Naon LEGO naekeun

Naon lego boost guide lengkep

LEGO Boost mangrupikeun kit ngamimitian robotics pikeun murangkalih dumasarkeun kana potongan LEGO.. Éta cocog sareng LEGO tradisional sareng Techno, janten anjeun tiasa nganggo sadaya potongan anjeun dina majelis kahareup.

Natal ieu Three Wise Men masihan putri abdi 8 taun naekeun LEGO® Boost. Kaleresan kuring ningali anjeunna sakedik mimiti. Kuring henteu hoyong ngenalkeun putri kuring kana masalah anu rumit, tapi anjeunna parantos lami nyungkeun hal éta sareng kanyataanna nyaéta pangalaman éta saé pisan.

Disarankeun pikeun barudak umur 7 dugi 12 taun. Upami murangkalih anjeun biasa maénkeun sareng LEGO, majelis moal ngahasilkeun masalah. Sareng anjeun bakal ningali yén antara indikasi aplikasi sareng sababaraha penjelasan ti anjeun, aranjeunna bakal langsung diajar nganggo program blok.

Harga na sakitar € 150 anjeun tiasa mésér dieu.

naon

kit robotics pikeun budak LEGO Boost

Éta dumasar kana 3 bata atanapi potongan utama:

  • Hub anu ngandung Bluetooth sareng hub sareng 2 motor.
  • Motor éksternal kadua
  • lajeng warna jeung sensor jarak.

Majelis anu aya dina petunjukna dilakukeun sakitar tilu potongan ieu. Tapi ieu mangrupikeun anu utama sabab aranjeunna mangrupikeun kakuatan panggerak. Salah sahiji anu sanésna tiasa digentos, tapi bagian-bagian aktif ieu diperyogikeun.

Lamun meuli eta, manggihan sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan anjeunna Pindahkeun hub

5 umpi

5 rakitan anu dipedar ieu di handap. Masing-masing hadir sareng layar anu béda-béda, dimana anjeun masang asesoris énggal sareng muka blokir pamrograman énggal. Dugi ka anjeun dipasang sareng ngabuktoskeun yén dasarna tiasa dianggo, aranjeunna moal ngantep anjeun terus maju.

Robot Vernie

Éta mangrupikeun tokoh anu paling penting, anu aya dina pikiran nalika mikir ngeunaan LEGO® Boost, sabab éta robot kalayan bentuk "humanoid".. Éta mangrupikeun montase anu paling ngingetkeun urang kana ide anu urang sadayana aya dina pikiran robot.

Ieu tremendous senang. Kalawan Vernie urang bisa ngadalikeun gerakan na, éta ngalir ka hareup jeung ka tukang sarta ngajadikeun robah warna ka warna on sorangan, dina sumbu nangtung na. Ku cara kieu urang nyieun rotasi.

Anjeunna teu mindahkeun leungeun-Na. Urang tiasa ngajantenkeun anjeunna nyandak obyék sacara manual. Sareng fitur anu saé tina salah sahiji asesoris nyaéta ngamungkinkeun urang pikeun moto token LEGO, sapertos projectile.

kit hadir kalawan Playmat a, peta calibrated ku kituna urang bisa mindahkeun robot leuwih.

Frankie ucing

A montage pisan lucu nu katresna dipikacinta. Éta henteu gerak, éta ngagerakkeun sirah sareng buntutna sareng berinteraksi sareng gerakan, warna, sora, jsb.

Gitar 4000

Di momen, kalawan 2 majelis ditinggalkeun, éta salah sahiji anu geus paling kapangaruhan kuring. Eta geus kuciwa kuring jeung Jigana masalah utama éta euweuh informasi ngeunaan blok na saprak anjeun teu nyaho naon unggal hiji, anjeun teu nyaho kumaha carana make eta sakali dirakit na kumaha carana berinteraksi.

Visually pisan tiis sarta ogé emulates naon frets do kalawan Konci warna kalayan jarak jeung sensor warna sarta ngagunakeun rupa levers pikeun ngaktipkeun épék kalawan motor hub jeung motor éksternal.

MTR 4

Naon akronim pikeun Multi-Pakakas Rover, hal kawas Rover (kandaraan) multi parabot.

Éta henteu acan dipasang, tapi tina anu ku kuring katingali kuring bakal resep, éta gerak sareng pucuk. Kalayan éta anjeunna parantos kéngingkeun seueur poin.

Tukang nyieun mobil

Ieu garis produksi mini pikeun ngawangun miniatur model LEGO®

Pas aranjeunna ngumpul, kuring bakal ngantepkeun kesan kuring di dieu.

LEGO naekeun Tuntas

Upami anjeun hoyong ningali langkung seueur ide sareng sumber inspirasi nalika anjeun parantos béak majelis dasar kit, kunjungan Gagasan posting, yén kami terus ngamutahirkeun nambahkeun rakitan anyar, sarta integrations anyar kalawan hardware langkung

Kaunggulan jeung kalemahan. Anu pangsaéna sareng anu awon

Sapertos sadaya produk, éta ngagaduhan hal anu positif sareng négatip. Abdi nyarankeun éta. Kabeneran aya putri urang geus dipikacinta eta jeung kuring teuing jeung iwal sababaraha masalah jeung hal anu kuring bade mairan, eta pisan senang jeung gampang ngagunakeun.

Naon anu kuring resep ngeunaan LEGO Boost

  • Éta blok teu boga speaker jeung sora eta muterkeun jeung naon eta direkam ngaliwatan tablet atawa aplikasi mobile. Ieu leungiteun loba rahmat nalika, sanggeus ngobrol ngeunaan assembly anjeun geus rengse, tablet anjeun nyekel geus rengse.
  • Kasaluyuan alat. Meuli kit robotics sareng mendakan yén tablet anjeun henteu cocog mangrupikeun salah sahiji keluhan anu paling ageung anu kuring tingali dina Internét. Kuring henteu ngagaduhan masalah, sanaos paritas sareng Bluetooth masihan kuring masalah sareng tablet Huawei sareng urang kedah maksakeun sapertos anu kuring terangkeun dina tutorial ieu.
  • hargana. Nya, éta harga anu luhur, leres, anu kuring pikir patut, tapi anjeun kedah yakin yén murangkalih anjeun bakal resep.
  • Dokuméntasi. Tanpa ragu nu awon tina sakabeh pangalaman jadi jauh. Sanaos aplikasina nungtun anjeun dina sagala hal anu anjeun laksanakeun, teu aya tempat dimana aranjeunna ngajelaskeun naon masing-masing blok pamrograman sareng upami anjeun henteu acan dianggo atanapi upami aya anu sanés anu ngarakit éta, anjeun henteu terang naon anu kudu dilakukeun. kalawan loba blok.

Nyaan nyangka yén masalah dokuméntasi mangrupa hal anu maranéhanana kudu kasampak di na ngajawab ti LEGO.

Naon anu kuring resep

  • Anu kuring resep nyaéta ngamungkinkeun murangkalih maju sareng diajar mandiri sareng aranjeunna resep pisan.
  • Sajaba ti éta, hasil nyugemakeun diala gancang. Kalawan naon urang teu demotivate aranjeunna
  • Kusabab éta LEGO, urang tiasa ngadamel variasi naon waé anu tiasa urang pikirkeun ku potongan-potongan éta. Sareng urang tiasa nganggo tilu blok khusus sareng legos anu urang gaduh di bumi pikeun majelis anu sanés. Aranjeunna bakal ngajantenkeun bata kami leres-leres interaktif.
  • Éta cocog sareng LEGO Classic sareng Tecnich

Ninggalkeun comment hiji