Kumaha carana napigasi nganggo ip nagara anu dipikahoyong ku TOR

balayar sareng tor ngalangkungan nagara anu dipikahoyong

Kadang-kadang urang hoyong napigasi pura-pura yén urang aya di hiji nagara, nyaéta nyumputkeun IP asli urang sareng nganggo anu sanés ti nagara anu urang milih.

Urang panginten hoyong ngalakukeun ieu kusabab seueur alesan:

  • kotektak anonim,
  • jasa anu ngan ditawarkeun upami anjeun nganapigasi ti nagara tangtu,
  • nawarkeun nalika nyewa jasa,
  • parios kumaha halaman wéb anu ngandung unsur geolocated tiasa dianggo.

Bisi kuring éta pilihan terakhir. Saatos ngalaksanakeun sababaraha plugins dina halaman wéb WordPress, kuring kedah parios yén éta nembongkeun data kalayan leres ka pangguna unggal nagara.

Rupa-rupa cara tiasa dianggo pikeun ngalakukeun ieu.

Kotektak ngalangkungan proxy, anggo VPN atanapi anggo TOR maksakeun kana simpul pamungkas janten ti nagara anu dipikaresep ku urang.

Kusabab kuring henteu gaduh VPN, proxy kuring moal milarian sareng uji ti unggal nagara sareng kuring parantos dipasang TOR sabab kuring resep ka metode anu terakhir ieu.

Upami anjeun aya di dieu, kuring ngarti yén anjeun terang naon éta TOR, sareng éta fungsina pikeun anonim sareng aman browsing Internet. Pikeun éta kami nganggo peramban Tor. Pikeun ningkatkeun kaamanan sareng privasi kami, hayu urang sebutkeun yén anjeun ngaluncat di antara simpul di sababaraha nagara sareng éta hiji-hijina hal anu anjeun kedah terang pikeun paham kana parobihan anu badé dilakukeun.

Kumaha maksa TOR kaluar dina simpul nagara tangtu

Kuring nganggo Linux, tapi prosedur na sami dina Linux, Windows sareng Mac, éta ngan ukur ngagentos dimana ayana file anu kedah kami edit sareng éta torrc

Anu mimiti milari éta. Kami milarian torrc sareng kami mendakan éta dina jalur anu katingali dina gambar di jero Browser / TorBrowser / Data / Tor

maksa TOR kaluar dina simpul nagara

Kami mukakeunana nganggo Gedit contona atanapi nganggo téks atanapi kode editor sanésna sareng kami bakal nambihan 3 garis ieu di tungtungna.

EntryNodes {es}
ExitNodes {de}
Node ketat 1

kumaha ngédit torrc

Kalayan EntryNodes {es} kami nyarios yén titik éntri kedahna ti Spanyol, sareng ExitNodes {de} simpul kaluarna kedah ti Jérman, sareng ku StrictNodes 1 kami maksa nganggo titik-titik éta. Upami henteu, anjeunna bakal nyobian néwak éta nalika anjeunna nuju saé, tapi kami moal dijamin nanaon.

Kodeu dina kurung kurung {} nyaéta kode ISO anu ngartikeun nagara-nagara. Dina ieu tautan anjeun tiasa mendakan sadaya kode ISO. Pilih anu dipikaresep ku anjeun

Di seueur tempat aranjeunna ngan ukur nyarankeun dua garis terakhir, ExitNodes sareng StrictNodes, tapi ku cara kieu kadang-kadang pikeun kuring sareng kadang henteu. Nalika nambihan EntryNodes teu gagal kuring ayeuna.

Kuring ogé nyarankeun yén upami anjeun nganggo, buka halaman wéb pikeun milarian IP anjeun sareng parios naha anjeun leres-leres tinggaleun di nagara anu anjeun pilih.

cek ip

Aya sarébu jasa ieu sareng cara ieu anjeun mastikeun yén sadayana jalan leres. Yén anjeun parantos milih file torrc anu diputer, jst.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan, tinggaleun koméntar.

Langkung modifikasi dina Node

Langkung seueur hal anu tiasa urang lakukeun nyaéta

  • ExitNodes {ua}, {ug}, {ie} StrictNodes 1 (ngahartikeun langkung ti hiji simpul kaluar, sababaraha nagara)
  • ExcludeNodes {country_code}, {country_code} (tong pernah nganggo nagara-nagara éta dina sirkuit TOR)
  • ExcludeExitNodes {country_code}, {country_code} (tong pernah nganggo nagara-nagara éta salaku exit node)

Nagara tanpa titik

Di sababaraha nagara sapertos Portugal sigana henteu aya titik kaluar. Janten didieu kuring henteu tiasa nganggo metode TOR.

Kuring parantos ngumbar kalayan nuliskeun wéb anu kuring kedah ditinjau ngaliwatan proxy Portugal.

Sok aya sababaraha solusi pikeun masalah urang ;-)

Ninggalkeun comment hiji