Kumaha carana ngadamel Star Wars salju

Natal ieu bakal béda, kuring jelas pisan. The hiasan natal bumi dijalankeun dina akun abdi. Sareng kuring parantos mendakan ieu luar biasa Star Wars Snowflake Stensil

Kepingan salju kertas Darth Vader pikeun Natal ieu

Anjeun resep éta, leres? Naha anjeun ngabayangkeun sakabeh bumi anjeun pinuh ku serpihan kertas? Dina tautan ieu anjeun gaduh 19 inohong anu béda anu aya hubunganana sareng dunya Star Wars. Abdi henteu tiasa ngabayangkeun langkung saé Hiasan Natal. Aya 10 modél anu tiasa diunduh haratis, tapi upami anjeun hoyong sadayana bungkus anjeun kedah masihan sumbangan ka pangarangna

Kertas badai kertas pikeun Natal ieu

Kumaha cara ngadamel serpihan

  • Nyitak témplat,
  • Melu kertas
  • keureut
  • tampilan :-)

Éta sigana saderhana, sanaos bagian motongna teu sagampang sigana sabab aya seueur liang pikeun kosong di jero inohong. Janten salian gunting anu saé, kéngingkeun pemotong seukeut pikeun sadaya bagian ieu sareng panangan diri ku kasabaran.

Ékspérimén sakedik sareng tong teras nyetak dina latar bodas. Upami anjeun ngadamel témplat nganggo kertas Origami anjeun tiasa nganggo tékstur, tésélasi atanapi nyitak anjeun tiasa kéngingkeun flakes bertema anu saé pisan.


Nalungtik sakedik deui kami mendakan karya seni Star Wars anu asli didamel salaku kepingan salju kertas

Kepingan salju Yoda, perang bintang

Pitunjukna, upami anjeun hoyong ningali éta ngalaksanakeunana, tong sono pidéo ieu.

sareng ogé sababaraha pitunjuk saderhana.

Kami parantos nyarioskeun.

  • DIY Star Wars Sonowflakes
  • Star Wars Snowflakes ku Anthony Herrera Designs

Upami anjeun hoyong langkung hiasan pikeun Natal di bumi anjeun, tingali kumaha cara ngadamel salju buatan sareng ogé tulisan tina bola salju buatan sendiri. Éta cocog pikeun anjeun ogé ;-)

Kertas Milénium Falcon Origami

Sakumaha sigana yén dinten anu sanés anjeun resep kana tulisan ngeunaan pangwangunan X-Wing. Urang angkat dinten ayeuna pangwangunan Millenium Falcon atanapi Millennium Falcon. Janten penggemar ti Perang bentang) anjeun tiasa ngadamel cocooan nyalira.

Falcon milénium kertas

Garis tina léngkah pangwangunan

Origami milénium falcon perang bintang

Sareng pidéo dimana anjeun tiasa jelas ningali kumaha cara ngawangunna.

https://www.youtube.com/watch?v=TZfXX7AViyk

Kami ogé ngantunkeun tautan anu luar biasa pikaresepeun, éta ngeunaan Perang béntang Origami, dimana urang mendakan skéma sajumlah ageung karakter sareng objék dina saga pikeun dijantenkeun dina kertas.

Kuring parantos ngantepkeun seueur inpormasi sareng seueur sumber anu aya hubunganana sareng Star Wars Saga, Origami atanapi Origami sareng sababaraha némpél tina Natal.

Upami anjeun terang langkung seueur sumberdaya, tong ragu tinggalkeun koméntar supados urang sadayana terang aranjeunna sareng tiasa ngumpulkeunana.

Ninggalkeun comment hiji