Kumaha carana ngadamel roda hamster tina hard drive

Di dieu urang ngagaduhan jalan anu sanés pikeun ngamangpaatkeun hard drive lami, lakukeun sareng anjeunna kabayang pikeun hamster. Gagasan kabayang hamster "téhnologis" ieu nyaéta ngajantenkeun sepi jorokna supados sora hamster anu ngalir di jero henteu ngaganggu urang.

hamster ngajalankeun kabayang didamel nganggo hard disk

Upami anjeun hoyong mésér roda hamster jempé di toko piaraan anjeun anjeun bakal perhatoskeun yén aranjeunna lumayan mahal. Ku peretas ieu, anjeun bakal kéngingkeun hamster anjeun kalayan gancang cahaya tanpa nyaring.

Urang bakal peryogi hard disk, ti ​​mana urang kedah nimba aci motor.

aci hard drive lami pikeun roda hamster

Tingali kana 2 sekrup anu nonjol, anu anjeun kedah ngaleungitkeun pikeun misahkeun piring luhur tina poros.

Di sisi anu sanésna urang peryogi naon anu bakal janten roda sorangan Hamster, Struktur atanapi pigura na, pikeun ieu urang bade nyandak kaléng, sareng tÉta kedahna cekap ageung sabab upami henteu hamster urang moal hoyong ngaji.

tiasa pikeun kabayang hamster

Kami bakal motong éta ku gunting atanapi tang. Cara anu gampang pikeun nandaanana nyaéta ku ngagunakeun sababaraha buku salaku pangrojong, pikeun patlot kami. Basajan, gancang sareng épéktip pisan.

tandana tiasa kanggo motong

Kami motong sareng siap

struktur kabayang hamster

Pikeun masihan titik akhir urang bakal nutupan éta, supados hamster tiasa ngajalankeun ogé sareng henteu motong diri nganggo kaléng. Salian ti masihan sentuhan anu langkung elegan. Dina tutorial éta aranjeunna nganggo bérés busa, anu leres nyaéta anjeun kedah mikirkeun naon anu kedah ditempatkeun, supados tiasa higienis sareng gampang dibersihkeun.

Hamster cikiih sanes cologne sareng aranjeunna sanés sato anu paling bersih di dunya ogé ¬¬

kabayang dijejeran ku bahan busa

Ayeuna urang bakal teraskeun pasang gandeng sapertos anu dipidangkeun dina gambar. Émut, yén 2 sekrup dicabut sareng piring na nyaéta anu lebet dina jero roda sareng mesinna di luar

aci roda roda hamster

Gumantung kana kaléng, masalah tiasa timbul, anu lemah teuing sareng ngahasilkeun geter. Pikeun ngabenerkeun ieu sakabéh basa dikuatkeun ku sababaraha bahan anu langkung kaku. Idéalna, potong permukaan bunderan ukuran dasarna sareng lemkeun sasarengan. Dina bimbel aranjeunna parantos ngaco sareng naon anu aranjeunna antukna, nyiptakeun sapasang saraf ku kai balsa.

nyingkahan geteran roda

Sareng kami bakal siap-siap. Ayeuna sumping anu saé, pikeun 10.….

Kusabab urang gaduh konektor motor, urang tiasa nyambungkeun kabel sareng ngukur tegangan anu dihasilkeun ku mouse alit urang anu ngajalankeun sareng ieu, urang tiasa kéngingkeun kagancangan, tampilkeun dina tampilan, jst.

Hamster geeky, sareng gym khusus ;-)

sumber:

Hal-hal sanés anu tiasa urang lakukeun ku hard drive lami

 

 

2 koméntar ngeunaan "Kumaha cara ngadamel roda hamster nganggo hard drive"

  1. Ieu jalma anu hébat Kuring badé ngalakukeun éta pas kuring tiasa atanapi kéngingkeun hard drive anjeun tiasa nyerat kana email abdi yamilpompa@infomed.sld.cu Leres, punten, naha anjeun tiasa nyarios ka kuring tentang tampilan thankyouaaaaaaaaaaass

    jawaban
  2. Halo! Abdi resep halaman anjeun, kuring resep ngawangun hal-hal sacara manual sareng ideu anu anjeun pasihkeun pikeun kéngingkeun ku alat buatan rumah anu saé. Abdi hoyong teraskeun ningali publikasi anjeun sareng tetep kontak! Salam ti Caracas, Vénézuéla

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji