LEGO Boost moal nyambung Bluetooth

lego naekeun masalah anu nyambungkeun Bluetooth sareng tablet

Masalah utama anu kuring kantos pendak dina ayeuna Robot LEGO Boost nyaéta yén gumantung kana alat (tablet atanapi smartphone) éta hésé pisan pikeun Bluetooth masangkeun. Bisi kuring éta tiasa dianggo kalayan BQ Aquaris X Pro, sareng parah sareng Huawei T5 sareng Samsung A7.

Nalika urang neraskeun layar perakitan Lego, bakal aya waktos nalika urang kedah nyobian robot éta sareng tiasa program kalayan blok na kedah dihubungkeun ngalangkungan Blue Bluetooth. Mimitina Éta kedahna gampang sapertos mencét tombol héjo dina Move Hub anu mangrupakeun blok utama Robot.

tombol héjo dina hub mindahkeun pikeun nyambungkeun Bluetooth

Tapi nalika dorongan ngadorong, hal-hal sering janten rumit.

Saatos seueur uji coba sigana mah Kuring parantos mendakan metode anu tiasa dianggo saé sareng éta bakal nyegah urang tina nyéépkeun waktos nyobian cocog sareng mungkas nepi kana saraf urang.

Pikeun kuring éta tiasa dianggo pikeun kuring 100% waktos. Kuring ninggalkeun pidéo teras tutorial anu ditulis dina sababaraha léngkah dina format tradisional.

Kuring parantos nyiptakeun Pitunjuk pikeun terang Pindahkeun Hub sacara jero

Kumaha nyambungkeun bluetooth tina tablet atanapi smartphone kana LEGO Boost Move Hub

Solusi léngkah-léngkah pikeun nalika anjeun teu nyambung ngalangkungan Bluetooth

  • Kaluar tina aplikasi Lego Boost.
  • Pareuman Bluetooth tina tablet.
  • Lebetkeun aplikasi kana layar anu anjeun kantos titipkeun.
lego dorongan tampilan Gunung

Éta bakal nyaritakeun yén anjeun kedah ngaktipkeun bluetooth tina tablet kanggo lebet

aktipkeun setélan Bluetooth
  • Pencét tombol héjo dina Hub Pindah
  • Anjeun milih sareng ngaktipkeun pilihan éta dina tablet sareng nampi idin

Sareng voila, anjeun langsung nyambung.

Anjeun bakal terang upami éta nyambung sabab Gerak Hub dipimpin janten biru. Dina gambar ieu dipasangkeun. Tingali di led

biru ngarah kana hub mindahkeun mastikeun koneksi

PIN teu aya

Sateuacan mendakan metode di luhur, kuring nyobian masangkeun Boost sareng tablet langsung nganggo pilihan Bluetooth tablet. tapi nalika anjeun nyobian masangkeunana éta naroskeun PIN.

nyungkeun pin anu teu aya nalika nyambungkeun tina konfigurasi / Bluetooth

Nya, PIN éta teu aya, kuring nyobian anu biasana dianggo 0000, 1234, sareng sajabana tapi teu nanaon teras milari inpormasi dina halaman wéb resmi LEGO aranjeunna ngingetkeun yén urang moal tiasa nyambungkeun ku cara ieu kusabab PIN éta henteu aya.

Ngeunaan LEGO naekeun

Upami hoyong ningali Naon LEGO naekeun entong kantun kesan urang.

Mangrupikeun robot anu dirancang pikeun murangkalih. Éta parantos kaget kuring saé, panginten éta bakal langkung terbatas, tapi berkat Scratch bagian pamrograman disederhanakeun sareng berkat dirakit sareng LEGO kami tiasa sacara gampang ngadamel variasi tanpa wates of Robot kami.

Dina blog kami parantos nyarioskeun dina kasempetan anu aya robot didamel nganggo Arduino tapi aranjeunna langkung ramah-nak. Anu hiji ieu ngan ukur dirakit ku putri umur kuring 6 taun sareng parantos ngamimitian program kalayan blok nuturkeun pitunjuk dina aplikasi éta.

Upami anjeun mikir gaduh hiji didieu anjeun tiasa ngagaleuh.

Kuring ngantepkeun tinjauan Boost lengkep nalika tulisan ieu dimaksudkeun pikeun ngarengsekeun masalah Bluetooth.

hartosna

Tungtungna, upami anjeun pamekar sareng / atanapi hoyong inpormasi téknis ngeunaan firmware Bluetooth, Lego Boost tiasa buka na github dimana aya seueur inpormasi. Dina nyeratna aranjeunna nganggo LEGO Wireless Protocol 3.0.00

Sareng ieu pikeun terang langkung seueur ngeunaan Bluetooth

2 koméntar ngeunaan "LEGO Boost henteu nyambungkeun Bluetooth"

  1. Ieu damel pikeun kuring:

    1. Pareuman Hub Lego Boost.
    2. Buka aplikasi sareng pilih pilihan pikeun nyingkronkeun Hub.
    3. Kalayan Hub pareum, pencét konci héjo teras tahan salami 10 detik dugi lampu beureum mimiti hurung.
    4. Pilihan pikeun ngapdet Firmware bakal muncul dina App.

    Kalayan ieu anjeun siap dianggo.

    jawaban
    • Hatur nuhun pisan kana bantosan anjeun. Ngan ukur ngalereskeun hadiah ulang taun putra abdi anu henteu nyambung. Anjeun ngirit kahirupan x

      jawaban

Ninggalkeun comment hiji