Kumaha carana ngadamel roda hamster tina hard drive

Di dieu urang ngagaduhan jalan anu sanés pikeun ngamangpaatkeun hard drive lami, lakukeun sareng anjeunna kabayang pikeun hamster. Gagasan kabayang hamster "téhnologis" ieu nyaéta ngajantenkeun sepi jorokna supados sora hamster anu ngalir di jero henteu ngaganggu urang.

hamster ngajalankeun kabayang didamel nganggo hard disk

Upami anjeun hoyong mésér roda hamster jempé di toko piaraan anjeun anjeun bakal perhatoskeun yén aranjeunna lumayan mahal. Ku peretas ieu, anjeun bakal kéngingkeun hamster anjeun kalayan gancang cahaya tanpa nyaring.

Urang bakal peryogi hard disk, ti ​​mana urang kedah nimba aci motor.

Baca on

Kumaha cara ngadamel pakan manuk kebon buatan sendiri

Musim semi aya di dieu sareng kebon, kebon sareng kota pinuh ku manuk mulai usum pembibitan.

Upami anjeun ngagaduhan kebon, atanapi sababaraha rohangan dimana manukna datang, urang tiasa ngadamel feeder anu murah ieu ku sababaraha piring Ikea.

kumaha ngadamel pakan manuk

Bédana feeder ieu sareng anu sanés anu tiasa urang ngadamel sareng bahan sanésna nyaéta ngagaduhan kakuatan anu langkung pikaresepeun tibatan anu didamel nganggo botol plastik.

Bahan anu dibutuhkeun diwakilan dina gambar ieu, éta saeutik pisan sareng murah pisan.

Baca on

Kumaha carana ngadamel pembangkit CO2 homemade pikeun akuarium

Pikeun anjeun anu ngagaduhan atanapi anu badé nyiapkeun akuarium, kuring yakin inpormasi ieu bakal aya gunana ;-)

éta kumaha carana ngadamel generator CO2 homemade pikeun akuarium.

Generator CO2 digunakeun pikeun ngagancangkeun fotosintésis pepelakan, ngajantenkeun aranjeunna tumuh sareng baranahan gancang, sareng dina waktos anu sami dianggo salaku panurun PH.

Pikeun generasi CO2 nyalira, ngan ukur gula, ragi alami (ragi karajaan henteu disarankeun kumargi ngandung sababaraha komponén kimia) sareng cai sulingan.

Dukungna didamel ku botol Coca-Cola.

Baca on