Ngarobih pangropéa

naon anu ngarobih pangropéa

El Ngarobih pangropéa panginten jinis pangropéa anu paling teu dipaliré sareng diremehkeun, tapi éta henteu kurang pentingna pikeun proyék-proyék urang sareng rencana pangropéa kami dina perusahaan mana waé anu hoyong ngagarap pangropéa ku cara propésional.

Urang émut anu bénten Jenis pangropéa anu aya sareng anu parantos kami nyarios sareng sababaraha téknik sapertos RCM

Konsép modifikasi pangropéa kalebet kagiatan anu sanés khas jurusan perawatan tapi aranjeunna pelengkap sareng urang kedah tumut kana akun sareng ngerjakeunana.

Conto pancén ieu nyaéta:

  • Pamasangan mimiti alatna.
  • Ngagantelkeun aksésoris anyar
  • Perbaikan sareng karya modérnisasi.
  • Renovasi sareng rekonstruksi tim kerja.
  • Studi sareng padamelan anyar.
  • Partisipasi dina program panilitian.
  • Naséhat téknis.
  • Panarimaan sareng ulasan bahan anyar.
  • Komisioning mesin énggal, verifikasi kinerja numutkeun kontrak.

Titik penting anu pamungkas nyaéta ngajaga pamasangan aksésori: jalur listrik, AC, hawa komprési, kabersihan, telepon, sareng sajabana.

Kumaha kami parantos nyarioskeun modifikasi pangropéa nyaéta el hébat hilap dina pangropéa, masih janten tugas penting. Sababaraha kali éta tiasa dilakukeun sacara mandiri tina jinis pangropéa anu sanés, kalebet damel di bengkel, upami éta perusahaan dimana ieu diterapkeun.

Kalayan conto saur kuring éta tiasa ditingali langkung saé.

Dina rencana pangropéa pikeun perusahaan transportasi, ngarobih pangropéa bakal diwangun ku ningkatkeun kendaraan, aspek anu aya hubunganana sareng kanyamanan, ngarombak pikeun ningkatkeun kinerja, kaamanan atanapi tampilan luar.

Sareng anjeun nganggo modifier dina rencana pangropéa tina perusahaan anjeun?