Tabby. Ngawangun mobil Sumber Terbuka DIY anjeun

Urang pendak sareng anjeunna Proyék OSV (Open Source Vehicle) a platform pikeun ngawangun mobil listrik atanapi hibrid urang nyalira. Éta mangrupikeun proyék Open Source sahingga urang tiasa ngaunduh sadaya rencana sareng inpormasi anu diperyogikeun pikeun ngawangun, ngadamel, ngarobih sareng ningkatkeun naon anu urang peryogikeun.

kumaha ngawangun mobil diri DIY, anu TAbby

Di fakultas kuring, legenda kota ngajalankeun yén profesorna anu paling terkenal José Luis Manglano, lalaki anu henteu jalan tapi rada ngirut, parantos mésér Porsche 911 na sapotong sareng ngempelkeun nyalira ... ogé ayeuna urang tungtungna tiasa niron anjeunna ; -)

Dina proyék aya sababaraha bagéan anu sanés, Tabby, anu mangrupikeun platform wahana, Urban Tabby, versi komérsial sareng réngsé sareng mesin anu badé dianggo.

Tabby

Tabby mangrupakeun Kerangka Sumber Terbuka pikeun Kandaraan. Ayeuna éta bagian Open Source tina proyek. Urang tiasa ngaunduh sareng nganggo sadaya inpormasi kanggo pangwangunan mobil. Sakumaha aranjeunna nyarios sareng alat-alat anu diperyogikeun urang tiasa ngempelkeun mobil dina 1 jam

Biaya bagian-bagianna antara $ 6.000 sareng $ 8.000, sakitar € 4.000 dugi € 6.000

[vimeo] http://vimeo.com/77204604 [/ vimeo]

Idéal pikeun diajar di universitas atanapi pusat sanés

Tabby perkotaan

  Urban Tabby car Open source DIY

Éta mangrupikeun bagian komérsial, a Mobil Sumber Terbuka anu aranjeunna badé homolog pikeun ngajadikeun sah pikeun ngurilingan anjeunna. Tabby Perkotaan tiasa sumping salaku mobil pembakaran listrik, hibrida atanapi internal gumantung kana mesin anu urang pilih.

[vimeo] http://vimeo.com/78649147 [/ vimeo]

 

IHE motor Buka modular

Sakumaha urang parantos nyarioskeun yén kami gaduh 3 jinis mesin, listrik, hiji hibrid sareng anu sanésna kalayan durukan internal, sadayana 3 nganggo vérsi. kawates, dasar y Performance, anu paling seueur manpaatna, pagelaranana ngamungkinkeun mesin pikeun ngahontal 80 km / jam kalayan sakitar 15 kW kakuatan.

Jinis motor anu urang tiasa ngagaleuh dipasang nyaéta:

Mesin hibrida IHE

Mesin hibrid sumber kabuka

Motor listrik

Motor IHE listrik Open Source

Mesin panas durukan internal

Mesin pembakaran internal IHE Open Source

Sanaos kuring parantos ningali rujukan kana vérsi Performance tinggi ti 25 Kw kuring henteu acan tiasa mendakan inpormasi ngeunaan éta.

Langkung seueur inpormasi dina OS Kandaraan, halaman wéb resmi proyek.

Mobil futuristik

Bulan kamari kuring ningali di Kemah Pink hiji tulisan ngeunaan desain mobil ultra-futuristik. Y. batur ti taun kamari, anu kirang futuristik, he he

Mobil anu katingali 50 taun. Anu nyandak nami na ti prajurit legendaris Jepang Mori Motonari

Mazda motonari rx

Éta nyandak nami Prajurit Jepang legendaris Mori Motonari

mazda motonari rx

Dirancang salaku penyuluhan awak sareng 100% tiasa disaluyukeun

mobil mazda futuristik

Éta nampilkeun gerakan omnidirectional, 360º. Pisan pikaresepeun ningali konsép roda omnidirectional

roda omnidirectional

Nissan taneuh

nissan hiji

Sareng modél anu ngajantenkeun kuring murag asih

Mazda kaan

mazda kaan
mazda kaan
anu mazda kaan ditingali ti luhur
mobil mazda kapayunna
mobil ékologis

Upami anjeun resep téma mobil futuristik, kalayan maluruh saderhana dina mesin pencari kami anu terkenal anjeun tiasa ningali ratusan desain mobil bener-bener inovatif jeung kuring bener-bener lumayan, sanajan Kuring henteu weruh naha éta bakal fungsional pisan.

Sareng tingali ogé anu katingali dina Bing.

Tautan anu saé panungtungan nyaéta LA Auto Show dimana anjeun bakal ningali sababaraha model ti Design Challenge

11 koméntar ngeunaan «Tabby. Ngawangun mobil Sumber Terbuka DIY anjeun »

  1. Kami tim sukarelawan ti sakumna dunya, damel ngawangun sareng nyebarkeun mobil modular ékologis sareng open source!
    Halaman wéb kami nyaéta http://WWW.WIKISPEED.COM.

    WIKISPEED mangrupikeun panyipta metode "Xtreme Manufaktur (XM)", anu dianggo di seueur perusahaan multinasional di panjuru dunya!

    Di Barcelona, ​​kolaborasi sareng Fablab, kami ngawangun mobil listrik sumber terbuka.

    Urang tiasa ngirim langkung seueur data upami anjeun resep nyebarkeun proyék.

    jawaban
  2. Nacho kuring mendakan tulisan anu menarik pisan sareng penting! Nyobian ngadaptar pikeun ngaunduh inpormasi tina tabby, kuring henteu kantos kéngingkeun email pendaptaran janten kuring bakal ningali kumaha kuring kéngingkeunana! hatur nuhun parantos nyayogikeun inpormasi anu saé. kabeneran

    jawaban
  3. Proyék ieu pikaresepeun pisan pikeun waktos-waktos ieu ... sami tiasa dilakukeun dina kendaraan anu langkung alit: motor linier ... Kuring bakal ngahargaan waleran anjeun, Mr. Nacho.

    jawaban
  4. Halo, naon sumbangan anu hadé pikeun anjeun, anu dipikaresep pisan, kuring dina taun éléktronik panungtung
    sareng kuring milari topik atanapi proyek anu aya hubunganana sareng automation nganggo plc, upami anjeun ngagaduhan topik atanapi proyek anu parantos dikembangkeun, anjeun tiasa ngalangkungan inpormasi, punten, kuring bakal ngahargaan kana éta.

    jawaban
  5. Abdi resep kana proyek éta, kuring parantos ngaunduh rencana .stp tapi kuring henteu acan tiasa mukakeunana, parangkat lunak anu sanés anu kuring nyobian mukakeunana lirén ngaréspon, kuring gaduh komputer pro7 i8, ram 2G, win 10G mandiri Kartu vidéo 64 XNUMX bit, aya saran? Hatur nuhun.

    jawaban

Ninggalkeun comment hiji