lada habañero

Éta mangrupikeun rupa-rupa Capsicum chinense.

Dina habaneros ogé aya sajumlah ageung jinis

Sikina sareng pengecambahan

Sikina cabé sareng cabé tiasa lami-lami berkecambah, langkung-langkung upami suhuna henteu cekap, tapi upami urang nempatkeun di luhur 30 darajat urang bakalan berkecambah antara 7 sareng 14 dinten, siki berkecambah sareng cotyledon muncul .

Ngokolakeun cabé Habanero di Spanyol

Cabé habanero beureum, klasik lada

Tina budidaya dugi ka panén, langkung ti 3 bulan kalangkung (antara 90 sareng 100 dinten), janten di Spanyol pikaresepeun pikeun ngamimitian melakna dina Januari di jero rohangan kalayan dibantuan ku simbut pemanasan.

Sakali pepelakan lahir, upami éta henteu sinar panonpoé langsung, mungkin aranjeunna janten diduruk, nyaéta batang na nangtung sacara vertikal pikeun milari cahaya sareng tungtungna paeh. Upami anjeun gaduh sinar panonpoé, tumuhna gagangna lirén sareng hiji atanapi dua minggu pasangan kahiji daun sajati mimiti némbongan.

Mangrupikeun taun munggaran (2018) anu kuring nyobian tumuh tina siki. Kuring parantos ngamimitian usum telat pisan. Sanaos kitu, kuring maca seueur hal ngeunaan budidaya sareng sababaraha anu kontradiktif.

Jenis taneuh.

Aranjeunna cinta panonpoé.

Aranjeunna nyarankeun pupuk kalayan seueur kalium sareng sakedik nitrogén.

Habaneros ngagaduhan nilai antara 100.000 sareng 300.000 unit dina Skala Skoville (SHU)

Habanero cabe nyandak warna

Tingali pruning dina 2 sareng 3 dahan

Di dieu anjeun tiasa ningali poto tina bibit Coklat Habaneros

Daptar cabé habanero

putera

Babandingan ukuran tangan habanero

Coklat Habanero

Dianggap ku seueur salaku anu pangsaéna pikeun dikonsumsi kusabab aroma na.

Ieu pengecambahan. Kalayan dua cotyledons anu tanggel waler pikeun ngadamel fotosintésis munggaran pepelakan teras urang tiasa ningali kumaha daun aslina kaluar.

Pupuk nitrogén diterapkeun nalika tumuh. Kalayan kecap séjén, pupuk anu komposisi na ngagaduhan nitrogén salaku unsur utami. Teras, dina tahap kembang sareng bubuahan, anjeun ngarobih pupuk pikeun hiji kalayan babandingan Kalium sareng fosfor anu berehan. Nalika kaseueuran buah na ukuranana maksimum, anjeun kedah ngagantungkeun pupuk pikeun asak anu saé.

Panén sareng catetan ékspérimén

satengah asak habanero

2018

Abdi mésér habanero cabé cikal dina ebay. Amplop dilabélan Capsicum Chinense tapi kuring kéngingkeun jinisna cabé atanapi cabé ageung.

2019

habanero cabé masih héjo

Kuring mésér 2 pepelakan habanero dina pabinihan (Oasis) bushes anu parantos dikembangkeun sacara hadé, utamina anu parantos nunjukkeun puncak kembang. Kuring mindahkeun ka pot anu langkung ageung sareng campuran campuran campuran 50% anu kuring gaduh sareng cacing cacing

Dina rungkun pangbadagna kuring nyokot 21 habanero dina XXX leutik

Dina pepelakan kelas habanero munculna warna dina daun luhur, tingali gambar. Sigana beusi kirang. Kusabab kuring badé angkat-angkatan sareng kuring teu kedah ngémutanana, kuring nyandak naséhat sareng nyorong paku anu ageung pisan karat kana taneuh. Kuring henteu yakin ieu bakal jalan.

tutuwuhan habanero kalayan panyakit, katingalina sapertos klorosis beusi

Ninggalkeun comment hiji