC5uU7A

Tina jinis anu sami nyaéta dua mini-keuyeup ieu

https://www.youtube.com/watch?v=eoO5Wx3Ebcc

Me encantan

Keuyeup datar

Éta mangrupikeun jinis kadua tina yuyu anu urang tingali. Éta dibédakeun ku awakna sajajar sareng taneuh, sacara horisontal. Video ieu mangrupikeun tutorial pikeun ngadamel yuyu Origami

https://www.youtube.com/watch?v=vYgiEvRcsbM

Upami aya hiji hal anu kuring parantos sadar dina waktos ayeuna, éta nyaéta kertas warna khusus anu pantes dibeli. pikeun ningali langkung seueur hasil anu spektakuler sareng ogé pikeun nuturkeun tutorial anu hadé dina internét.

Skéma undak-usuk keuyeup

Di dieu kuring ngantepkeun dua léngkah paréntah hambalan kalayan tilepan inohong

Kumaha cara ngadamel keuyeup kertas alit
Desain ku Fumiaki Shingu
Kumaha cara ngadamel tilepan kertas atanapi yuyu yuswa

Upami anjeun langkung terang, tong ragu-ragu masihan koméntar sareng kami bakal ngalegaan latihan origami ieu.

Ninggalkeun comment hiji