Katapel cocooan

buruan kaulinan barudak

Hayu urang tingali kumaha ngalakukeun ieu saderhana bubu barudak didamel nganggo baju baju sareng és krim. Éta ditujukeun pikeun murangkalih. Pikeun nyéépkeun waktos sareng aranjeunna ngawangun éta teras maén ngaluncurkeun sababaraha jinis proyektil.

Kami bakal nyandak kasempetan pikeun ngajelaskeun konsép anu béda sareng data ngeunaan katapel dina sajarah sareng perang gumantung kana umur budakna.

Baca on

Solokan pikeun kapsul kopi

Solokan homemade kanggo polong kopi

Abdi badé ngajarkeun anjeun pikeun ngalakukeun solokan anu saderhana tapi efektif pisan pikeun kapsul kopi. Éta saderhana pisan anu kuring naroskeun naha ngalakukeun tutorial atanapi henteu, sabab sanés undak-usukna, éta mangrupikeun hiji lengkah. Tapi kuring resep ieu solusi sadidinten anu tiasa dilakukeun saha waé sareng objék sapopoé.

Tapi anu jelas nyaéta yén saha waé anu ngagaduhan pembuat kopi kapsul, dina kasus kuring Dolce Gusto, henteu tiasa miceun kapsul ku sababaraha alesan. Kusabab urang ngotoran sareng kusabab éta ngosongkeun sakedik-sakedik sareng sampah na nitis ti anjeun.

Upami anjeun pupuk kopi anjeun tiasa resep kana 2 tulisan ieu ngeunaan cara ngadamel roasters kopi

Baca on

Trik sareng peretasan pikeun moto

Abdi mendakan diri a Video trik fotografi Cooph sareng narik benang kuring tungtungna ngalanggan saluran Youtube anjeun sareng kagum kana kasederhanaan trik anu dianggo sareng hasil anu didamelna.

Peretasan fotografi peretas sareng peretas

Naon anu ngajarkeun urang pikeun kéngingkeun épék endah wani nyobian hal-hal anyar sareng seueur imajinasi. Sanaos tangtosna, dina tungtungna kuring ngabayangkeun yén hasil anu diala dina nerapkeun trik anu sami anu dianggo ku propésional sareng amatir badé janten teu damang. Kuring anggap ieu bakal masihan daptar «diharepkeun / kanyataan» anu urang resep tingali pisan

Sareng urang nyandak kasempetan pikeun kelompok sadayana Tutorial DIY dina bagian anu sami sareng 4 tulisan tina DIY Fotografi, tapi urang parantos gaduh sababaraha trik deui dina daptar.

Baca on

Kumaha carana ngadamel dehumidifier homemade

Homemade saderhana, tanpa éléktronika atanapi mékanisme. Hayu urang laksanakeun dehumidifier pikeun néwak Uap tina lomari, kamar atanapi dimana urang dipikahoyong.

Kumaha carana ngadamel dehumidifier homemade

Urang tiasa nyarios ngeunaan 2 jinis dehumidifier:

  • Desiccants anu ngagunakeun silica gel
  • Kalayan kompresor sareng kondensor

Desiccant dehumidifier

Kami nyarioskeun metoda pikeun kalembaban alit, idéal pikeun pacilingan sareng ruang tertutup.

Éta sanés ubar anu pasti, éta ngan saukur ngabantosan urang pikeun ngagaduhan lingkungan anu langkung garing.

Pikeun rohangan leutik, dina wadah

Kuring henteu weruh naha anjeun terang éta, tapi toko pakakas sareng toko high-end ngajual kotak plastik anu nyerep kalembaban.

Baca on

Kumaha cara ngadamel mug bir Viking anjeun nyalira

Naha anjeun cervercero? Nya, ieu moal tiasa leungit di bumi anjeun. Sareng upami henteu, éta kado idéal, didamel ku panangan anjeun nyalira ... Hayu urang tingali kumaha ngadamel cangkir bir Viking.

"Viking" mangrupikeun tutorial anu kuring nyatakeun yén kuring henteu acan verifikasi yén Vikings ngalakukeun éta sapertos kitu. Tapi kami nyandak lisénsi kusabab éta DIY anu saé pisan saé tina Instructables.

Kumaha cara ngadamel mug bir Viking buatan sendiri

Kendi didamel tina log kai sareng alat dasar, kampak sareng péso. Kayu anu dipilihna parantos langkung tiheula. Nalika milih kai, penting pikeun ngémutan sisikian sareng sisikian tina kai. Sangkan éta sanés kai knotty, tapi lumayan rupa sareng nganggo urat paralel, anu bakal ngajantenkeun motong langkung gampil.

