Kumaha katalog perpustakaan buku kuring

Kuring parantos milarian cara pikeun katalog, ngatur sareng ngatur perpustakaan kulawarga .. Ayeuna kuring nyarioskeun perpustakaan fisik, kuring henteu terang naha kuring nyampur ebooks di dieu, tapi sigana kuring bakal neraskeun sareng Caliber pikeun éta .

Kuring gaduh sababaraha buku, kuring henteu terang sabaraha, salian ti majalah, buku téhnis sareng dukungan sanésna. Sadaya ieu disarengan ku pamajikan sareng putri kuring sareng ngajantenkeun kami ngagaduhan perpustakaan kulawarga anu pikaresepeun.

Tapi éta henteu teratur. Kami henteu ngagaduhan catetan buku-buku, ogé kami henteu terang dimana rak atanapi kamarna dimana sareng seueur kasus ieu matak pikasieuneun, sabab hanjakalna urang henteu tiasa ningali éta sadayana sareng seueur anu aya dina lomari atanapi dina jajaran kadua rak.

Abdi parantos hoyong beberesih lami sareng mendakan sababaraha metodeu anu tiasa gancang sareng épéktip.

Ati-ati, kuring henteu nyarioskeun digitalisasi, pikeun éta kuring gaduh artikel kumaha cara ngadigitalkeun buku. Di dieu urang ngobrol ngeunaan gaduh software pikeun ngatur perpustakaan urang.

sarat

Ieu anu kuring peryogikeun sareng dumasar kana pilihan anu kuring pilih.

  1. Éta kedah ngijinkeun nambihan buku ku nyeken barkod pikeun nyepetkeun sadaya operasi.
  2. Éta kedah ngijinkeun kuring pikeun ngekspor perpustakaan ka CSV sareng ngimpor file
  3. Naon anu ngamungkinkeun pikeun ngadaptar salian ti data umum (Judul, jst.) Catetan dina opini, sareng nyiptakeun kategori sareng labél anu béda.
  4. Éta kedah gratis sareng upami éta tiasa Open Source atanapi perangkat lunak gratis, langkung saé.

Métode

Milarian Internét, kuring mendakan seueur perangkat lunak khusus pikeun katalog perpustakaan "bumi". Abdi henteu nyarioskeun perkawis perpustakaan kota.

Kuring parantos miceun kaseueuran aranjeunna pikeun henteu nyumponan salah sahiji sarat.

Tina sadaya aplikasi mobile anu aya sareng seueur. Abdi nyarankeun Katalog Buku anu bakal kami bahas ayeuna. Memang leres ampir sadayana sami, tapi Katalog Buku mangrupikeun parangkat lunak Gratis sareng urang tiasa ningali sareng ngarobih kode na, janten pikeun kuring éta mangrupikeun pilihan anu saé, bahkan di luhur Perpustakaan Kuring, aplikasi anu parantos diunduh langkung ti 1M tina kali.

Saatos seueur panilitian sareng miceun, kuring badé neraskeun Catalog Buku. Éta sanés pilihan anu paling pikaresepeun tapi éta mangrupikeun pilihan anu paling cocog sareng anu kuring peryogikeun.

Ngatur Perpustakaan nganggo Katalog Buku

Éta ngan ukur aplikasi mobile. Tapi salah sahiji anu pang lengkepna anu kuring tingali. Sanaos sacara visual sanés anu paling kuring resep, nyatana éta perangkat lunak gratis masihan kuring katenangan yén proyék éta tiasa dilanjutkeun.

Ieu bisa diundeur ti

Éta ngamungkinkeun ékspor CSV ku naon kuring terang kuring tiasa gaduh cadangan sareng henteu kaleungitan data kuring sareng ogé hijrah ka GoodReads sareng / atanapi LibraryThings (sanaos kuring henteu nganggo pilihan ieu)

Sakumaha anu kuring sebatkeun, anjeun tiasa nambihan buku ku nyeken barkod. Anjeun kedah masang salah sahiji aplikasi anu nunjukkeun ieu, bisi kuring kuring parantos nganggo Barcode Scanner.

Katalog Buku tiasa ngonpigurasi pisan sareng kuring resep pisan pilihan pikeun nangtoskeun lokasi fisik buku-buku, saha anjeun nginjeumkeun buku, ngahasilkeun pustaka anu béda, salian ti nambihan katégori sareng labél, harga beuli, jst.

Kuring ngantunkeun galéri gambar nganggo gambar layar pikeun masihan anjeun ideu ngeunaan naon rupana sareng naon anu anjeun tiasa laksanakeun.

Kalayan pilihan ieu anjeun ngan ukur ngagaduhan perpustakaan dina hapé. Kuring parantos ngamimitian ngadaptarkeun éta, sabab éta saé pisan pikeun kuring pikeun tiasa nyeken barkod ku smartphone kuring. Nalika kuring gaduh sadayana, kuring bakal mariksa naon anu kuring lakukeun.

Pilihan séjén

Kuring ngantunkeun langkung seueur alternatif anu ku kuring dipiceun tapi tetep dipikaresep ku anjeun.

alus berbunyi

Nalika nyiapkeun entri Good Reads parantos mutuskeun pikeun ngawatesan api na, sahingga aplikasi pihak katilu moal tiasa marios katalog buku, ieu nyababkeun katalog seueur aplikasi anu dumasar kana pamilarianna dina Good Reads ambruk.

GoodReads mangrupikeun jaringan sosial pangageungna sareng terkenal pikeun pamiarsa di luar sana. Éta milik Amazon. Urang tiasa aksés ngalangkungan wéb atanapi nganggo Aplikasi. Aplikasi ngamungkinkeun urang pikeun nyeken barkod atanapi nutupan sareng lebet ISBN pikeun milarian buku kami.

Éta jalan dumasar kana tag, janten upami kuring hoyong ngadamel 2 perpustakaan pikeun misahkeun, contona, buku ti putri sareng dulur kuring, éta dumasar kana tag

Kuring gaduh parasaan campuran sareng pamanggih unggah perpustakaan kuring ka jaringan sosial sareng khususna anu ieu milik Amazon sareng kuring terang kumaha éta bakal nganggo data éta.

Hal Perpustakaan

Éta mangrupikeun pilihan anu mirip pisan sareng GoodReads. Akses ngalangkungan wéb atanapi ku App. Mangpaat sareng kakuranganana sami sareng GoodReads, hiji-hijina hal anu aya di Librarythings aya langkung seueur jalma anu kuring terang janten bagian sosialna leungit upami ieu anu urang pilari.

Perpustakaan Kuring

Mangrupikeun aplikasi smartphone anu sami sareng Book Catalog. Diunduh ku langkung ti 1 jalma. Éta langkung saé na langkung seueur pilihan, tapi, tapi

Upami anjeun terang salah sahiji pilihan anu saé sanés punten tinggalkeun koméntar.

Ninggalkeun comment hiji