Motor ngagaur Stepper

Saeutik demi saeutik sareng artikel ku artikel kami ningkatkeun sudut sakedik ngeunaan mesin aduk.

Kali ieu kami mendakan tulisan kalayan konstruksi rinci mesin Stirling LTD dina makezine (tautan rusak) kabeneran urang nyimpen eusina. Mesin ieu LTD, anu hartosna yén éta dirancang pikeun dianggo kalayan bentén suhu anu alit.

Kami gaduh pituduh anu lengkep dina mesin Stirling, upami anjeun hoyong milarian dunya anu pikaresepeun ieu matak pisan anjeun ogé diajar sakedik perkawis sejarahna, naha éta tiasa dianggo, naon siklusna, jinis anu aya sareng sajabana

Pangwangunan mesin aduk

Mangrupikeun mesin anu mana anjeun kedah rada taliti dina pangwangunanana. Henteu rumit teuing pikeun baranahan éta, tapi upami urang ati-ati kami bakal kéngingkeun operasi anu langkung cairan.

ngawangun mesin aduk

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar, éta mesin tipe

Baca on