Baca on

Kumaha cara ngusap orok

Upami anjeun sepuh anjeun bakal nganggo ngusapan orok sareng éta mangrupikeun salah sahiji hal anu ti saprak tés anjeun terang yén anjeun bakal teras-terasan nganggo éta salamina. Kumaha cara ngusap orok buatan sendiri

Kuring mawa tutorial ngeunaan kumaha cara ngusap baseuh, yén urang tiasa nganggo saé sareng orok atanapi kanggo panggunaan rumah tangga. DIY tina «caserotes».

Tisu anu kami kéngingkeun murah pisan, sanaos hésé pikeun ngagentos komérsial ku ieu, leres upami anjeun parantos béak sareng toko-toko ditutup atanapi anjeun parantos indit-inditan atanapi orok anjeun ngagaduhan nanaon tina teu sabar kana bahan kimia anu aya dina tisu komersial, teras tutorial ieu tiasa dianggo pikeun anjeun.

Baca on

Kumaha cara ngadigitalkeun buku

Urang tingali kumaha cara ngadigitalkeun buku ku cara anu gancang pisan sareng buatan imah.

Digitizing buku sok diwangun ku 2 bagian, anu munggaran dimana anjeun kéngingkeun gambar téks sareng anu kadua dimana gambar ieu dirawat kalayan OCR, un Parangkat lunak Pangenal Karak Optik

Digitize buku kana ebooks

Sacara tradisional, buku di-scan tina halaman ka halaman, ieu mangrupikeun prosés anu lambat pisan anu rumit kusabab tulang tonggong buku, anu melengkung halaman-halamanna teras OCR henteu mikawanoh kecap-kecapna kalayan saé. ntat yén seueur jalma ngabubarkeun aranjeunna pikeun mempermudah prosés scanning.

Baca on

Kumaha carana ngadamel kubus 2 × 2 Rubik nganggo dadu

Aranjeunna naros ka kuring ku mail kanggo ngawangun kubus Rubik pikeun kelas barudak umur 10-11 taun.

Nalika kuring milari solusi anu pantes pikeun aranjeunna, kuring ngantepkeun ieu cKumaha cara ngadamel kubus magnetik 2 × 2 Rubik nganggo dadu.

2x2 kubik magnetik buatan urang

Hanjakalna aranjeunna henteu patut sabab mahal teuing pikeun jalan kaluarna, sareng kedah nganggo alat anu henteu pas pikeun umur na, tapi panginten éta tiasa dianggo pikeun anjeun.

Pikeun anjeun anu parantos lami nuturkeun blog, a kubus rubik magnét mirip tapi 3 × 3

Sapertos dina hal ieu ngan ukur 8 dadu, urang henteu ngagaduhan anu sentral anu tiasa urang anggo salaku pangsi pikeun anu sanésna, janten anu kami lakukeun nyaéta ngenalkeun bal waja anu bakal janten gabungan bola pikeun ngartikeun gerakan. tina dadu.

Baca on

Kumaha cara ngadamel bubu reungit

Mangsa usum panas sareng reungit teu masihan urang istirahat. Urang tingali kumaha ngadamel bubu reungit buatan imah saderhana pisan didamelna sareng murah pisan ku botol plastik sareng umpan dumasar CO2

Bungkus botol plastik ku pita listrik

ogé, ieu percobaan. Bener nya éta kamari kuring nipu sareng kuring moal marios hasilna dugi ka Minggu kusabab kuring henteu terang naha éta hasil atanapi henteu. Janten tetep tengetan yén kuring bakal ngarobih entri kalayan hasil anu kuring peroleh.

Bubu sakuduna dituju dumasar kana reungit katarik ku CO2 anu urang pasihkeunMaka, ku campuran gula beureum dicaurkeun dina cai sareng ragi, dihasilkeun jumlah CO2 anu langkung ageung, anu ngajantenkeun langkung pikaresepeun. 

Baca on

Kumaha nyandak poto makro nganggo héndsét sareng gelas pembesar

Kuring ninggalkeun anjeun mini-hack pikeun nyandak poto makro nganggo hapé. Éta konyol sareng anjeun tiasa ningali sababaraha buktos ku Nexus 4 jeung Samsung Galaxy S2

Candak poto makro nganggo telepon sélulér sareng gelas pembesar

Sakumaha anjeun tiasa tingali, anjeun ngan ukur kedah nyepeng gelas ngagedekeun ku pita elastis. Kuring parantos nyandak salah sahiji 30 kanaékan anu aranjeunna jual di toko-toko Cina saur kuring sapasang euro

Pikeun ngalakukeun tés, éta Samsung Galaxy S2 Kuring parantos nempatkeunana dina modeu makro sareng Nexus 4 nyaéta ku pokus otomatis.

Baca on