Méja Rotary Winet Fletcher

Pasti anjeun parantos ningali dina jaringan sosial sababaraha gambar animasi méja anu mimiti muter sareng muka, ngawangun hiji bintang di tengahna sareng anu tungtungna langkung ageung tibatan mimitina.

Méja win Fletcher

Nya, upami anjeun panasaran anjeun hoyong terang yén éta téh Méja Fletcher Capstan atanapi ditarjamahkeun Méja winé Fletcher sareng pangaosna sakitar $ 50.000. Éta "pisan" dianggo dina kapal pesiar sareng kapal pesiar méwah

Méja kalayan rotasi 120º ngajantenkeun permukaan na dilegakeun 73%. Kalayan 2 posisi ieu urang tiasa maénkeun kalayan jumlah anu nganjang.

Méja Winch pikeun pelayaran Fletcher

Upami anjeun henteu kantos ningal dina aksi, tingali pidéo ieu kusabab éta henteu kedah diloloskeun.

[vimeo] http://vimeo.com/22705503 [/ vimeo]

Sajarah tabel puteran Fletcher

Gagasan asli tabel kalayan ciri ieu nyaéta dipaténkeun dina 1835 ku Robert JupeTabélna mirip, tapi dina urang Jupe prosés ékspansi langkung rumit, meryogikeun seueur léngkah sareng usaha.

Salaku panasaran pikeun masihan koméntar yén pikeun tabel aslina anu diwangun ku Robert Jupe, aranjeunna mayar $ 350.000. Kuring yakin éta Kaptén Nemo urang Nautilus bakal nyandak salah sahiji tabel ieu diantara harta karunana ;-)

  Fletcher Swivel Bulan Anu Dihasilkeun

David fletcher Anjeunna ningkatkeun ku masihan sistem anu saderhana pikeun muka sareng nutup éta sareng nyaluyukeun toleransi sacara maksimal sabab sakumaha anu urang tingali cocog pisan, sahingga bintangna katingali sapertos gambar tibatan ningali alur. Anjeunna parantos damel dina méja ieu ti saprak 1997 sareng parantos mendesain langkung ti 5000 lembar kanggo tabel winch.

Kumaha cara ngadamel méja winch

Aya pidéo ngeunaan cara nyiptakeunana, tapi éta henteu jauh ngaleungitkeun éditan. Pasti upami anjeun hoyong ngadamel méja anjeun nyalira éta bakal tumiba pondok. Anjeun ngan ukur badé ngadamel deui.

Sareng kanggo langkung seueur data téknis didieu nyaéta patén US6994032

Tapi upami anjeun leres-leres hoyong conconstruct tabel anu ngembang sapertos win Fletcher milarian sareng milarian abdi parantos mendakan tutorial ieu dina Basa Inggris.

kumaha cara ngarakit méja win Fletcher

Éta henteu gampang. Upami anjeun gaduh langkung seueur inpormasi atanapi tautan anu menarik hayu atuh terang pikeun ngapdet tulisan éta.

Naon winch a?

Kuring henteu hoyong ngeureunkeun tulisan éta tanpa ngadamel tinjauan sakedik ngeunaan winches anu parantos kami sebutkan sapanjang téks.

Winch mangrupikeun alat mékanis anu dianggo pikeun mindahkeun atanapi angkat obyék anu beurat dimuat. Éta tiasa dialihkeun sacara manual, atanapi ku kakuatan sanés, motor listrik sareng hidrolik.

Sumbu horisontal anu dianggo dina payuneun kendaraan sagala rupa bumi sareng dina crane bakal biasa. Sareng anu dina tulisan éta ngarujuk kana winches laut.

Nyaho hal ieu, urang tiasa kéngingkeun ideu naha tabel ieu disebat kitu.

6 koméntar ngeunaan «Fletcher Winch Rotary Table»

  1. hatur nuhun pikeun ngabagi.
    Kapinteran naon, saleresna jalma-jalma ieu nunjukkeun yén sirah henteu ngan ukur nempatkeun topi.

    jawaban
  2. Kuring kataji ku kaanggunan desain sareng harmoni anu asalna tina ngarobah potongan supados pas. Éta mangrupikeun potongan anu presisi dina bagian mékanis sareng di pabrik. Abdi ngartos harga na tinggi. Wilujeng nyebarkeun papanggihan ieu.

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji