Kumaha cara ngadamel gél tiis anu panas

Anjeun olahraga? Ulah? Nya, kuring yakin anjeun terang saha waé anu ngalaksanakeunana sareng anu sumping pinuh ku péso, seueur teuing, sareng anu sanésna sareng aranjeunna nyarios yén olahraga saé ;-)

Dinten anu sanés saatos sési latihan anu panjang, kuring balik ka imah sareng tuur kuring sareng hal anu biasa dilakukeun nyaéta és. Di imah kuring gaduh kantong 3M gél panas sareng tiis Tapi naha mésér hiji nalika anjeun tiasa ngalakukeun éta?

gél panas tiis 3m

Aya leyuran bumi tradisional anu nganggo kantong kacang polong beku atanapi béas kanggo nerapkeun tiis. Sanaos mangrupikeun ukuran samentawis, aranjeunna ngagaduhan karugian anu teu tiasa dianggo deui sareng aranjeunna henteu ngalayanan kami pikeun nerapkeun panas.

Kumaha cara ngadamel bungkus gel panas anu tiis

Upami anjeun badé ngalaksanakeunana di bumi, sababaraha tip.

  • Anggo dua kantong. Upami anu pangpayunna kaluar atanapi ngarecah anu kadua bakal nyegah tina noda éta sareng kaleungitan sadayana. Sareng ngadamel caket anu langkung saé tibatan milik kuring. Coba kantong kedap udara sareng lemkeun ku superglue ;-)
  • Nalika nempatkeun kana bagian awak, tutup ku kaén, ulah langsung diterapkeun kana kulit, anu tiasa nganyenyeri anjeun. Ieu ogé lumaku pikeun bungkus gél komérsial.
  • Upami tibatan tiis anjeun hoyong nerapkeun panas, anjeun kedah nyimpen kantong anjeun kana cai panas sareng ngantosan éta nyerep panas.

Kami angkat ka mess anu saderhana pisan.

Urang ngan ukur butuh kantong, alkohol sareng cai. Abdi parantos anggo Alkohol kaduruk anu jauh langkung mirah tibatan apoték.

bahan pikeun nyieun gél panas sareng tiis

Operasiana saderhana pisan, alkohol henteu katirisan sareng gumantung kana campuran éta bakal ngamungkinkeun pembekuan parsial tina cai, tapi pikeun ieu urang kedah ningali perséntase idéal tina campuran.

kumaha ngadamel gel panas tiis

Kami parantos ngalaksanakeun 3 tés.

Tés 1 (2 bagian cai kana 1 alkohol)

Éta dilebetkeun kana kantong, éta tiasa dicampur ogé, urang nyandak seueur hawa sabisa sareng nutupna. Ti dieu langsung ka beku, dina -18ºC

Tungtungna aya hiji leyuran pinuh cair Sanaos tiasa dianggo sabab tiris pisan, henteu sapertos anu urang pilari.

nyampur gél homemade panas tiis

Tés 2 (3 bagian cai kana 1 alkohol)

Henteu diragukeun anu pangsaéna, sanaos urang kedah nyobian langkung proporsi pikeun nyaring campuran sareng nyampurnakeun.

kumaha carana ngadamel gél panas tiis buatan bumi

Tina tilu tés, sakumaha anu kuring parantos sebatkeun, ieu anu pangsaénana jauh, cai sabagian beku tapi henteu kompak sapinuhna.

gaul és sareng alkohol sabagian beku

Sanaos kuring kedah nyarios yén téksturna henteu persis sami sareng gél anu aranjeunna jual tapi katingalina sapertos slushie, tapi naon anu urang hoyong anggo éta hebat pisan.

gél homemade

Anu dina gambar na tiis pisan ;-)

Nguji 3 (3 bagian cai kana 1 mesin cuci piring)

Dina koméntar dina halaman dina basa Inggris anu kuring leungit sareng henteu mendakan, aranjeunna nyarios yén gél anu saé ogé didamel nganggo mesin cuci piring. Janten urang parantos tés.

Hasilna goréng, blok és lengkep beku.

gél panas tiis kalayan mesin cuci piring

Upami aya anu ngagaduhan pangalaman urang bakal senang ngadangukeunana.

18 koméntar ngeunaan "Kumaha carana ngadamel gel panas tiis"

  1. Solusi saderhana sareng gampang anu urang sadayana badé di bumi nyaéta nyobaan nyampur alkohol apoték sareng gelatin nétral, janten jisim gelatin tetep, tanpa prasangka ka saluz, bahkan upami kantong kaamananna rusak.

    jawaban
  2. Héi sadayana, kuring ngagaduhan IDEOT tapi anu kuring henteu terang upami éta tiasa kahontal ... nyaéta ningali naha Silicones anu dianggo pikeun implan payudara tiasa dibekukan ... éta bakal cocog pikeun diterapkeun dina pukulan.

    jawaban
  3. Halo Nacho.

    Kuring ngarti yén campuran mesin cuci piring sanés ku cai, tapi nganggo alkohol.
    2/3 tina mesin cuci piring sareng sésana alkohol ... ok.
    cai beku, éta sababna alkohol dipaké pikeun nyegah sadaya cai tina katirisan sareng ogé mesin cuci piring.
    salam.

    jawaban
  4. Wilujeng wengi, punten, kuring aya patarosan, kantong komérsial anu anjeun mésér di apoték biru sareng bodas, upami palastik ieu rusak. éta ngabahayakeun? kanggo urang? naha éta nyababkeun cilaka?
    naon anu didamelna?

    jawaban
  5. Kuring parantos nyiapkeunana sareng:
    Bagian tina alkohol
    Bagian tina cai
    Dua bagian krim rambut
    Ieu cocog pikeun kuring sampurna

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji