Kumaha cara ngadamel panutup nganggo karét EVA pikeun ngeusi batre telepon sélulér anjeun

Sababaraha kali iraha urang ngeusi batre Kami henteu terang dimana ngantepkeunana sareng kami tungtungna ngendogkeun kana taneuh, atanapi di luhur radiator, dina méja jauh tempat kabelna tetep ngagantung ku bahaya yén saha waé anu ngalangkungan bakal ngalungkeun ka urang.

Abdi badé ngadamel saderhana pisan bisi nyekel smartphone kana carjer sorangan sareng hilap kana masalah ieu.

Dukungan karét EVA atanapi tutup pikeun sélulér

Éta ogé tiasa dilakukeun ku wadah botol kosong, ngadamel sakedik sakedik, tapi hasilna langkung buruk.

Bahan pikeun karajinan

Gampang pisan ngalakukeunana sareng bahan na saderhana, urang ngan ukur peryogi sakedik Karét EVA yén urang bakal mendakan di mana waé toko «sadayana dina 100» sareng alat pikeun ngerjakeun busa EVA, pamotong, gunting, penguasa, pensil timbel sareng toples pikeun ngadamel kapang bunderan

Bahan pikeun ngadamel tutup ku karét EVA kanggo ngeusi batre Smartphone

Pikeun Nexus 4 kuring parantos motong salah sahiji busa atanapi karét EVA karét 60 cm panjangna 10 lega. Panjang teuing, tapi teras tiasa ditinggali ku ukuran anu dipikahoyong, janten langkung saé pisan tinggalkeunana panjang.

Kumaha cara ngadamel sampéan hapé nganggo karét EVA

Citakan pikeun telepon

Kami ngalipet karét EVA kana satengah sareng nempatkeun hapé nganggo carjer kanggo ningali dimana urang kedah ngadamel bunderan anu bakalan tiasa nahan dina carjer éta nyalira. Sareng kami ogé bakal nyirian kaleuwihan busa.

Pikeun nyirian ulah nyandak panyiri, éta engké nalika anjeun motong naon-naon anu pasti dicirian. anggo pensil ranjau anjeun bahkan henteu kedah nempatkeun ranjau, kantun ngalirkeun ujung logam bakal dicirian.

Sarung ditandaan pikeun motong

Tingali kumaha saé katingalina. Bunderan bakal dikosongkeun, majalah bakal diliwatan di jero, sareng kumargi kami parantos motong karét EVA anu panjang pisan sakumaha anu parantos kami sebatkeun, urang miceun kaleuleuwihanana.

Ogé pikeun ngajantenkeun langkung pikaresepeun urang ngurilingan juru. Anjeun tiasa nganggo toples, stopper, sareng anu sanés anu anjeun biasa pikeun nandaan bunderan.

Kumaha cara damel busa atanapi karét eva

EVA diteukteuk pisan ku cutter. Pikeun ngosongkeun bunderan ngadamel palang ka jero teras lebetkeun gunting

Kumaha cara motong karét EVA

Di dieu urang tiasa ningali sababaraha detil tina prosés manufaktur, éta saéstuna mangrupikeun karajinan anu saderhana pisan anu kapaké pisan.

Upami anjeun ngantep héndsét nyalira, teu aya masalah, éta moal pernah murag, upami anjeun ngagaduhan murangkalih alit di bumi atanapi piaraan, panginten pikaresepeun pikeun nambihan tindakan kaamanan. Janten urang parantos motong 2 deui strip sapertos anu urang tingali dina gambar sareng kami parantos nempel dina hiji tungtung, di ujung anu sanésna aya velcro supados tiasa muka sareng nutup kalayan gampang sareng tiasa nyimpen tutupna bari henteu nganggo ampir rohangan.

Panutupanana tutup Velcro

Upami anjeun henteu kantos ditempelkeun karét EvaAnjeun bakal ningali yén éta sanés hal anu sepele, henteu sadayana jalan, contona, lem bodas sareng "superglues" anu murah, cyanoacrylates henteu tetep ogé. Kuring parantos nempelkeun Buntut kontak sareng beungkeutna lumayan kuat. Kuring ogé parantos maca yén lem sareng satengah tina kahirupan cairanana, tiasa dianggo saé pisan, tapi kuring parantos ngawartosan yén kuring henteu acan nyobian.

Kuring ngadorong anjeun pikeun nyobaan rupa-rupa pikeun panutup, upami anjeun ngalakukeun éta kirimkeun poto ka kami :)

2 koméntar ngeunaan "Kumaha cara ngadamel tutup nganggo karét EVA kanggo ngeusi batre telepon sélulér anjeun"

  1. Tulisan anu saé pisan, kuring sok gaduh hapé sareng 3DS ngagolér dina méja nalika kuring ngamuat. Anjeun tiasa ngadamel jinis gantungan atanapi gantungan anu sami sareng anu dianggo pikeun jas tapi kanggo telepon sélulér, konsol sareng tablet bahkan anu nganggo ieu. Éta bakal gaduh strip jero anu carjerna disambungkeun sareng kabelna kaluarna cekap pikeun nempatkeun alat anu dimaksud. Teras anjeun nempatkeun kantong sapertos kieu atanapi anu sami supados henteu awon sareng éta waé. Kuring malah lakonan hal anu sami sareng nempatkeun poto XD.

    jawaban
  2. Trik saderhana ieu ngajantenkeun kahirupan langkung saé. Alhamdulillah sareng anjeun pikeun halaman sareng kreativitas anjeun. Anjeun sarakah. Hatur nuhun kana pangageungna

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji